PSD-istii, acesti interlopi cu fata bovina

luni, octombrie 5, 2015 20:17

PSD = saracie, mafia, evul mediuMafiotul Sorin Oprescu a fost sprijinit în cariera politica de KGB-istul Ion Ilici Iliescu, cel care a fost tătucul mafioților. De la Cătălin Voicu, mafiotul care a furat tot ce-a putut în România PSD-istă, și până la Sorin Oprescu, iată segmentul uman care a devastat România, creat de criminalul Ion Iliescu, cel care încheia în 1991 tratatul de prietenie cu URSS-ul muribund, răstignind Basarabia pe crucea rusească. Basarabia nu este parte a României datorită acestui trădător de neam și țără, 50% țigan și 25 % evreu, numit Ion Iliescu, cea mai mare calamitate pentru această țară. Gașca lui Ilici, împreună cu tătucul ei, ar trebui pusă la zid și executată cum au facut ei cu România, pe care a devastat-o mai ceva ca tătarii, turcii, ungurii sau rușii la un loc. Până nu este eliminată din viața politică mafia lui Ilici Iliescu, România nu are sanse reale să fie egala Poloniei sau macar a Ungariei, în privința nivelului de trai. Haideți să vedem, în cele ce urmează, cum opera mafiotul Sorin Oprescu, cel care azi se dă bolnav, pentru a scăpa de pușcarie. În China comunistă interlopul Oprescu era condamnat la moarte, iar în SUA lua vreo 80 de pușcărie.

Sorin Oprescu a “operat” în stil mafiot : aparate de bruiat, mită în alte țări și angajați interlopi

Faptul că Sorin Oprescu a luat mită chiar în perioada în care se desfășoară cea mai amplă acțiune anticorupție și chiar dacă era informat constant despre ilegalitățile din Primăria Capitalei dezvăluie stilul mafiot prin care “opera” acesta. Edilul și-a disimulat faptele prin metode extrem de bine puse la punct.

Sorin Oprescu lua mită prin intermediari de încredere, unul dintre aceștia fiind chiar fiul primarului. De cele mai multe ori, fiul acestuia se deplasa în străinătate, acolo unde se întâlnea cu diverși mituitori și colecta banii tatălui său.

Responsabil de mita pe care o primea în România era șoferul său, Cristian Stanca, zis “Grenadă”. Porecla acestuia nu este întâmplătoare, dat fiind că Stanca este un interlop, un membru al Clanului Cămătarilor.

Iar când nu se putea apela la intermediari, Sorin Oprescu primea banii negri doar de la persoane de mare încredere, numai și numai la el acasă. Apropiați ai primarului au declarat că edilul le închidea telefoanele mituitorilor și îi punea să și le introducă într-o cutie aflată lângă un aparat de bruiat ultraperformant.

Aparatul de bruiat semnalul telefoanelor se afla într-un foișor din curtea casei lui Oprescu. Totodată, casa ediliului este o adevărată cazemată, construită în așa fel încât activitățile din interior să fie ascunse. întâlnirile dintre Oprescu și cei doi apropiați care îi aduceau mita aveau loc numai seara, iar autoturismele erau întotdeauna parcate în curte sau în garaj.

Sorin Oprescu niciodată nu punea mâna pe bani. Cei care îi ofereau pungile cu bani le lăsau sub perna ornamentală a canapelei, după cum le indica primarul Capitalei.

Sursa

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

7 Responses to “PSD-istii, acesti interlopi cu fata bovina”

 1. Hitul USLamist al ultimilor ani: Cum a “distrus” PDL-ul Romania in doar doi ani de guvernare | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 21st, 2015 at 21:10

  […] PSD-istii, acesti interlopi cu fata bovina […]

 2. Romania, 2007 – 2013: s-au furat 4 miliarde de euro, bani europeni | A șaptea dimensiune says:

  februarie 6th, 2016 at 21:08

  […] PSD-istii, acesti interlopi cu fata bovina […]

 3. Romania, o tara formata majoritar din idioti care nu respecta nicio lege, adica din votanti PSD-isti | A șaptea dimensiune says:

  februarie 16th, 2016 at 19:47

  […] PSD-istii, acesti interlopi cu fata bovina […]

 4. Clanurile mafiote care fac legea in Romania | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 25th, 2016 at 19:40

  […] PSD-istii, acesti interlopi cu fata bovina […]

 5. Strada trebuie sa se transforme in partid politic, daca se doreste o schimbare totala in Romania | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 17th, 2016 at 22:44

  […] PSD-istii, acesti interlopi cu fata bovina […]

 6. USL-ul este mai viu ca niciodata in Guvernul Ciolos | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 30th, 2016 at 18:58

  […] PSD-istii, acesti interlopi cu fata bovina […]

 7. Cum au subjugat mafioţii PSD-işti judeţele României: astăzi, judeţul Iaşi | A șaptea dimensiune says:

  august 2nd, 2019 at 11:34

  […] PSD-istii, acesti interlopi cu fata bovina […]

Adauga un comentariu