Minciuna şi secretomania – sufletul nepieritor al comunismului

vineri, noiembrie 8, 2019 9:21

Minciuna - sufletul nepieritor al PSD-ismuluiŞi al neocomunismului instaurat în România de PSD = ciuma roşie = mafia. Mai jos, o întâmplare reală de la începutul anilor 2000, atunci când mafiotul PSD-ist Năstase Adrian, premierul României în acea perioadă, a început să adune în conturi miliarde de euro din jefuirea României, prin vânzarea pe nimic a Petrom, Sidex etc., concomitent cu cenzura draconică a presei, în acea perioadă ziariştii erau bătuţi, ameninţaţi, terorizaţi etc. Şi acest mafiot, Adrian Năstase, a rămas cu averea furată intactă şi cu 8 luni de puşcărie, efectuate în regim hotelier de 5 stele, cu cablu şi internet în celulă, servicii de care nu beneficiază o bună parte din electoratul needucat, că să nu spunem imbecil, al PSD = ciuma roşie = mafia. Şi uite-aşa, din cauza lipsei de creier a 3-4 milioane de români, în principal ţigani analfabeţi, asistaţi cu puţină şcoală, piţipoance de la 18 la 80 de ani pentru care şcoala nu a însemnat nimic, bugetari care freacă menta prin birouri etc., PSD = ciuma roşie = mafia are toate şansele să lase România fără păduri şi îndatoreze această ţară atât de mult încât, probabil, nu vom reuşi niciodată să ne plătim datoria externă.

Cenzură draconică cu privire la accidentele poliţiei (în 2003 – n.m.)

Cazul pe care vi-l relatăm a fost refuzat la publicare de întreaga presă din judeţul Neamţ. Adică a fost cenzurat, din raţiuni superioare de partid (PSD – n.m.) şi de stat (statul, în acea vreme, însemna PSD = ciuma roşie = mafia, evident – n.m.).

Subiectul îl face accidentul inspectorului-şef de poliţie Aurel Munteanu, comandantul IPJ Neamţ (comandantul din acea perioadă – n.m.). Care s-a autoaccidentat grav, în ziua de 21 decembrie 2003. Când a condus beat pulbere autoturismul Opel Astra cu numărul de înmatriculare NT-02-EHV. Fabricat în 2001 şi adus din Germania pe o filieră interlopă.

Cu care inspectorul fâlfâia cu 120 de kilometri pe oră, prin satul Târziu, comuna Brusturi. Şi când, mai devreme decât aţi bănui, Munteanu s-a izbit violent de balustrada unui pod din Târziu, căzând în apă de la o înălţime de circa şapte metri.

Circa locală de poliţie a aproximat realitatea, transformând-o în iluzie. Ministerul de Interne a demarat operaţiunea Mucles. Toma Zaharia (mare ştab în Ministerul de Interne din acea perioadă – n.m.) i-a somat pe comisarul Petru Ciurea, prim-adjunctul lui Munteanu, şi pe comisarul Ion Catană, şeful poliţiei rutiere judeţene, să bage cenzură pe informaţie.

În 2002, Munteanu a accidentat grav un copil, pe o trecere de pietoni din Tg. Neamţ, un alt caz muşamalizat. Această realitate crudă este adeverită de următoarele surse: comisar-şef Petru Ciurea, comisar Ion Catană, comisar Emilian Smântână, adjunctul şefului poliţiei din Tg. Neamţ, şi de către inspectorul Vasile Herpa, şeful poliţiei rutiere din Tg. Neamţ.

Cum realitatea întrece de multe ori cenzura, vă promitem că vom reveni cu alte amănunte, care vor releva cârdăşia dintre Toma Zaharia şi beţivanul poliţiei nemţene Aurel Munteanu. (“Academia Caţavencu”, nr. 632/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Minciuna şi secretomania – sufletul nepieritor al comunismului”

  1. O sugestie de frecat menta prin birouri, pentru bugetarii patriei | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 16th, 2019 at 20:24

    […] Minciuna şi secretomania – sufletul nepieritor al comunismului […]

Adauga un comentariu