Ilici Iliescu i-a împroprietărit şi cu aur pe ţiganii săi

vineri, februarie 6, 2015 17:03
Posted in category Iliescu KGB, Istorie

Ilici IliescuAm descoperit un material foarte interesant, scris de George Roncea, din care se pot afla informații cel puțin inedite, pentru mulți dintre noi. Haideți să-l citim pe un tip extrem de bine informat și mai mult decât direct, în anumite locuri. Stilul este neconvențional, dar sper că stilul lui George Roncea nu este mai deranjant decât realitatea descrisă de el. Realitate în care noi trăim, mai prost sau mai bine.

Ilici Iliescu i-a împroprietărit și cu aur pe țiganii săi, prima sa mișcare după 1989, deși niciun țigan nu s-a văzut vreodată la mină, săpând după aur la tîrnăcop.

La noi, cetăţenii obişnuiţi sunt la cheremul autorităţii discreţionare a celor ce au pus mâna pe putere – via Moscova, încă din 1945. În 1989 au revenit la putere, aduşi tot de ruşi, kominterniștii din anii ’50, cei mai feroci şi sanguinari barbari antiromâni, de teapa lui Brucan. Doar ei, cei din Haita guvernanților trădători de țară și clanurile ţigăneşti sunt înarmați până în dinţi şi cu arme de foc şi cu arme albe, plus beneficiază de paza serviciilor și instituțiilor de forță și mai dispun și de o adevărată armată de mercenari, cei 184 000 de agenți ai firmelor de pază controlate în majoritate de securiști. Infractorii îşi fac rost când vor de arme, fără mare efort, deseori cu complicitatea milițienilor. Plus că deţin coduri de comunicare specifice, au structura tribală, organizată ierahic şi resurse uriaşe de bani proveniţi din ciordeală, trafic de droguri, prostituţie şi participarea la tocarea industriei româneşti – cărată la topit la Râbnița, în Transnistria, evident cu acordul şi sprijinul lui Ilici şi a cetei sale de „mexicani”. Tot Ilici i-a împroprietărit și cu aur pe țiganii săi, prima sa mișcare după 1989, deși niciun țigan nu s-a văzut vreodată la mină, săpând după aur la tîrnăcop.

Cetăţeanul simplu este lipsit de apărarea legii, lipsit de suportul instituţional al funcţionarilor statului, ce lucrează de fapt tot pentru ţigani și infractorii din lumea penală a politichiei.

Aşa au ajuns să conducă clanuri de scursori și de handicapaţi mintali nenorociţi și ticăloși, oraşe mari, cum sunt Craiova, Timişoara, Galaţi, Sibiu.

Cazul Udrea scoate la iveală nivelul incredibil de subordonare a structurilor de stat şi de partid în faţa unei săgeţi a clanurilor ţigăneşti, ce au încercat din răsputeri să ajungă la vârf.

În 2009 s-au străduit să propulseze un preşedinte ce urma să asigure tranziţia reprezentanţilor clanurilor ţigăneşti în principalele instituţii de forţă – l-am fi avut pe Cătălin Voicu, respectiv clanul Cămătarilor la conducerea Ministrului de Interne, de exemplu, dacă ieşea Gioană, acum din nou regrupat tot cu Vanghele, adică cu clanurile țigănești.

Dacă ar fi ieșit Gioană președinte, Vanghele, cel care, vă amintiți, garanta întreg aliotmanul pesedeului, ar fi urmat să devină președinte al PSD pe țară, din șef al organizației de București. Automat, după încheierea mandatului lui Gioană, ar fi urmat Vanghele la rând, pentru candidatura la Cotroceni. Mișto schema.

Premier țigan poponaut am avut, președinte țigan bolșevic am avut, de ce nu încă un președinte țigan, tălpuitor la cooperativa Cămătarilor, până în ’89?

Toate aceste clanuri au (şi) sprijin de afară. Niro, tătucu lui Udrea, legat şi de Iulian Vlad şi de Măgureanu, direct via China, cei din Clanul Toflea direct de la Moscova, cei de la Craiova direct de la Soros, cei de la Sibiu direct de la nemtzi, care ne iubesc ca sarea în ochi, ca şi ruşii şi cei din gaşca lui Soros (care, apropo, îşi vindea proprii consângeni, în tinereţe, naziştilor, poate colabora deplin cu nemții, ca și cu rușii, fără nicio rezervă).

Nici rusoii n-ar mai fi atât de sfidători la adresa unei naţiuni înarmate iar tema pericolului rusesc la graniţa României s-ar trata altfel, dacă românii ar fi avut un nivel de înarmare corespunzător.

Principalul proiect legislativ al României trebuie să aibă în vedere dreptul de port armă, dacă tot luăm de model megademocratic SUA. Iar dacă SUA ne tot fute la icre să implementăm modelul poponautic de existenţă, de ce să nu implementăm mai degrabă partea mai interesantă a modelului american de viaţă, ce include arma de foc. Nici rusoii n-ar mai fi atât de sfidători la adresa unei naţiuni înarmate iar tema pericolului rusesc la graniţa României s-ar trata altfel, dacă românii ar fi avut un nivel de înarmare corespunzător.

Pentru oricine are interesul elementar să urmărească evoluţia caftelii din Ucraina este limpede că lumina zilei ca până la urmă tot la sol se poartă bătălia, iar în anumite zone, ca la Donetsk de exemplu, ucrainenii au dat proba unei remarcabile îndârjiri şi capacităţi de luptă, cu armele puţine de care dispun, comparativ cu rusnacii. Am descărcat vreo cinșpe giga de secvenţe video ce surprind ferocitatea războiului om la om din zonă. O să caut cumva să pun o parte pe net, pentru a fi mai uşor accesibile imaginile celor care vor să-şi updateze cunoştinţele militare, deşi prea puţini români au văzut vreodată ce e aia război pe viu. Pentru prima oară de la inventarea reportajului de front apariţia unor mijloace de captare a imaginilor accesibile tuturor, de la smartfonuri la microcamere ataşate pe corp a transformat percepţia războiului şi a adus la îndemâna tuturor secvenţe altfel imposibil de realizat în alte vremuri. Oliver Stone e mic copil cu secvenţele sale de război pe lângă ce imagini există acum pe net din Siria, Irak şi Ucraina. Unele secvenţe sunt de neprivit, autenticitatea face rău.

https://www.youtube.com/watch?v=LVbfTAq0M8U

Niciodată în istoria sa recentă România nu s-a mai aflat atât de aproape de un război feroce din care trebuie să învăţăm rapid ce e de învăţat, până nu e prea târziu.

Deocamdată România participa doar virtual, pe sectorul cibernetic, la efortul de răspuns al NATO la agresiunea din zonă. Micul Fum, Guccifer, arădeanul care i-a spart poşta lui Maior şi Collin Powell este la puşcărie acum, pe vreo şapte ani. Poate ar trebui folosit altfel, deşi la ruşi nu prea ai ce sparge, dar chiar şi aşa, hackerii ucraineni tot au reuşit să intre pe reţelele de comunicații ale Ministerului de Interne rus şi să producă vreo 20 de giga de date originale.

Cea mai interesantă parte din documentele ruseşti se referă la traficul de armament ce inundă zona de conflict, dinspre Rusia către Ucraina. Reţelele de socializare folosite de ruşi, cum e Vcontakt abundă de imagini cu ruşi înarmaţi ce se pozează triumfători prin Ucraina, şi cu imagini terifiante ale urmărilor războiului asupra civililor ucraineni. Se apropie buleala de graniţa noastră şi nicio instituţie mass media nu s-a învrednicit să trimită vreo echipă de filmare aici la doi paşi de noi, în schimb toate televiziunile se întrec în ventilarea tribulaţiilor tâmpitei fanate de Udrea.

Novorusia, conceptul lansat de Putin, nu mai este doar un concept. Au steag, imn, statut, instituţii media şi mai ales forţă armată. Graniţa Novorusiei lui Putin va fi pe braţul Chilia, cel puțin asta-i proiectul.

Vor încă un fel de Kaliningrad, ca să-și poată muta bateriile de rachete cu încărcătură nucleară tactică, aduse deja în Crimeea, mai aproape de spațiul NATO, chiar la granița României. Joncțiunea cu enclava ganizoană Transnistria – unde au cel puțin 130 000 de omuleți verzi cu vreo câteva războaie la activ. Cam de trei ori cât forța operațională a României. Dacă le iese mișcarea am fi practic în șah perpetuu. Sau șah mat.

Va mai conta cât negru sub unghie frecangeala analiştilor lu peshte de pe posturile tv, când va începe să se mişte tăvălugul către noi. Tot ce vă mai conta atunci va fi puterea armelor. Iar arme trebuie să aibă dreptul să poarte orice român, ca şi orice american, ori moldovean pe bază de permis, în cadru legal. Fără arme vom fi cu toţii la cheremul tuturor clanurilor, fie ele de rusoi, țigănoi, curlingăi.

Nouă ne rămâne deocamdată doar holbatul pe youtube la isprăvile paraşutiştilor ruşi în Ucraina. Sau la paraşutista Udrea, (tot una “de-a lor”, vorba lui Mădălin Voicu) că alt sport naţional mai la modă nu se mai există, decât uitatul în gura ţigăncilor buboase, mai ceva ca la ghioc…

Iar până la portul de arme de foc există varianta creşterii nivelului de autoapărare – sunt o mulţime de şcoli de autoapărare, multe conduse de foarte buni sportivi şi de cadre în rezervă din diferite instituţii de forţă. Măcar crește indicele de agresivitate și se augumentează testosteronul, că și-așa la cum arată și cum se mișcă noua generație hipsteroidă, cu o bășină culci la pământ un batalion de din ăștia, clonele lui Remus Cernea.

Si vis pacem, pară bellum este o vorbă de la strămoşii noştri latini, au şi ruşii una, de la strămoşii lor mongoloizi – vom lupta pentru pace până nu va mai rămâne piatră peste piatră …

Până una alta ruşii chiar au cu ce să implementeze „pacea” asta a lor şi mai ales au educaţia utilizării armelor. Nouă ne rămâne deocamdată doar holbatul pe youtube la isprăvile paraşutiştilor ruşi în Ucraina. Sau la paraşutista Udrea, (tot una “de-a lor”, vorba lui Mădălin Voicu) că alt sport naţional mai la modă nu se mai există, decât uitatul în gura ţigăncilor buboase, mai ceva ca la ghioc…

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Ilici Iliescu i-a împroprietărit şi cu aur pe ţiganii săi”

  1. Fratii Roncea, golanii de ieri, membri fondatori ai Partidului Romania Unita | A șaptea dimensiune says:

    noiembrie 1st, 2016 at 16:43

    […] Ilici Iliescu i-a improprietarit si cu aur pe tiganii sai […]

Adauga un comentariu