Cum făceau poliţie politică securiştii criminali, după 1989, din interiorul SRI

marți, ianuarie 7, 2020 9:41
Posted in category Mass-media

Dan VoiculescuOvidiu Soare a fost ofiţer de Securitate în Direcţia V, pază demnitari. S-a ocupat de protecţia lui Nicu Ceauşescu (fiul dictatorului comunist Nicolae Ceauşescu, violator de minore, autor a numeroase accidente de circulaţie, muşamalizate de Miliţie, doar România comunistă era ţara lu’ tăticu’, “prinţişorul” pe care familia Ceauşescu dorea să-l lase moştenitor pe tronul României comuniste, într-un comunism dinastic, unic în Europa, dar inspirat de modelul nord-coreean; era un alcoolist notoriu, murind dealtfel din cauza unei ciroze – n.m.) şi a Alexandrinei Găinuşe (fost ministru ceauşist al Învăţământului, dacă nu greşesc – n.m.).

În timpul revoluţiei, care l-a prins cu gradul de căpitan, s-a refugiat în Circa I Miliţie din Bdul Ana Ipătescu, pentru a nu fi lapidat de mase.

Va fi reţinut de autorităţile militare, împreună cu 346 de cadre ale UM 0666, din care făcea parte. Membrii acestei unităţi au fost consideraţi terorişti.

Părerea noastră este că parte dintre ofiţerii acestei unităţi cu numărul de cod al Fiarei apocaliptice au făcut poliţie politică.

În prezent (era anul 2004, cu PSD = ciuma roşie = mafia la guvernare – n.m.), Soare este şeful Diviziunii A, “Apărarea Constitiţiei”, şi face poliţie politică. Pentru el, a apăra Constituţia înseamnă să ordone interceptarea telefoanelor ziariştilor incomozi. Dosarul acestora cuprinde câteva zeci de ţinte, numai în Bucureşti.

Îi furnizează informaţii lui Corneliu Vadim Tudor (fost pupincurist al Elenei Ceauşescu înainte de 1989, apărător al dictaturi comuniste, în special al celei ceauşişte, şi al securiştilor criminali după 1989 – n.m.).

A fost pus în discuţia consiliului de onoare al SRI de nenumărate ori, pentru că îşi declară simpatia faţă de PRM (Partidul România Mare, format din scursuri ale Securităţii şi Partidului Comunist Român, formaţiune catalogată extremistă în cancelariile occidentale şi în mediile academice româneşti; în frunte cu paranoicul Vadim Tudor, membrii PRM, pe lângă apărarea comuniştilor criminali şi a securiştilor odioşi, au avut un discurs anti-maghiar şi anti-evreiesc, n.m.), dar a căzut în picioare de fiecare dată, inclusiv în timpul “marii vânători de vrăjitoare”, promovată de colegiul director al SRI.

“Marea vânătoare” a fost demarată de Virgil Măgureanu (şeful SRI în perioada 1990 – 1997, n.m.) şi continuată cu succes de Costin Georgescu (şeful SRI în mandatul lui Emil Constantinescu, 1997 – 2000, n.m.). Ea a constat într-o operaţiune de supraveghere informativă a ofiţerilor care furnizau date României Mari. În timpul mandatului lui Costin Georgescu, au fost surprinşi în flagrant 14 ofiţeri, demişi pe loc şi trecuţi fără menajamente în rezervă.

Cum Ovidiu Soare este general (era în 2004 – n.m.), dădea ordin ca datele să-i fie transmise tri(ne)bunului Vadim Tudor prin intermediul subalternilor. (“Academia Caţavencu”, nr. 637/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu