Paranoicul Vadim Tudor, gunoiul ce a distrus moralitatea spaţiului public românesc

joi, septembrie 9, 2010 7:35
Posted in category Educatie

Vadim TudorCâţi mitocani şi gură-cască are România, mai ales România lăsată moştenire de un cizmar analfabet, s-a văzut în cei 20 de ani în care un paranoic, Corneliu Vadim Tudor, a spurcat spaţiul public românesc.

În cel mai pur stil de ţoapă, vânzătoare de tarabă, acest descreierat ordinar şi-a permis să împroaşte cu lături elita politică, ştiinţifică şi culturală a României. Având în audienţă (semi)analfabeţi şi gură-cască amatori de circ, traficantul de minore Vadim şi-a făcut în fiecare săptămână numărul la tembelizor sau în presa pe care o conduce.

În orice altă ţară, acest nebun ar fi fost internat sau, dacă are discernământ, ar fi fost condamnat săptămânal de justiţie, pentru calomniile şi minciunile sfruntate pe care le difuzează în spaţiul public. În România, însă, este adus la tembelizor, pe post de maimuţă de circ, de OTV (cel mai mare număr de prezenţe în ultimii 10 ani), B1 TV (locul doi sigur), Antena 3 sau Realitatea TV.

Ce se poate învăţa de la acest personaj? Nimic util. Înveţi doar să arunci cu noroi, fără să fie nevoie să probezi, să-i faci pe oameni în fel şi chip de urât, cu Biblia în mână. Poate n-ar trebui băgat prea mult în seamă, dar prea este Dumnezeul unor agramaţi de pe aici şi nu numai.

Dacă astăzi nu ştim cine e corupt şi cine nu, cine este anchetat de autorităţi pe bune şi cine nu etc., aceasta se datorează şi acestui personaj de rahat, care a infestat opinia publică românească cu tot soiul de aberaţii. Haideţi să ne reamintim câteva momente de ridicol (puneţi masca de gaze pe faţă).

În 1999, PRM-ul susţine pe fată minerida lui Miron Cosma, în mandatul Emil Constantinescu. Fără intervenţia trupelor speciale, mineriada ar fi produs aceleaşi efecte ca în iunie 1990 sau poate chiar mai rău. Mineriada a coincis cu începerea procesului de aderare a României la UE, iar o eventuală ajungere a minerilor la Bucureşti ar fi adus România la o cruntă izolare internaţională.

Tot în aceeaşi perioadă, Vadim lansează o minciună sfruntată la adresa lui Emil: Constantinescu are o amantă (Rona Hartner).

În 2000, acest paranoic ajunge în turul doi (cât de jos eram atunci!), unde începe să plângă cu lacrimi de crocodil studenţii măcelăriţi de bâtele minerilor în iunie 1990 (pentru a-l ataca pe Ilici Iliescu). Ceea ce nu a spus acest ‘limbă-în-fundul-dictatorului’ este că revista patronată de el aducea, în acea perioadă, elogii ‘minerilor eliberatori’, care au instaurat ordinea în Bucureşti.

Ajungând în prezent, tribunaticul are cel mai jegos limbaj faţă de Preşedintele României, aşa cum l-a avut şi faţă de Constantinescu şi Iliescu. Acest bolnav irecuperabil nu realizează oare că nu poţi jigni 5 (cinci) milioane de oameni, care l-au votat pe respectivul? Sau, cum să ne respecte străinii, dacă noi nu avem un minim respect faţă de şeful statului? Acesta poate fi criticat şi atacat, dar nu în limbajul paranoicului Vadim: “”Elena Băsescu e proastă de dă-n gropi. Ca tat-su”; “”Băsescu este bolnav de cancer la ficat”; revista lui Vadim despre Băsescu: “Azi îl vedem şi nu e/ La toamnă va lua muie” (24 iunie 2009); “dictachiorul”; “derbedeul de Basescu”; “idiotul national”; ”nebun in ultimul hal”; “Pazvante chiorul”; “cioflingar”; ”viermele de rahat”; “jigodie”; “Betivane”; “dement”; “stirpitura”; “Basinescu”; ”nu are creier” – “mucii alcolizati din capul lui tuguiat sint creieri?”.

Chiar nu are nimeni curajul în această ţară să-l determine pe acest schizofrenic să probeze ceea ce afirmă şi să nu mai polueze spaţiul public românesc? În final un articol de pe blogul lui Ioan T. Morar (Academia Caţavencu):

Un secret medical: Vadim nu-si ia calmante cind apare la TVR
Rezultatul de unu la suta pe care-l va lua PRM la localele din Bucuresti, cu acea doamna zaharisita Veninas, sau cum o cheama, il va face pe Tribun sa spumege. La propriu. Asa ca va trebui sa-si ia o doza sporita de calmante. Ca, am aflat din surse sigure, la aparitia cu scandal de la TVR, Vadim nu si le-a luat. Si s-a vazut. Ei, dupa ce va rata, in toamna, si intrarea in Parlament, am scapat de el. Nu va mai fi nimeni obligat sa-i dea spatiu de emisie. Odihneasca-se in pace, in pensie, ca prea a fost agitat. Nici macar nu trebuie sa spun ca textul asta e un pamflet! Ca nu prea e! UPDATE: La Antena trei s-a anuntat ca “Vadim a facut spectacol la TVR”. Daca ala a fost spectacol, atunci inseamna ca si Stan cu Laptopul face analize stiintifice! Iar Gadea predica de la amvon! (30 martie 2008)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Paranoicul Vadim Tudor, gunoiul ce a distrus moralitatea spaţiului public românesc”

 1. Dumitru Caruntu says:

  septembrie 10th, 2010 at 18:02

  Se poate interpreta si asa.

 2. LaMargineaNoptii says:

  septembrie 10th, 2010 at 17:42

  Pe asta cind l-au botezat, au avut fire de la priza trase in cadelnitza popii…a ramas cu un obicei prost de la asta: se tot pisha pe priza…

 3. Un sfert de secol de circ paranoic bolșevic says:

  iulie 24th, 2014 at 18:46

  […] Paranoicul ce a distrus moralitatea spaţiului public românesc […]

 4. Tembeliziunile mogulilor şi moartea lui Adrian Păunescu | A șaptea dimensiune says:

  martie 21st, 2015 at 21:13

  […] Paranoicul ce a distrus moralitatea spaţiului public românesc […]

 5. Comuniştii „buni” şi „viermii” lui Băsescu | A șaptea dimensiune says:

  martie 22nd, 2015 at 14:31

  […] Paranoicul ce a distrus moralitatea spaţiului public românesc […]

 6. Viaţa şi moartea în Republica Securistică România sau Corneliu Coposu versus Adrian Păunescu | A șaptea dimensiune says:

  martie 25th, 2015 at 21:27

  […] Paranoicul ce a distrus moralitatea spaţiului public românesc […]

 7. Mafia în zece filme de referinţă | A șaptea dimensiune says:

  august 28th, 2016 at 18:45

  […] Paranoicul Vadim Tudor, gunoiul ce a distrus moralitatea spaţiului public românesc […]

 8. Pupincuristii care au facut pactul cu diavolul bolsevic (I) | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 8th, 2019 at 17:49

  […] Paranoicul Vadim Tudor, gunoiul ce a distrus moralitatea spaţiului public românesc […]

Adauga un comentariu