Daca va cade ceva in cap, in urmatoarele luni, sa stiti ca este un cadou de la chinezii comunisti

sâmbătă, octombrie 14, 2017 18:55
Posted in category Puţină fizică

Staţia spaţială Tiangog-1Pe lângă faptul că au interzis Facebook-ul (în China comunistă nu poţi accesa reţeaua de socializare, aceasta fiind înlocuită cu o reţea locală controlată de securiştii chinezi, precum era în România comunistă omniprezenta cenzură), chinezii comunişti s-au apucat să trimită staţii spaţiale pe unde apucă, visând să facă din China comunistă o superputere spaţială. Numai că, surpraiz-surpraiz, “puternicul simbol politic” al Chinei, staţia spaţială Tiangog-1, “Palatul Ceresc”, lansată în 2011, de 8,5 tone, a fost scăpată de sub control şi se va prăbuşi pe Pământ în următoarele luni.

Oficialii chinezi au recunoscut în 2016 că au pierdut controlul staţiei spaţiale şi că aceasta se va prăbuşi pe Pământ, în perioda, estimată, cuprinsă între octombrie 2017 şi aprilie 2018. Deşi o mare parte din ea va arde în atmosferă, unele părţi, ce ar putea avea şi 100 kg, vor ajunge pe Pământ. Locul în care se va prăbuşi nu va fi cunoscut nici măcar cu câteva zile înainte să se întâmple.

Acum, noi românii, sperăm să ajungă în deşert, în ocean sau în alte locuri, dar nu în România. Dacă, totuşi, ajunge în România, sediul mafiei PSD-iste ar fi locul ideal de “aterizare”. Doar şi mafioţii PSD-işti sunt un soi de comunişti, numai că pe invers, adică iau de la săraci şi dau la bogaţii partidului. Şi o altă deosebire ar fi că, în timp ce în China comunistă corupţii sunt condamnaţi al moarte, în România PSD-istă ajung şefi în Parlament, miniştri etc.

Sursa informatiei

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Daca va cade ceva in cap, in urmatoarele luni, sa stiti ca este un cadou de la chinezii comunisti”

  1. Moşu’ are o rachetă, baba are o planetă … | A șaptea dimensiune says:

    iunie 27th, 2019 at 12:09

    […] Daca va cade ceva in cap, in urmatoarele luni, sa stiti ca este un cadou de la chinezii comunisti […]

Adauga un comentariu