De ce USLamistul Dragnea trebuie să facă pușcărie

luni, iulie 15, 2013 13:50

Liviu DragneaLiviu Dragnea și rolul USL în lovitura de stat din 2012: “va trebui să convingem, inclusiv prin promisiuni băneşti, cât mai mulţi preşedinţi de secţii de votare ca să raporteze la orele stabilite de Biroul Electoral Central, respectiv din două în două ore, o prezenţă cu 25 de alegători în plus faţă de cea reală”

Dacă este adevărat cea ce afirmă într-un autodenunț penal adresat DNA de către ex-pesedistul Valer Marian, actualmente senator “independent” de Satu Mare, atunci Liviu Dragnea are niște necazuri (iar procurorii niște probe) în plus în ceea ce privește fraudarea de la lovitura de stat dată de către Uniunea Stalinist Leninistă astă vară. Care necazuri se vor răsfrânge și către niște lideri județeni din Cluj-Napoca și Sibiu. Autodenunţul de bazează în parte pe informaţii furnizate în gura mare de vicepreşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Mircea Govor, precum şi de către preşedintele CJ Adrian Ştef. Redăm conţinutul integral al autodenunţului. Vorbim despre infracţiuni de asociere la instigare la fals intelectual şi uz de fals (prevăzute şi pedepsite de art. 25 rap. la art. 290 şi la art. 291 din Codul Penal, cu aplic. art. 33 lit. a din Codul Penal).

Pe scurt, Liviu Dragnea, pe atunci “decât” secretar general al PSD, i-a convocat, în 22 iulie 2012, pe toți liderii PSD din zona de Vest a României pentru a-i anunța cum se va mătrăși rezultatul referendumului de demitere al președintelui Traian Băsescu și care va fi rolul lor în hoții pentru a se putea valida “popolar” lovitura de stat din vara anului trecut.

 • “(…) la un moment dat secretarul general Dragnea ne-a spus să lăsăm telefoanele în sala respectivă şi am ieşit pe un hol, lângă o toaletă, unde susnumitul ne-a spus că, pentru a realiza în duminica urmatoare cvorumul de participare la referendum de 50% plus 1, va trebui să convingem, inclusiv prin promisiuni băneşti, cât mai mulţi preşedinţi de secţii de votare ca să raporteze la orele stabilite de Biroul Electoral Central, respectiv din două în două ore, o prezenţă cu 25 de alegători în plus faţă de cea reală. Secretarul general Dragnea ne-a precizat că această decizie a fost luată la cel mai înalt nivel politic în USL întrucât Uniunea Europeană ar agrea demiterea preşedintelui Traian Băsescu, dar trebuie îndeplinite condiţiile formale, în primul rând cvorumul de participare la referendum. Am înteles că secretarul general Dragnea a mai avut în ziua respectivă astfel de întâlniri la Cluj-Napoca şi la Sibiu. În ziua următoare am aflat de la preşedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, Ştef Mihai Adrian, vicepreşedinte judeţean al PNL, că şi liderii judeţeni ai PNL din zonă au avut o întâlnire la Cluj-Napoca, la care a participat secretarul general al PNL, Stroe Radu, care le-a solicitat ca, pentu realizarea cvorumului de participare la referendum, să aranjeze cu presedinţii secţiilor de votare să raporteze o prezenţă cu 50 de alegători mai mare decât cea reală, la orele stabilite. Conştientizînd, pe de o parte, că dacă se urmează asemenea directive se intră sub incidenţa legii penale, iar pe de altă parte, că organizarea este haotică şi contradictorie, având în vedere cifrele diferite de raportare anunţate de PSD şi PNL, am decis să nu mă implic într-o astfel de operaţiune frauduloasă, consultîndu-mă în acest sens şi cu alţi reprezentanţi judeţeni ai PSD, care mi-au împărtăşit punctul de vedere.”

Sursa: Sare’n Ochi

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

11 Responses to “De ce USLamistul Dragnea trebuie să facă pușcărie”

 1. Remember 2012: Interlopii în slujba USLamismului | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2014 at 20:21

  […] De ce USLamistul Dragnea trebuie să facă pușcărie […]

 2. Ne așteaptă 25 de ani de dictatură USLamistă | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2014 at 20:23

  […] De ce USLamistul Dragnea trebuie să facă pușcărie […]

 3. Dictatura USL-amistă readuce România în gulagul rusesc | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2014 at 20:27

  […] De ce USLamistul Dragnea trebuie să facă pușcărie You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site. Tags: liberali, psd, rusificarea, usl […]

 4. Normal în România: un hoț angajat al Parlamentului | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 22nd, 2015 at 19:05

  […] De ce USLamistul Dragnea trebuie să facă pușcărie […]

 5. Dupa ce a furat de-a stins, mafiotul PSD-ist Liviu Dragnea se retrage din Guvern cu banii furati intacti | A șaptea dimensiune says:

  mai 16th, 2015 at 14:09

  […] De ce USLamistul Dragnea trebuie să facă pușcărie […]

 6. Condamnatul penal Liviu Dragnea ne vrea la puscarie | A șaptea dimensiune says:

  februarie 10th, 2016 at 14:16

  […] De ce USLamistul Dragnea trebuie să facă pușcărie […]

 7. Cum a furat Dragnea 10 milioane de euro, bani europeni | A șaptea dimensiune says:

  februarie 10th, 2016 at 17:20

  […] De ce USLamistul Dragnea trebuie să facă pușcărie […]

 8. De ce USLamistul Dragnea trebuie să facă pușcărie (IV) | A șaptea dimensiune says:

  februarie 10th, 2016 at 17:24

  […] De ce USLamistul Dragnea trebuie să facă pușcărie […]

 9. Mafiotul George Becali continua nestingherit, din pușcărie, afacerile ilegale | A șaptea dimensiune says:

  martie 26th, 2016 at 20:39

  […] De ce USLamistul Dragnea trebuie să facă pușcărie […]

 10. De ce USLamistul Dragnea trebuie să facă pușărie (II) | A șaptea dimensiune says:

  martie 27th, 2016 at 13:21

  […] De ce USLamistul Dragnea trebuie să facă pușcărie […]

 11. Dupa Sova urmeaza Ponta | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 6th, 2017 at 19:30

  […] De ce USLamistul Dragnea trebuie să facă pușcărie […]

Adauga un comentariu