Dupa Sova urmeaza Ponta

vineri, decembrie 4, 2015 10:34

Dan Sova (stanga) si Victor PontaLiviu Dragnea, cel care a schimbat in bine actiunile PSD-istilor in Parlament

Șova a fost arestat deoarece Liviu Dragnea a recomandat parlamentarilor PSD să voteze ridicarea imunității pentru mafioții care se ascund prin toaletele Parlamentului. Este adevărat că Liviu Dragnea a fost, și poate mai este, un mafiot. Numai pe acest site există numeroase materiale în care se povestesc ilegalitățile lui Dragnea. Dar, în ultima perioadă mai ales, avem în politică un alt Liviu Dragnea, ce poate schimba în bine un partid de mafioți și neocomuniști numit PSD.

De ce Liviu Dragnea merită aprecierea noastră în ultima perioadă

 • Este primul lider PSD important care a condamnat la un Congres al PSD crimele dictaturii comuniste. Poate nu este suficient, dar nu am auzit niciodată un PSD-ist abordând astfel de subiecte. Pentru mine, a fost o surpriză plăcută să constat că Liviu Dragnea a acordat câteva minute din discursul său de presedinte PSD memoriei victimelor regimului criminal comunist. Măcar pentru aceasta merită apreciat, indiferent de trecutul său (până la urmă, dacă vrem să fim creștini, trebuie să acceptăm că un individ se poate îndrepta la un moment dat).
 • L-a zburat pe criminalul Ilici Iliescu din funcția onorifică pe care o ocupa în PSD
  Și aici, unii vor spune că e puțin lucru. Dar trebuie să ne amintim că, de exemplu, mafiotul Adrian Năstase nici n-a îndrăznit să candideze împotriva lui Ilici Iliescu la șefia PSD (procurorii DNA știu de ce), prin 2005, ocazie în care Mircea Geoană, “Prostănacu’”, ajungea președintele PSD. Mai mult, guvernul Ciolos, cu bune și cu rele, a obținut votul în Parlament cu sprijinul lui Liviu Dragnea, deși, după cum se vede la Antena 3 și Romania TV, prietenii inculpatului penal Victor Ponta se dau de ceasul morții după demisia prietenului și apărătorului mafioților Puie Monta.
 • Proba supremă pentru Liviu Dragnea va fi votul pentru ridicarea imunității lui Victor Ponta
  Dacă PSD-ul lui Liviu Dragnea voteaza pentru arestarea lui Viorel Ponta, acest lider PSD merită respectul și aprecierea noastră. Îmi doresc în țara mea un autentic partid social-democrat, cum există în țările cu tradiție democratică ale Europei, nu o relicvă bolșevică (și plină de mafioți), așa cum a fost PSD-ul până în 2015. Să sperăm că Liviu Dragnea va fi omul providențial pentru schimbarea în bine a PSD-ului. Deocamdată, am încredere în Liviu Dragnea.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Dupa Sova urmeaza Ponta”

 1. Mostenirea economica a inculpatului penal Viorel Ponta | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 23rd, 2016 at 21:42

  […] Dupa Sova urmeaza Ponta […]

 2. Zero proiecte de modernizare a Romaniei ramase de pe urma lui Viorel Ponta | A șaptea dimensiune says:

  februarie 27th, 2016 at 17:45

  […] Dupa Sova urmeaza Ponta […]

 3. Aproape toti cei numiti in functii de Viorel Ponta au dosare penale | A șaptea dimensiune says:

  martie 12th, 2016 at 13:09

  […] Dupa Sova urmeaza Ponta […]

 4. De ce este acuzat Ponta Victor-Viorel in dosarul penal 122/2012 | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 10th, 2016 at 12:16

  […] Dupa Sova urmeaza Ponta […]

Adauga un comentariu