Condamnatul penal Liviu Dragnea ne vrea la puscarie, daca indraznim sa criticam PSD-ul

sâmbătă, octombrie 10, 2015 19:39

Liviu DragneaCulmea culmilor în această țară de ciobani și țigani: mafioții fac legi și guvernează România

Hai că suntem unicat în lume. Pușcăriașul Liviu Dragnea (1 an cu suspendare) este șeful partidului care guvernează România (hăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăăă). Acest interlop ce a furat miliarde ne vrea la pușcărie pentru așa-zisa “defăimare socială”. Asta cu acordul celor 50% de nostalgici care au si azi limba în fundul dictatorului ce a înfometat și izolat România, plus vreo 10% de idioți fără școală, fără cultură, care nu reușesc să fure nici măcar o miime din cât a furat Dragnea.

În 2012, cu ocazia loviturii de stat, PSD-iștii voiau ca România să iasă din UE, azi acceptă în genunchi toate rahaturile germano-franceze, adică un președinte comunist lăbar + o femeie RDG-istă care-și imaginează că totul e precum în cărțile de marxism științific.

Nu prea are legătură cu subiectul, dar nu mă pot abține să nu remarc un fapt evident pentru orice absolvent de liceu (păcat că majoritatea votanților PSD-isti au doar 8 clase, sau mai puține, în care nu au învățat nimic): România este absentă din tot ce înseamnă decizie politică la nivel de UE. Un cercetat penal precum Puie Monta nu are nicio influență pozitivă în Europa. Iar Iohannis este doar marele absent și nimic mai mult. Dacă UE-ul franco-german ne dă rație de ca…t zilnică, Puie Monta sigur va fi primul care va aplauda decizia, cu replici “inteligente” de genul “Doar nu suntem în secolul al XIX-lea”. Corect, islamistii ce trebuie primiți sunt maxim prin secolul al VII-lea, cu decapitări și tot restul. Dar să revenim la Dragnea.

Un infractor condamnat la pușcărie concepe legi și, fiind în vârful mașinăriei legislative, forțează adoptarea lor în pas alergător (în 2 săptămâni) de către complicii alintați cu titulatura de parlamentar.

Se pare că justiția “băsistă” a fost extrem de îngăduitoare cu mafiotul Dragnea. Dacă lua vreo 3 ani cu executare, nu mai avea timp să propună legi nord-coreene în România.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Condamnatul penal Liviu Dragnea ne vrea la puscarie, daca indraznim sa criticam PSD-ul”

 1. Maria Günther says:

  octombrie 11th, 2015 at 9:29

  Se pare ca poporul a invatat ce vrea, nu?
  … Ca nisipul miscator, de partea tradatorilor
  Asta a fost injectia in genom a turcilor si tiganilor!

 2. Cornel Căruntu says:

  octombrie 11th, 2015 at 15:03

  Nu prea stiu ce a invatat poporul, dar comentariile la acest gen de materiale, in care se arata adavarata fata a mafiei PSD-iste, pot fi grupate in doua categorii.
  1. Am intalnit pe Facebook urmatorul gen de comentariu „Chiar daca fura de rup, acestia au marit salariile.” Este modul de a gandi al multor romanasi, cei pentru care moralitatea unui politician nu conteaza. Avand in spate o astfel de turma, PSD-ul a ras tot in Romania. Cui sa-i spui ca, de fapt, asa-zisele mariri sunt anulate de alte realitati, precum starea drumurilor, cresterile de preturi, lipsa investitiilor (inapoiere economica) etc. 2. Al doilea tip de comentarii incep si se termina cu jigniri. Am respins deja un astfel de „scuipat”. „Cum imi permit sa spun ca Romania este tara ciobanilor si tiganilor?” ma lua la rost cineva. Oare ar trebui sa-mi cer scuze? Sa spun ca-i o tara de oameni drepti, care nu voteaza criminali si infractori? Care nu trimit in Parlament violatori, hoti, condamnati penal? Care voteaza in functii de primari numai oameni capabili? Care nu se lasa cumparati cu cativa zeci de lei? Care nu au invadat Europa cu cersetori, violatori, hoti, criminali etc. Care nu plang si azi dupa tatucul care i-a tinut in frig, foame, intuneric? Pe care nu-i doare-n cot de istoria plina de jertfe a adevaratilor romani, nu a celor tiganizati de azi? Ei bine, din toate aceste motive si din multe altele, imi mentin parerea: Romania de azi este la cheremul imecililor si tiganizatilor! Ei hotarasc pentru toti. Iar cei mai buni dintre noi emigreaza. Romania adevarata a murit pentru mine la 23 august 1944, atunci cand un rege las si tradator a condamnat aceasta tara la cea mai lunga agonie a sa: agonia bolsevica. Iar in 1989, un alt bolsevic a adus Romania la cheremul mafiotilor. Restul e gargara ieftina.

 3. Dragnea, infractor ordinar, la puscarie! | A șaptea dimensiune says:

  februarie 10th, 2016 at 14:30

  […] Condamnatul penal Liviu Dragnea ne vrea la puscarie […]

 4. Strada trebuie sa se transforme in partid politic, daca se doreste o schimbare totala in Romania | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 17th, 2016 at 22:44

  […] Condamnatul penal Liviu Dragnea ne vrea la puscarie […]

 5. Dupa Sova urmeaza Ponta | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 6th, 2017 at 19:28

  […] Condamnatul penal Liviu Dragnea ne vrea la puscarie […]

Adauga un comentariu