Protestele din 2012, regizate și plătite de USL

marți, iulie 2, 2013 13:18

Proteste 2012Lider al protestelor din Piața Universității: Jumătate din manifestanți erau plătiți de PSD

Revoluționarul Teodor Drăghici, unul din cei mai activi participanți la protestele din Piața Universității, în iarna lui 2012, a declarat că jumătate din cei care veneau în Piața Universității erau plătiți.

„Cei care am ieșit atunci, în ianuarie și februarie 2012, de n-am mai suportat, în iarna aia, am ieșit din conștiința noastră, exact cum am iesit și la Revolutie. Ca apoi PSD-ul să spună: noi am avut oameni infiltrați acolo, noi am făcut fenomenul Piața Universității. I-am prins și noi pe ăia de la USL, că erau printre noi, ăștia au primit câte 50 de lei ca să vină acolo în fiecare zi. Cam jumătate dintre cei care veneau în Piața Universității erau plătiti. E rușinos și e scandalos, noi veneam din conștiință… Pe unii i-am gonit, la unii le ziceam: strigați împotriva USL, de ce nu strigați?”, a relatat Drăghici, pentru ziare.com.

Drăghici a susținut că un alt revoluționar, Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, i-ar fi „infiltrat” pe oamenii săi între manifestanți. „Ne-au spus când am fost la întruniri cu PSD-ul să negociem, cu Liviu Dragnea, cu cutare. De exemplu, ăsta, Codrin Ștefănescu. El a zis că au avut oameni acolo, care au demonstrat”,a afirmat Drăghici, care este șeful Sindicatului Național al Revoluționarilor.

”Spun acum aceste lucruri pentru că am așteptat că guvernarea Ponta să facă dreptate, însă nu s-a întâmplat asta”, a declarat Drăghici la B1 TV.

”Eu n-am tăcut din gură nici atunci. I-am gonit pe acei oameni care mișunau pe acolo. Vă convine că poporul moare de foame acum?”, a adăugat revoluționarul.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

13 Responses to “Protestele din 2012, regizate și plătite de USL”

 1. Szasz Sebes Paul says:

  iulie 2nd, 2013 at 21:26

  Nu cred asta.

 2. Mihaela says:

  iulie 3rd, 2013 at 1:18

  Chiar daca erau platite tot trebuia sa existe multe nemultumiri ca sa se amplifice asa.

 3. Cornel Căruntu says:

  iulie 3rd, 2013 at 12:05

  @ Mihaela: Sigura ca existau nemultumiri, ca oriunde si oricand, dar fara amplificarea lor exponentiala de catre tembeliziunile mogulilor (Antena 3, patron: fostul turnator la Securitate Dan ‘Felix’ Voiculescu; Realitatea TV, patron: infractorul Sorin Ovidiu Vintu, actualmente in puscarie; Romania TV, patron: parlamentar PSD, al carui nume imi scapa, banuit de afaceri ilegale), nu s-ar fi intamplat nimic. Acum este la fel si, gratie acelorasi televiziuni de cacat, nu se intampla nimic. Eu, de exemplu, sunt nemultumit total de guvernarea USL. Au marit infim salariile bugetarilor, dar: benzina a ajuns la un moment dat 6 lei/litrul, pe vremea lui Boc si Ungureanu fiind 4 lei/litrul, cel mult; painea, pe aici, este 1,20 lei, franzela, pe vremea lui Boc si Ungureanu fiind 0,80 lei bucata. Nu mai vorbesc de alte preturi. Manipularea este totul, stimata doamna sau domnisoara, fara aceasta nu se intampla nimic. Un zvon falimenteaza o banca; niste televiziuni, prin minciuna si manipulare, pot da jos un guvern. Mai ramane de vazut cat accepta romanii sa fie mintiti. La un moment dat se vor trezi si va fi vai de curul lui Ponta si Antonescu.
  @ Paul: Si eu as putea afirma ca Pamantul nu are forma sferica, ci are forma cubica. As deveni ridicol, precum esti tu, postand acel comentariu.

 4. Cum au confiscat rusnacii protestele antiUSL | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 25th, 2014 at 16:43

  […] Protestele din 2012, regizate și plătite de USL […]

 5. Țiganii, ciobanii și mogulii au readus ciuma roșie în România | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2014 at 17:02

  […] Protestele din 2012, regizate și plătite de USL […]

 6. USLamist, 500 de contracte cu statul | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 26th, 2014 at 20:12

  […] si articolul Protestele din 2012, regizate și plătite de USL You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, […]

 7. România PSD-istă, o țară de care trebuie să fugi | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 27th, 2014 at 17:57

  […] Protestele din 2012, regizate și plătite de USL […]

 8. Creșterea prețurilor, cadoul USL pentru România | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 11th, 2015 at 16:20

  […] Protestele din 2012, regizate și plătite de USL […]

 9. De ce USLamistul Dragnea trebuie să facă pușcărie | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 11th, 2015 at 16:22

  […] Protestele din 2012, regizate și plătite de USL […]

 10. USLamiștii mai răstignesc odată Basarabia | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 19th, 2015 at 19:09

  […] Protestele din 2012, regizate și plătite de USL […]

 11. Remember 2012: Interlopii în slujba USLamismului | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 22nd, 2015 at 19:02

  […] Protestele din 2012, regizate și plătite de USL […]

 12. Nu Ponta, nu un președinte pentru pușcăriași | A șaptea dimensiune says:

  iulie 8th, 2015 at 9:05

  […] Protestele din 2012, regizate și plătite de USL […]

 13. Tofan Mihai says:

  noiembrie 13th, 2018 at 14:08

  La noi in oras atunci , in iarna lui 2012 , intr-un bar bintuit de securisti vechi sau noi de PRM-isti , PDL-isti , de militieni si turnatori , se oferea 400 lei ptr o singura zi de stat in frig cica ptr a protesta contra Guvernului Boc.Scria cineva pe aici ca trebuie sa existe multa nemultumire si aceasta sa se amplifice.La cita nemultumire s-a acumulat azi , amplificata zi de zi , in societatea romaneasca dupa doar 2 ani de guvernare cleptocrata PSD ar trebui ca toata lumea din orasele Romaniei sa fie pe strazi si sa protesteze ! Am citit undeva ca doar doi oameni ai serviciilor speciale specializati in dezinformare pot face ca locuitorii unui oras de 400.000 de locuitori sa se omoare intre ei.Si daca au si latrinele varaniene ca ventilatoare de raspindit clipa de clipa minciunile, dezinformarile si diversinile CIUMEI ROSII …MUIE PSD !

Adauga un comentariu