Despre computere industriale și nu numai

marți, iulie 23, 2013 14:15
Posted in category Diverse

Stema a saptea dimensiuneOamenii de afaceri hrănesc economia acestei țări. Dacă noi, bugetarii, primim (încă) salarii în România, este și datorită faptului că există oameni de afaceri care cotizează la bugetul de stat. Iar acest material le este dedicat. Dar nu numai lor, ci tuturor celor care doresc tehnologii de ultimă generație. Așadar, dacă aveți o afacere, sau sunteți doar curioși, și vreți să fiți la zi cu tehnologia, vă recomand site-ul IDmag. Pe acest site, click pe link-ul anterior, puteți vedea și cumpăra: cititoare coduri de bare, imprimante termice, terminale mobile, servere, multifunctionale, panel computers, tablete industriale, notebook-uri industriale, carduri, tastaturi programabile, cântare electronice, echipamente micro kiosk, echipamente UPS, display-uri profesionale, riboane termice, etichete, infrastructură wireless, echipamente POS. Idmag.ro comercializează online peste 85.000 de produse, fiind cea mai complexă ofertă de acest tip din România. Livrarea se realizează în 24 h din momentul confirmării comenzii, aceasta făcându-se prin curier.

Plata produselor se poate face prin ramburs, direct la curierul care livrează comanda sau prin transfer bancar. Transportul este gratuit pentru comenzi a căror valoare depășesc 1000 lei (RON). Tot pe site mai găsiți și aplicații software, cum ar fi: software etichetare, software carduri ID, software Motorola, Smart.Asset etc. Există și servicii disponibile, pe site, cum ar fi serviciile IDMag: configurare echipamente, instalare, mentenanța, intervenții cu timp de răspuns, training, calibrare cântare electronice, echipamente demo, service cu acoperire extinsă, dezvoltare software etc. Site-ul idmag.ro oferă și accesorii, cum ar fi: accesorii IBM, Motorola, Panasonic, Printronix, Opticon, Baracoda, Epson etc. Mai găsiți pe site antene RFID, cititoare RFID, terminale mobile RFID, imprimante RFID. Există și piese de schimb, ce pot fi achiziționate. Se pot cumpăra și echipamente second hand, precum și echipamente la promoție. Site-ul are și o pagină de contact, unde aveți toate informațiile necesare: telefon, e-mail, program de lucru, adresă etc. O economie modernă înseamnă echipamente moderne. Iar pentru astfel de echipamente există IDmag.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu