Despre încă o crimă a statului mafiot român, unde statul mafiot român = PSD

luni, aprilie 6, 2020 13:06
Posted in category Justitie

PSDCum poate deveni un imobil foarte mobil

Orice taximetrist din Capitală ştie (ştia în 2004 – n.m.) unde este aşa-numitul bloc Wilson, în ciuda faptului că denumirea străzii pe care se află s-a schimbat de la construirea lui până astăzi de vreo patru ori.

Pentru instanţele judecătoreşti din România, însă, situarea blocului Wilson şi depistarea unor apartamente din interiorul său a fost imposibilă.

Să luăm cazul familiei Dimitrescu. De 11 ani (se împlineau 11 ani în 2004 – n.m.) încearcă să recupereze un apartament din respectivul bloc, în instanţă tergiversându-se retrocedarea pe motiv că trebuie văzut clar dacă imobilul revendicat este pe str. Dem Dobrescu, fostă Oneşti, fostă str. Wilson, fostă Bd. I.C. Brătianu, dacă apartamentul este la numărul 7 ca pe vremuri sau la nr. 80 ca acum.

Până acum (era aprilie 2004 şi România avea justiţia dorită de PSD = ciuma roşie = mafia, n.m.) expertizele judiciarea au arătat că, da, apartamentul este cel revendicat, că a rămas la locul lui, la aceeaşi adresă de unde l-au confiscat comuniştii.

Însă judecătorii se încăpăţânează să susţină că apartamentul a luat-o din loc, neştiindu-se unde s-a dus, pentru că nu a anunţat nici un apartament vecin.

Mai mult, se ştie clar că apartamentul a fost măritat cu o chiriaşă. Ei, nu s-a măritat aşa de capul lui, ci l-a năşit statul român (= ciuma roşie, la acea vreme – n.m.). Care, deşi din 1996, prin sentinţa Judecătoriei Sectorului 1, nu mai avea drept de proprietate asupra lui, l-a vândut fără probleme.

Facem un apel pe această cale: dacă vedeţi pe stradă un aparatament bătrân, constituţie foarte mare, care spune că-i din familia Dimitrescu şi că valorează (valora în 2004 – n.m.) 150.000 de euro, vă rugăm să anunţaţi imediat Strasbourg-ul! (“Academia Caţavencu”, nr. 645/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu