Despre (ne)demnitatea infractorilor de care amintea, recent, repetentul, puşlamaua, jegul, penalul, prietenul mafiotilor, Kakalin Tariceanu

vineri, august 4, 2017 14:48
Posted in category PeNaLii

TariceanuTeleviziunile de ştiri din România, în marea lor majoritate, sunt controlate de penali, mafioţi, tâlhari, infractori în general, aşa încât cea mai proastă idee posibilă ar fi să iei de bune toate rahaturile care apar pe sticlă. Cum butonam aseară, 3 august 2017, telecomanda în căutarea singurului Post TV la care mă uit uneori (bine că exişti, National Geographic), am nimerit în Cocina 3, unde era invitat repetentul, puşlamaua, jegul, penalul, prietenul mafiotilor, Kakalin Tariceanu. Am stat câteva secunde să-i văd încă o dată buzele adventistului Gâdea, prietenul mafioţilor, doar aşa ne-a învăţat Isus din Nazareth, să-i apărăm pe hoţi, să minţim cât cuprinde, să spunem doar o jumătate de adevăr şi să-i porcăim pe toţi cei care au alte opinii decât noi.

Cum buzele lui Gâdea sunt, în continuare, bine întreţinute (la cei 30.000 de euro pe emisiune nici nu poate fi altfel), mi-a rămas în memorie ceva de la Kakalin Tăriceanu: “Deţinuţii au şi ei demnitatea lor” (hăăăăăăăă, hăăăăăăăăăă, hăăăăăăăăăăăă). Care deţinuţi, infractor ordinar de Tăriceanu?! Găinarii? Cum să aibă ăştia demnitate? Dacă aveau demnitate, învăţau o meserie şi o practicau! Mafioţii din politică, poate, au demnitate? Cei care ne lasă să murim în spitale cu viermi, cei care au distrus tot în România, cei care n-au construit şoşele dar au adus maşini, prin firmele lor, de stăm bară la bară şi murim pe drumuri de căcat! Când îl văd pe slinosul ăsta de Tăriceanu, cel cu 5 neveste, dar “bun român”, votat de câteva zeci de mii de idioţi şi cretini, cărora le-a dat pomeni atunci când era prim-ministru, dar n-a făcut nimic pentru viitorul acestei ţări, îmi vine să vomit. Doar într-o ţară de mămăligari laşi şi proşti, acest individ nu este împroşcat cu ouă şi roşii, nu este scuipat sau, de ce nu, înlăturat la propriu, aşa cum a înlăturat el din România dreptatea şi buna-cuviinţă.

Pensiile speciale au fost create în timpul cât acest căcat roşu numit Tăriceanu a fost prim-ministru. Atunci au apărut toate aberaţiile cu pensii mai mari decât salariile, atunci s-au creat dezechilibre majore pentru bugetul de stat, care nu poate susţine, din resurse proprii, toate aceste privilegii, de aceea România trebuie să împrumute miliarde de euro. Liberalu’ lu’ Peşte nu este îngrijorat că foştii securişti şi comunişti au pensii de mii de euro pe lună, ci-l freacă grija deţinuţilor care au “demnitate”. Băi repetentule, rahat cu moţ, ruşinea acestui neam, jumătate grec ce eşti, fiu de căţea, curvar nenorocit, distrugător de ţară, hai să vedem, pe un caz concret, cam despre ce “demnitate” e vorba.

România, ţara de căcat a mafiei PSD-iste şi a lui Kakalin Tăriceanu, locul unde infractorii nu păţesc nimic, doar poliţiştii sunt ucişi, oameni nevinovaţi sunt tâlhăriţi, adolescentele sunt călcate cu maşina, cei din mediul privat trag la jug pentru salariile şi pensiile nesimţite ale politicienilor din Parlament şi, mai nou, din administraţiile locale:

Adolescentă desfigurată de un cocalar, iar cocalarul este liber

Adolescentă desfigurată de un cocalar

Asta este “demnitatea” de care vorbim, rahat de Tăriceanu. În opinia mea, jegul ăsta trebuia împuşcat direct în cap, fără niciun fel de judecată. Pentru toţi aceşti infractori sunt cheltuiţi o groază de bani cu procese infinite, cu avocaţi din oficiu, cu amânări şi tergiversări, din cauza legilor de căcat făcute de mafioţii din Parlament, pentru alţi mafioţi. Ştiu, repetentule Tăriceanu, c-ai repetat-o de nenumărate ori: “Băi pulime, democraţia e scumpă!”. Aşa-i, e prea scumpă cu politicieni de căcat precum cei din neamul lui Tăriceanu. Dar se va ieftini cât de curând. Veţi fugi ca şobolanii, pentru că altceva nici nu sunteţi: nişte şobolani cu salarii şi pensii nemeritate, dar mari. Măcar boierii din vechime erau de viţă nobilă, erau educaţi, aveau şcoli, nu ca voi, nişte agramaţi, nişte jeguri care vă pricepeţi numai la furat.

Repetentul, puşlamaua, jegul, penalul, prietenul mafiotilor Kakalin Tariceanu ar trebui să meargă la adolescenta din imagine, sau la părinţii ei, şi să-i vorbească despre deminitatea cocalarului. Cum poate avea demnitate un asemenea specimen care: “a accidentat o adolescentă pe trecerea de pietoni de la Ozana şi a părăsit locul faptei. În data de 16 iunie a.c., Ionuţ Mironescu conducea prin Piatra Neamţ un autoturism BMW tunat. Poliţia a fost alertată că maşina e condusă „cu fente”, un echipaj l-a localizat şi i-a cerut să oprească. Şoferul nu a tras pe dreapta ci a pornit într-o goană nebună prin oraş, urmărit de maşina Poliţiei şi chiar în faţa sediului Tribunalului Neamţ de pe Bulevardul Decebal a intrat în plin în adolescenta de 16 ani care era prima dintr-un grup de pietoni care traversau strada pe trecere de pietoni, pe culoarea verde a semaforului (pentru pietoni). Fata a zburat vreo 10 metri prin aer scăpând prin viaţă ca printr-o minune dar alegându-se cu răni serioase. Şoferul nu a oprit maşina ci a plecat mai departe. Echipajul de Poliţie s-a oprit la locul accidentului iar Mironescu a fost prins (s-a predat?) abia peste vreo două ore. În timp ce Mironescu va fi acasă şi va putea – fie cu aprobarea instanţei, fie în caz de „urgenţă” – să se bucure de aerul de afară, victima lui are o lună şi jumătate în care nu s-a mişcat din patul de spital sau din patul suferinţei de acasă. De abia au început să se prindă oasele din fractura de la genunchi, să se refacă ţesutul feţei şi, deocamdată, fata este tot fără dinţii pierduţi în accident.”

Adolescentă desfigurată de un cocalar

Ce spui, penalule Tăriceanu? Cum te-ai simţi fără dinţi, iar o lună jumătate să nu te poţi mişca? Asta ar trebui să păţeşti, jeg ordinar de Tăriceanu, şi după aceea să emiţi idei cretine despre “demnitatea infractorilor”. În SUA, orice infractor este pedepsit şi orice poliţist este protejat de lege. În România condusă de jegul Tăriceanu, sper că nu aţi uitat că este numărul 2 în această ţară de căcat, orice infractor scapă din cauza legilor strâmbe şi orice poliţist este umilit de infractorii şi interlopii care-i râd în nas, deoarece ei au drepturi iar victimele lor nu. Ne-am săturat ca România să fie raiul infractorilor. Aceştia au un singur drept: să-şi ceară scuze în genunchi pentru răul făcut şi să-şi ispăşească pedeapsa (în anumite cazuri, un glonţ în ceafă).

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Despre (ne)demnitatea infractorilor de care amintea, recent, repetentul, puşlamaua, jegul, penalul, prietenul mafiotilor, Kakalin Tariceanu”

  1. Tariceanu, groparul PNL-ului istoric | A șaptea dimensiune says:

    martie 24th, 2019 at 9:37

    […] Despre (ne)demnitatea infractorilor de care amintea, recent, repetentul, puşlamaua, jegul, penalul,… […]

Adauga un comentariu