Bătrânii României lăsați la cheremul infractorilor

sâmbătă, aprilie 26, 2014 15:35
Posted in category Justitie, Locale

BatraniMă întreb ce-i mai grav: să le iei bătrânilor câțiva lei din pensie sau să-i lași la cheremul infractorilor. Bătrânii României, mai ales în zonele rurale, sunt lăsați la cheremul infractorilor. Nimeni nu-i apară de brutele care încearcă să le fure puținul pe care-l mai au. Un glonț în cap ar rezolva problema ticăloșilor care, în loc să muncească, lovesc și amenință, sau chiar ucid, bătrânii țării.

Aste este politica PeSeDistă de protecție socială. Mitomanul Ponta putea să îndrepte lipsurile din noile coduri ale justiției, dar l-a durut în cot de cei care au de suferit de pe urma infractorilor. Plagiatorul Ponta, cu mintea lui puțină, nu înțelege că trebuie protejați oamenii cinstiți și corecți, nu infractorii. Aceștia au un singur drept: să-și ispășească pedeapsa și să nu mai greșească. Cum, în multe situații, aceștia recidivează, rămân la părerea că un glonț în ceafă ar fi mult mai util în anumite cazuri.

În Polonia, de exemplu, violatorii sunt castrati chimic. În Republica Securistică România violatorii sunt în Parlament, Guvern, structuri ale statului, centrale și locale. În Rromânia, infractorii sunt la mare cinste, beneficiind de apariții TV, de atenția altor “infractori” din presă.

Dar să revenim la un caz de pe aici, din care reiese ce polițiști eficienți are această țară și cum mediul rural seamănă cu jungle africană, adică funcționează legea celui mai puternic. Legile gândite de aleșii poporului sunt pentru a-i prosti pe cei din Occident. În cătunele patriei nu există lege, ci fărădelege. Polițiștii sunt în aceeași gașcă cu cei puternici. Ce contează suferința unei bătrâne oarecare. Ea trebuie să moară, conform raționamentului multor jigodii de pe aici. Uniforma de polițist nu mai înseamnă nimic, nu impune respect nici ultimei curci plouate, darămite infractorilor.

Mileanca, o comună oarecare din județul Botoșani. O bătrână de 79 de ani este bătută și jefuită de doi indivizi. Poliția locală spune, nici mai mult, nici mai puțin, că femeia minte și închide cazul. Lumea discută pe acolo că acest caz a fost mușamalizat. Iată declarația bătrânei.

Azi noapte am auzit zgomote în verandă și m-am dus să văd ce este. Abia ce-am deschis ușa și m-am trezit cu doi bărbați peste mine. Unul din ei a scos un cuțit cu care mi-a tăiat cablul la televizor. M-a legat cu el și mi-a pus un batic la gură să nu țip. După asta mi-a pus cuțitul la gât și mi-a spus că dacă-l împinge doar un pic, îmi taie beregata: «nu-ți facem nimic și te lăsăm în pace dacă ne spui unde ții banii.» Pentru că nu am vrut să le spun unde sunt, m-au bătut, m-au ucis, mi-au dat cu bocancii peste picioare și cu pumnii în spate, sunt plină de vânătăi și mă dor toate alea. Până la urmă le-am spus unde aveam toți banii: 33 de lei, că restul îi țin pe cec. I-au luat și au plecat.

Toată lumea știe că bătrâna nu bea, polițiștii, evident, știu altfel.

… maică, eu nu beau. Dar vecinii cu care nu mă am bine – că unul mi-a furat niște bani amu’ un an, iar altul o dat buzna în niște lemne ale mele și nu recunoaște – spun că n-au auzit nimic, că am băut și am căzut de pe scară când văruiam. Da’ eu dacă cădeam de pe scară mai veneam la poliție? Ce să-mi facă poliția?
Aici mi-a spus domnul șef (șeful de post – n.r.) că trebuie să-mi scot de la medicul legist de la Botoșani (certificat medico-legal n.r.) și că trebuie să plătesc un milion de lei. Da’ zice că risc că, dacă medicul legist spune că nu sunt bătută și sunt căzută de pe scară, cum spun martorii, să-mi dea și o amendă că am declarat mincinos. Eu am zis că singură la Botoșani la legist nu mă pot duce, că-s bătrână și n-am pe nimeni care să meargă cu mine, dacă poate să meargă dumnealui cu mine – îi plăteam, nu-i bai – merg. Da’ până la urmă cum îi ajută legalul ăla să-i prindă pe cei doi, că-i doar o hârtie? Și mai dădeam și bani degeaba. Lasă-i în plata Domnului, că-i Săptămâna Mare. Bine că nu m-o ucis de tot.

Repet, pentru asemenea brute nu există decât o singură soluție: glonțul. Cei 2 ani de pușcărie pe care i-ar lua sunt frecție la un picior de lemn. Da’șpaga, cât este ȘPAGA pentru mușamalizarea unui asemenea caz?

Citeste si articolul Spovedania unui turnator la Securitate

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

12 Responses to “Bătrânii României lăsați la cheremul infractorilor”

 1. vio says:

  aprilie 26th, 2014 at 17:52

  Doamne ce nenorociti, atat infractorii cat si organele locale. Dar, dupa cum stim „pestele de la cap se-mpute” adica de la primul plagiator al tarii si nu numai, mai sunt si parlamentarii care legifereza doar pentru binele personal. Mi-a disparut si ultima speranta ca mai scapam vreodata de ei. Sunt multi oameni care nu au alte surse de informare decat latrina 3 si sunt foarte usor de manipulat. Asa ca ne dam seama cum vor fi rezultaele la europarlamentare.

 2. fotbal italian says:

  aprilie 26th, 2014 at 21:28

  hotia este doctrina de baza a PSD-ului

 3. România, paradisul infractorilor | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 1st, 2014 at 14:22

  […] Bătrânii României lăsați la cheremul infractorilor You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed. You can leave a response, or trackback from your own site. Tags: criminali, romania, ticalosi […]

 4. O jignire la adresa învățământului | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 1st, 2015 at 12:12

  […] Bătrânii României lăsați la cheremul infractorilor […]

 5. PeSeDismul, faza senilă a comunismului | A șaptea dimensiune says:

  iulie 6th, 2015 at 14:06

  […] Bătrânii României lăsați la cheremul infractorilor […]

 6. Cât de mârlan poate fi mitomanul Ponta | A șaptea dimensiune says:

  iulie 6th, 2015 at 14:08

  […] Bătrânii României lăsați la cheremul infractorilor […]

 7. Romania, tara infractorilor liberi (II) | A șaptea dimensiune says:

  iulie 10th, 2015 at 11:52

  […] Bătrânii României lăsați la cheremul infractorilor […]

 8. Acasa la votantii mafiei PSD-iste | A șaptea dimensiune says:

  iulie 19th, 2015 at 10:40

  […] Bătrânii României lăsați la cheremul infractorilor […]

 9. Andrei Pleșu: Ponta este mai razna decât ne-am putea închipui | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 18th, 2015 at 14:59

  […] Bătrânii României lăsați la cheremul infractorilor […]

 10. Reîntoarcerea la barbarie | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 17th, 2016 at 17:53

  […] Bătrânii României lăsați la cheremul infractorilor […]

 11. UNPR-istul criminal Cristian Popescu Piedone a obtinut permisul auto ilegal | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 30th, 2016 at 16:23

  […] Bătrânii României lăsați la cheremul infractorilor […]

Adauga un comentariu