Romania, tara infractorilor liberi (II)

vineri, iulie 10, 2015 11:51

Citat EminescuPSD-ul, mumă pentru infractori, ciumă pentru cei ce muncesc

Are mafia PSD-istă o grijă față de infractori, neicusorule, de crezi că fără ei România n-ar mai exista. Se inventează tot felul de legi, coduri, proceduri etc. doar, doar infractorii să nu fie cumva, Doamne ferește, arestați sau să ajungă la hotelul de 3 stele, numit de unii și pușcărie. Arestul la domiciliu, controlul judiciar și alte asemenea aberații sunt frecții la un picior de lemn atunci când vine vorba de cei care au produs suferință și durere unor oameni nevinovați. Deși nu mi-e foarte clar cum au ajuns asemenea aberații în justiție (promovate de PSD, de Cătălin Predoiu atunci când era ministrul justiției și intrate ulterior în vigoare?), un lucru este cert: nu se poate numi justiție (dreptate) atunci când infractorii nu pățesc mai nimic. O fi vreun împrumut de la sora mai mare și mai nespălată Franța?

Când aud de Franța mi se face rău. În afara faptului că, dintre toate țările europene, francezii (vorbim de cei din spațiul public) ne fac cel mai des “țigani”, “aurolaci”, “gunoaie” etc., Franța este o mizerie pe obrazul Europei actuale. A permis islamiștilor criminali să se stabilească în număr atât de mare la ei în țară, iar apoi se plâng de terorism. Dau doar din gură, dar fapte nimic. Când se moare pentru liberate și democrație, mor “fraierii” de americani și englezi, în timp ce francezii le au cu bla-bla-urile și cu prietenii dubioase.

Îmi amintesc cu scârbă de criminalul Ilici “KGB” Iliescu, cel care spunea prin 1991 că (citat aproximativ) “până și marea Franță și-a desemnat ambasadorul de la Moscova să fie ambasador în Republica Moldova (Basarabia, pâmânt românesc) și nu cel de la București”. Deci francezii au fost întotdeauna niște curve.

Mai mult, Gerard Depardieu (un actor care nu-mi place deloc) este fanul criminalului KGB-ist Vladimir Putin, doar copiii uciși de trupele rusești în Ucraina nu contează pentru acest gunoi francez. Sau tratatul Molotov-Ribbentrop. Sper că Iohannis nu așteaptă de la francezi ajutor pentru Unirea Basarabiei cu România. Dar să revenim la România, tara infractorilor liberi.

Iată mai jos o consecință a justitiei de căcat promovate de o clasă politică de aceeași valoare. Înainte de asta, hai să vă spun ce glumă proastă am citit ieri.

Klaus Iohannis, ‘jde mii de like-uri pe Facebook (locul lui de muncă), președintele României atunci când nu se află în concediu sau în nesfârșitele excursii în străinătate, a declarat că “islamistii sunt atasați valorilor europene” (hăă, hăăă, hăăăăăăăăăăăă)

Asta legat de moscheea lui Ponta, de-am ajuns să vorbim despre subiecte inventate de mafia PSD-istă. Băi, domnu’ Iohannis, oi fi matele profesor de fizică, fugit de la catedră (doar în politică se fac banii, nu în educație), dar mai pune mâna pe-o carte de istorie și lasă plimbările. Mai vezi atasamentul islamiștilor fată de europeni atunci când decapitează creștini prin Statul Islamic, inclusiv copii. Ei au aceași rădăcină tembelă cu toți musulmanii, în rahatul numit Coran. Iar acolo, Klaus care nu ne-ai scapat de Mickey Mouse, se spune clar că “necredincioșii”, cum ești matale, luteran sau ce-oi fi, sau prietenul dumitale Ponta, creștin ortodox, care se operează la musulmani, face sex cu minore și își lasa soția însărcinată pentru amantă (Daciana era amantă în acel timp, Ponta fiind la a doua căsătorie), trebuie uciși. Sigur că tot felul de idioți musulmani o dau la întors cu interpretarea Coranului, dar așa stau lucrurile, dacă vrei să aplici învățăturile aducătoare de moarte ale lui Mahomed, pedofilul întemeietor de religii criminale. Dar să revenim la infractorii noștri, cei care în lumea musulmană erau demult decapitați.

Omori doi oameni și nici măcar nu ești arestat

Un jeg numit Flavian Jacretchi, in varsta de 21 de ani, și-a făcut rost de un Audi (de la taticu’, o fi inventat un medicament nou, a scris o carte devenită bestseller?) și a ieșit pe drumurile țării. După numeroase abateri în trafic (o fi mituit polițiștii?) a venit momentul în care „a patruns pe drumul judetean, de pe un drum laturalnic, in viteza si fara sa se asigure, moment in care a intrat in plin intr-un autoturism marca Dacia Logan, condus de Stefan Hutanu, in varsta de 26 de ani”. Rezultatul? Doi oameni nevinovați morți în România lui Puie Monta! Ce ar fi de făcut? Infractorul împușcat pe loc, iar polițiștii care l-au „iertat” (au primit șpagă, le-a fost frică, au fost „omenoși”) trebuie dati afara și plimbați prin oraș cu plăcute la gât pe care să scrie: „Și din cauza noastră doi cetățeni români, pe care trebuia să-i apărăm, au fost uciși”. Cică infractorului i s-a întocmit dosar penal (hăă, hăăă, hăăăăă). Dar, repet, nici măcar nu a fost arestat.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

6 Responses to “Romania, tara infractorilor liberi (II)”

 1. Acasa la votantii mafiei PSD-iste | A șaptea dimensiune says:

  iulie 19th, 2015 at 10:40

  […] Romania, tara infractorilor liberi (II) […]

 2. Puie Monta, albanezul minune | A șaptea dimensiune says:

  august 30th, 2015 at 9:16

  […] Romania, tara infractorilor liberi (II) […]

 3. Infractorul Viorel Ponta incalca la greu Constitutia si legile tarii | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 3rd, 2015 at 14:48

  […] Romania, tara infractorilor liberi (II) […]

 4. Inculpatul penal Viorel Ponta sta la masa cu ucigasii si interlopii | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 24th, 2015 at 15:03

  […] Romania, tara infractorilor liberi (II) […]

 5. Inca nu am scapat de ucigasul de destine Sorin Ovidiu Vantu | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 13th, 2016 at 21:46

  […] Romania, tara infractorilor liberi (II) […]

Adauga un comentariu