România, paradisul infractorilor: cinci mese pe zi, abonament gratuit la sală, televizor, internet, dreptul la vizite când vrei

luni, decembrie 1, 2014 12:48
Posted in category Justitie

InfractoriCetățenii obișnuiți ai României au cel mai scăzut nivel al veniturilor din UE, dar infractorii din România o duc bine. Nu avem salarii decente pentru medici sau profesori, dar avem bani de creat condiții pentru pușcăriași, doar n-o să stea săracii în condiții similare cu absovenții facultăților din România. Ar fi umilitor pentru pentru niște jeguri ce merită un singur tratament: glonțul în ceafă.

Umiliți și batjocoriți în România, o țară unde țiganii din Parlament vor grațierea infractorilor, intelectualii României suportă toate înjosirile posibile. Din salariul de profesor, de exemplu, numai din acest salariu, cu greu trăiești de azi pe mâine, iar pentru a-ți construi sau cumpăra o locuință, plus dotările aferente, trebuie să-ți creezi surse alternative de venit, lucru greu realizabil în condițiile din Republica Infracțională România. De aceea, medicii buni preferă să emigreze, iar noi, cei care nu vrem să devenim infractori, rămânem pe mâna unor măcelari care ne scurtează chinul, al nostru și al bugetului public, ucigându-ne din ignoranță și nepricepere (la care se adaugă lipsa dotărilor minimale din spitalele României).

Dacă noi credem că doar infractorul Năstase Adrian avea condiții excelente în pușcărie, inclusiv acces la Internet, ne înșelăm amarnic. Dacă noi credem că numai mitomanul plagiator Ponta minte și-și promovează acoliții, ne înșelăm amarnic. În orice cătun uitat de lume se produc aceleași fapte. Orice cioban ajuns director de școală își va promova rudele și acoliții, plus că va minți de va stinge. Orice turnător la Securitate ajuns primar își va promova neamurile și apropiații și se va șterge la cur cu “valorile europene”. Nu contează cât de bun ești în România, contează să fii în haita PCR-istă (Pile Cunoștințe Relații) potrivită. Inclusiv drumurile publice din România infracțională sunt pline de “infractori la costum”, ce au realizat de mult în ce țară trăiesc, adică într-un loc unde doar fraierii mai cred în lege și valori.

Mergeam cu masina într-o dimineață la școală (cam 10 km) și dinspre orașul “european” Darabani, într-o intersecție, ajunge în fața mea mașina cu numărul BT 24 YUL. Cum mergea destul de încet, am încercat să-l depășesc (semnalizând acest lucru). S-a postat pe mijlocul dumului (județean) și ultimii 3 km nu s-a mișcat de acolo. Am și claxonat la un moment dat, dar nimic. Efectiv a mers pe mijlocul șoselei. Întâmplător, ajungem amândoi la aceeași destinație (în aceeași parcare). Îl întreb de ce nu mi-a dat voie să-l depășesc. Îmi răspunde senin că nu m-a văzut, deși claxonasem. Mințea cu nerușinare, fără să clipească, precum Ponta. Era bine îmbrăcat, costum, cravată, genul de funcționar corupt ce trăiște din șpăgi. Ce poți să-i faci? Este România lui, a borfașilor cu tupeu. Ce contează ce spune legea pentru acest jeg de YUL.

Iată, mai jos, cum ești mutilat în România infracțională, iar criminalul care ți-a distrus viață o duce boierește la pușcărie, deși un glonț în cap ar merita cu vârf și îndesat. Bestii care ați condus și distrus această țară, dați legi pentru a-i apăra pe cei ce muncesc și ridică această țară, nu pentru infractorii care distrug vieți și destine. Altfel, vrem arme să ne apărăm singuri, că doar asta ne-a mai rămas de făcut într-o România a prosperității și fericirii infractorilor.

Viață de HUZUR în PUȘCĂRIE. A băgat un om în SPITAL, iar acum se laudă pe Facebook cu privilegiile din închisoare

Un tânăr de 26 de ani condamnat la patru ani de închisoare scrie pe rețelele de socializare că viața în penitenciar e mult mai bună decât se crede.

”Cinci mese pe zi, abonament gratuit la sală, televizor, internet, dreptul la vizite când vrei, o grămadă de steroizi. A meritat totul”, a scris Lee Cekic pe Facebook.

Bărbatul a fost condamnat după ce l-a atacat pe fostul prieten al surorii sale. L-a înjunghiat de nenumărate ori, iar victima sa a ajuns în stare critică la spital.

Pentru fapta sa, Cekic a fost trimis după gratii, însă se pare că viața în pușcărie nu e așa grea.

Mai mult, el a scris pe Facebook nenumărate statusuri în care arată cât de bine se simte în penitenciar. Are tot ce îi trebuie și spune că nu se va schimba niciodată și că probabil după ce va ieși va mai comite infracțiuni.

Lee Cekic și victima sa

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

9 Responses to “România, paradisul infractorilor: cinci mese pe zi, abonament gratuit la sală, televizor, internet, dreptul la vizite când vrei”

 1. Claudia Diana Popa says:

  decembrie 1st, 2014 at 19:00

  Acesta este ADEVARUL. Hotii si Banditii au pus mana pe Tara iar poporul si oamenii cinstiti din aceasta tara au ajuns victimele acestora. Problema care se pune este ca toate institutiile statului au fost penetrate de aceasta mafie a hotilor. iar noi am aJuns victimele acestora. Si se pune intrebarea PE NOI CINE NE MAI APARA ?

 2. Vameșii Republicii PeSeDiste Romania, talhari la drumul mare | A șaptea dimensiune says:

  martie 6th, 2015 at 17:45

  […] România, paradisul infractorilor […]

 3. Sotia unui infractor va judeca dosarul in care este implicat Ponta | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 29th, 2015 at 16:38

  […] România, paradisul infractorilor […]

 4. De ce unii judecatori ar trebui spanzurati din scurt | A șaptea dimensiune says:

  iulie 2nd, 2015 at 8:27

  […] România, paradisul infractorilor […]

 5. Romania, tara infractorilor liberi (II) | A șaptea dimensiune says:

  iulie 10th, 2015 at 11:51

  […] România, paradisul infractorilor […]

 6. Acasa la votantii mafiei PSD-iste | A șaptea dimensiune says:

  iulie 19th, 2015 at 10:41

  […] România, paradisul infractorilor […]

 7. Despre revista PSD-ista „Catavencii” | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 17th, 2016 at 19:24

  […] România, paradisul infractorilor: cinci mese pe zi, abonament gratuit la sală, televizor, internet… […]

 8. UNPR-istul criminal Cristian Popescu Piedone a obtinut permisul auto ilegal | A șaptea dimensiune says:

  noiembrie 30th, 2016 at 16:22

  […] România, paradisul infractorilor […]

Adauga un comentariu