Dumitru Căruntu – postări pe Facebook (LIV)

luni, iunie 12, 2023 6:27
Posted in category Mass-media

Dumitru Căruntu – postări pe Facebook

Mineriade, distrugeri economice, legi pentru infractori, corupţie, jaf, hoţie etc. Toate acestea poartă un singur nume: PSD.

Când numeşti Revoluţia din decembrie 1989 „lovitură de stat”, consideri poporul român laş şi incapabil să rupă lanţurile sclaviei.

Când Ecaterina Andronescu desfiinţa şcolile profesionale şi trimitea toţi analfabeţii la liceu, „boborul” n-a zis nici pâs.

România „educată”: 47% din populaţia activă a României, cea din interiorul ţării, are maxim 8 clase (da’i înjură pe profesori).

România „educată”: să te numeşti Iohannis, să accepţi o analf*betă ca Dăncilă premier, adică un exemplu negativ pentru educaţie.

România „educată”: o manea (muzica ţiganilor) – milioane de vizualizări; un videoclip educativ – câteva mii de vizualizări.

Libertatea presei în România nu mai există, deoarece nu mai există presă (posturile TV ale mafioţilor nu înseamnă „presă”).

Şcoala din dictatura criminalului Ceauşescu producea numai „valori”: Adrian Năstase, Liviu Dragnea, Viorel Hrebenciuc etc.

România „educată”: Tăriceanu, corigentul în liceu şi repetentul în facultate, ajuns premier şi preşedinte al Senatului.

SUA: 53.103 staţii de încărcare pentru maşini electrice, 153.559 porturi disponibile; în 2022, s-au vândut peste 800.000 de EV-uri.

În România, după 1990, buticarii şi şpăgarii făceau averi, în timp ce profesorii făceau foamea. Astăzi e cam la fel.

O ţară care nu-şi apreciază în mod corect creierele este condamnată la sărăcie şi înapoiere.

Adrian Năstase, omul ruşilor, nu putea vinde Petrom-ul decât austriecilor, prietenii ruşilor. Ungaria, Austria = curvele UE.

Un individ fără nicio realizare în viaţă – fără şcoală/meserie, fără să fi lucrat undeva legal – nu merită o funcţie publică.

Pentru unii, singura realizare în viaţă sunt copiii. Cât mai mulţi, iar cheltuielile să fie suportate de „fraierii” care muncesc.

Fiind muci de beat, tatăl dictatorului Ceauşescu şi-a botezat şi un alt copil cu prenumele „Nicolae”, uitând că mai are unul.

Când 70% dintre românaki nu vin la vot, dar înjură pe Facebook, este imposibil să nu avem în politică personajele de astăzi.

„Fii tu însuţi şi spune ceea ce simţi, fiindcă cei care se supără nu contează, iar cei care contează nu se supără.” (Keanu Reeves)

Citatul meu preferat (dintr-un film). El către Ea: „Amintirea mea pune întotdeauna pe chipul tău pecetea iubirii.”

De ce au stat românii în stradă 2 ani, împotriva PSD, la maratonul civic #REZIST? Ca să aducă Iohannis PSD la guvernare!

5% dintre români deţin 80% din avuţia naţională.

Sunt peste 2.000 de localităţi în ţara asta care au cheltuieli de două ori mai mari decât veniturile, în condiţiile în care primarii acestor localităţi au salariu între 5.000 şi 12.000 de lei.

Nu este normal. 20-25 de milioane de euro cheltuiţi aiurea pe unităţi administrative neproductive.

Vorbim despre eliminarea risipei, dar în acelaşi timp noi, românii, risipim banii publici în cel mai falimentar mod posibil.

Şi apoi ne plângem că „Vai maică, n-au făcut ăştia (ăştia aşa, la grămadă) niciun spital în 35 de ani!”.

Regimul Băsescu: 4 premieri (1 de la PSD) în 10 ani. Regimul Iohannis: 9 premieri (5 de la PSD) în 8,5 ani.

Împotriva protestatarilor pot fi aduşi jandarmii. Împotriva votului, mafioţii din politică nu pot face nimic.

Dacă prezenţă la vot nu e, PSD + AUR e!

România va evolua când românii vor înţelege că un prost care votează e mai deştept decât un „inteligent” care nu votează.

Unii: „Ceauşescu n-a avut parte de un proces corect”. Da’ cei ucişi din ordinul lui Ceauşescu au avut parte de un proces corect?!

Mafioţii din politică ştiu ce fac: Alina Gorghiu, cea care propunea puşcărie la domiciliu, a ajuns ministrul (in)Justiţiei.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu