Dupa ce-a jefuit Romania, PSD-ul incepe s-o islamizeze

miercuri, decembrie 21, 2016 19:46

PSDCre(s)tinii ce susțin mafia PSD-istă și-ar vinde țara la tarabă

Fiind o turmă de ignoranți ușor de manipulat, fiind o turmă fără orizont, fără principii morale și fără iubire reală de țară (pentru jegurile ce susțin mafia PSD-istă, țara, adică “fraierii” ce plătesc taxe și impozite, trebuie să le dea tot soiul de ajutoare, dar ei să nu se sacrifice nici într-un fel), fiind o turmă de pupincuriști ai bolșevismului criminal, de sorginte sovietică, bolșevism internaționalist, care ne îndemna să ne urâm strămoșii sau măcar o parte din ei, fiind o turmă de rebuturi umane de cea mai joasă speță, incapabili să trăiască liberi, iubitori de tătuci-dictatori care să gândească în locul lor, ei bine, din toate aceste motive și din multe altele asemănătoare, cei ce susțin mafia PSD-istă vor aduce România la dezastru național, la pierderea identității naționale, după ce au adus-o în stare de faliment economic și moral, votând 27 de ani mafioți care au jefuit România.

În tot PSD-ul, cel mai mare partid din România neocomunistă, nu s-a găsit un român, specialist în economie eventual, pentru a fi prim-ministru, ci s-a ajuns ca o femeie de religie musulmană, provenind dintre tătarii care au jefuit țările române sute de ani, să fie propusă de mafia PSD-istă pentru a ocupa înalta funcție de Premier al României

Culmea absurdului acestei cumplite aberații o constituie modul cum a câștigat PSD-ul cele mai multe voturi la alegerile din decembrie 2016: prin inducerea urii față de străini, prin vehicularea unor lozinci precum “România este a românilor”. Și vedem azi câtă minciună și câtă manipulare zace în propaganda PSD-istă: vor să impună premier o femeie musulmană, în condițiile în care musulmanii fac ce fac prin Europa. Jeguri PSD-iste, mafioți și criminali odioși, sfârșitul vostru este aproape. Veți judecați și condamnați pentru distrugerea României, pentru țiganizarea României și, mai nou, pentru islamizarea României. Mă întreb cât de proști pot fi votații PSD-iști, dacă pot înghiți asemenea gogoși, dacă pot accepta ca România românilor din campania electorală să devină România musulmanilor de după alegeri. Deși este o întrebare retorică, deoarece nu se pot numi “deștepți” cei care votează o adunătură de penali, având în frunte un pușcăriaș condamnat de justiția României. Sau poate PSD-iștii au încredere în justitia musulmană, cea care taie membre pentru furt. În acest caz, PSD-ul ar deveni partidul ciungilor din România, la câți hoți are această grupare bolșevică.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Dupa ce-a jefuit Romania, PSD-ul incepe s-o islamizeze”

  1. Dupa ce-a jefuit Romania, PSD-ul incepe s-o islamizeze - Nationalisti.ro says:

    decembrie 23rd, 2016 at 20:40

    […] Culmea absurdului acestei cumplite aberații o constituie modul cum a câștigat PSD-ul cele mai multe voturi la alegerile din decembrie 2016: prin inducerea urii față de străini, prin vehicularea unor lozinci precum “România este a românilor”. Și vedem azi câtă minciună și câtă manipulare zace în propaganda PSD-istă: vor să impună premier o femeie musulmană, în condițiile în care musulmanii fac ce fac prin Europa. Jeguri PSD-iste, mafioți și criminali odioși, sfârșitul vostru este aproape. Veți judecați și condamnați pentru distrugerea României, pentru țiganizarea României și, mai nou, pentru islamizarea României. Mă întreb cât de proști pot fi votații PSD-iști, dacă pot înghiți asemenea gogoși, dacă pot accepta ca România românilor din campania electorală să devină România musulmanilor de după alegeri. Deși este o întrebare retorică, deoarece nu se pot numi “deștepți” cei care votează o adunătură de penali, având în frunte un pușcăriaș condamnat de justiția României. Sau poate PSD-iștii au încredere în justitia musulmană, cea care taie membre pentru furt. În acest caz, PSD-ul ar deveni partidul ciungilor din România, la câți hoți are această grupare bolșevică. (sursa: asapteadimensiune.ro) […]

Adauga un comentariu