S-a intamplat in Romania: eleva de 14 ani rapita, violata si batuta de un musulman

sâmbătă, octombrie 24, 2015 15:53
Posted in category Mass-media

Eleva rapitaVă imaginați ce o să fie când ajung miile de refugiați musulmani în România. Și așa musulmanii care au ajuns de-a lungul anilor în România au creat numai probleme. De la tunurile financiare de zeci, poate sute, de milioane de euro date statului român de mafioții arabi și până la dramele copiilor din România agresați de pupincuriștii lui Mahomed, criminalul pedofil.

O elevă din România, de 14 ani, a fost răpită de un om de afaceri iranian, violată și bătută

Se întâmpla în Petroșani, acolo unde iranianul de 64 de ani a încercat, probabil, să aplice învățăturile din Coran, cartea diabolică în care zeul crud numit Allah este personajul principal al scenariului horror de care are parte Europa în ultima vreme, din cauza invaziei lăcustelor musulmane. Acest “om de afaceri” iranian și-a imaginat probabil că este în Iranul natal, acolo unde femeia este un simplu accesoriu, ce poate fi cumpărat de pe la 7 ani, și odată achiziționată nu trebuie să facă nazuri, altfel Coranul recomandând bătaie ca metodă de îndreptare. Citiți aici știrea despre drama fetiței ce a avut ghinionul să se nască în tara lui Puie Monta, infractorul care nu poate apăra România la UE, și nu numai, fiind un jeg penal.

În România, salariul minim pe economie (1.050 de lei) se acordă doar cui muncește, uneori mai mult de 10 ore pe zi și în condiții grele. Un pensionar, după o viață de muncă, primește în medie doar 890 de lei. Alocația pentru un copil, pentru cei ce reprezintă viitorul țării, este de 80 de lei. O bătaie de joc! Dar imigranții musulmani ce urmează a fi aduși de Uniunea Europeană vor primi fiecare câte 1.117 lei pe lună, iar în sezonul rece 1.185. Asta după ce guvernul Ponta a aprobat un proiect de lege ce prevede ca sumele acordate imigranților să se mărească de șapte ori față de cele de acum. Aș spune că totul a fost la presiunile Uniunii Europene (clar că Juncker și ceilalți politicieni corupți de la Bruxelles doresc asta), dar având în vedere mentalitatea de slugă a politicienilor români și faptul că aproape tot ce fac este împotriva interesului național, nu cred că UE a trebuit să se obosească prea mult în a îi convinge.

Ați devenit curioși cum continuă materialul? Dacă da, citiți aici continuarea articolului intitulat Guvernul și UE țin mai mult la musulamni decât la români, articol publicat pe site-ul napocanews.ro.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “S-a intamplat in Romania: eleva de 14 ani rapita, violata si batuta de un musulman”

 1. Islamul va taia gatul Europei | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 12th, 2015 at 7:59

  […] S-a intamplat in Romania: eleva de 14 ani rapita, violata si batuta de un musulman […]

 2. Acceptand imigranti musulmani in UE, comunistul Hollande trimite la moarte oameni nevinovati | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 11th, 2016 at 21:46

  […] S-a intamplat in Romania: eleva de 14 ani rapita, violata si batuta de un musulman […]

 3. Dupa ce-a jefuit Romania, PSD-ul incepe s-o islamizeze | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 21st, 2016 at 19:49

  […] S-a intamplat in Romania: eleva de 14 ani rapita, violata si batuta de un musulman […]

Adauga un comentariu