Odata cu sosirea primului lot de refugiati islamisti, Constitutia Romaniei a devenit hartie igienica

vineri, martie 4, 2016 16:04
Posted in category Mass-media

Refugiati islamistiPeriodic, Germania are parte de guvernanți cretini

A fost un Hitler, care, prin atacarea URSS-ului, iar apoi pierderea războiului, l-a adus pe criminalul Stalin în situația de a macelări, în numele bolșevismului, jumătate din Europa. Dacă Hitler nu se înțelegea cu Stalin, la început, apoi nu pierdea războiul împotriva rușilor, România avea și azi acea tară mare și frumoasă, dintre 1918 și 1940, intactă. Așa, însă, criminalul Hitler ne-a adus, în mod indirect, bolșevismul pe cap. Dacă aceste descreierat și-ar fi văzut de treabă și nu s-ar fi înțeles cu Stalin, cu siguranță Rusia ar fi fost o țară oarecare, formată din bețivani și curve drăguțe. Azi, Germania are altă cretină la conducere: numita Merkel, o nenorocită care se înțelege perfect cu criminalul Putin, doar Germania are nevoie de gazele rusești, și, mai ales, pare îndrăgostită de islamiștii criminali, pe care-i tot invită în Europa. Merkel reprezintă prostia cu semn schimbat a lui Hitler, adică Germania a trecut de la gropile comune în care erau aruncate cadavrele celor care nu sunt arieni la islamizarea Europei, prin popularea continentului cu islamiști veniți cu milioanele. Sau o fi vreo răzbunare subtilă a nemților împotriva evreilor, știut fiind faptul că islamiștii îi urăsc de moarte pe evrei, deși în ultimii ani par mai degrabă porniți împotriva creștinilor decât a evreilor. Dacă-l adăugăm în ecuația islamizării Europei pe onanistul Hollande, care pare genul de idiot socialist pur, avem imaginea unui continent aflat în pragul revenirii la tribalismul Evului Mediu.

Iohannis și Cioloș sunt “nimeni” în Europa de azi

Pe când mai era Băsescu, România mai însemna ceva în Europa. Iohannis este fix zero, toți liderii europeni au o părere proastă despre Iohannis, considerat un individ care nu comunică suficient de bine, este mai puțin sociabil, deloc implicat în problemele europene. În aceste condiții, România nu mișcă în front atunci când vine vorba de primirea refugiaților islamiști. Deși 80% dintre români se opun primirii refugiaților islamiști, Cioloș se șterge la fund cu Constituția și parerile românilor, fiind de acord cu primirea acestor refugiați. Astfel, primul grup de refugiați islamiști a ajuns deja la Galați, fiind așteptate alte grupuri. Acestia vor beneficia de cazare, trei mese pe zi, asistenţă medicală, psihologică şi juridică şi vor primi şi sume de bani. Pe lângă țiganii care creează deja atât de multe probleme, și cărora li se pompează bani la greu, cică pentru integrare, România va mai avea pe cap și islamiști gata oricând să facă ceea ce au făcut “fratii” lor prin alte zone ale lumii. Ce s-ar putea întâmpla în România? Iată câteva exemple.

 • Musulman ajuns în Europa: “Femeile voastre, târfele noastre, viermilor!”
  Europa este prefigurarea grădinii raiului musulman pe pământ, iar femeile Vestului, fecioare sau nu, sunt numai bune pentru a le înlocui, deocamdată, pe cele de care eroii vor avea parte dincolo de această viaţă. Musulmanii ştiu acum că Europa va fi a lor peste 30 de ani. Ar putea aştepta, chiar mai puţin, pentru a prelua puterea politic, la început în alianţă cu politicieni indigeni. Dar de ce să aştepte atâta? Ce să facă până atunci? Presiunea este prea mare. Au fost răscoliţi, împinşi de spate, plătiţi, ajutaţi să ajungă în Europa. Şi vor continua să vină. Nu va fi de lucru decât pentru câţiva, nu vor fi locuinţe, nu vor fi, în final, nici bani. Nu e mai simplu să pornească deja războiul de cucerire?
 • Jurnalist infiltrat in teritoriul controlat de ISIS: „Grupul islamist este mult mai puternic şi mai periculos decât oricine din Vest îşi poate închipui”
  Cel mai îngrijorător lucru, spune jurnalistul, este că militanţii ISIS spun că toate religiile care sunt de accord cu democraţia trebuie să moară. Viziunea care este adesea repetată este că ISIS vrea să cucerească lumea şi cei care nu cred în interpretarea grupării asupra Coranului trebuie omorât. “Este cea mai largă strategie de curăţare religioasă care a fost planificată în istoria omenirii”, a mai spus jurnalistul.

Actualizare

Deoarece unii afirma pe Facebook faptul ca primirea de refugiati islamisti nu are legatura cu Constitutia Romaniei, iata mai jos articolul din Constitutie care este incalcat de cei care accepta refugiati musulmani:

Art. 3 – Teritoriul

(1) Teritoriul României este inalienabil.
(2) Frontierele ţării sunt consfinţite prin lege organică, cu respectarea principiilor şi a celorlalte norme general admise ale dreptului internaţional.
(3) Teritoriul este organizat, sub aspect administrativ, în comune, oraşe şi judeţe. În condiţiile legii, unele oraşe sunt declarate municipii.
(4) Pe teritoriul statului român nu pot fi strămutate sau colonizate populaţii străine.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Odata cu sosirea primului lot de refugiati islamisti, Constitutia Romaniei a devenit hartie igienica”

 1. Franta guvernata de socialisti, o cocina islamisto-infractionala | A șaptea dimensiune says:

  iulie 16th, 2016 at 15:23

  […] Odata cu sosirea primului lot de refugiati islamisti, Constitutia Romaniei a devenit hartie igienica […]

 2. Dupa ce-a jefuit Romania, PSD-ul incepe s-o islamizeze | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 21st, 2016 at 19:47

  […] Odata cu sosirea primului lot de refugiati islamisti, Constitutia Romaniei a devenit hartie igienica […]

Adauga un comentariu