Romania, singurul stat UE in care sirienii rezidenti reprezinta o minoritate importanta

marți, ianuarie 19, 2016 22:11
Posted in category Mass-media

Romania in 2050Musulmanii au ajuns din belșug în România pe vremea Prea Târziu Împușcatului

În dictatura comunistă, cizmarul ateu Ceausescu Nicolae întreținea relatii foarte apropiate cu tot felul de grupuri teroriste arabe, iar rezultatul acestei politici a fost o “invazie” de studenți musulmani în România. În timp ce românii nu aveau voie să aibă valută, de exemplu, studenții străini erau privilegiati, adică își permiteau luxul de a deține produse și bunuri pe care un român obișnuit doar le visa. C-asa era în societatea socialistă multilateral dezvoltată. Așa se face că, astăzi, sirienii rezidenti reprezinta o minoritate importanta, Romania fiind singurul stat din UE în care acești rezidenți sirieni ocupă un loc atât de important ca procent din rezidenții străini stabiliți la noi. Mai exact, sunt 3 588 de rezidenți sirieni. Iar dacă-i adăugăm și pe alti musulmani rămași aici (palestinieni în principal), ajungem să înțelegem că deja avem destui musulmani stabiliți în România și nu este cazul să mai primim și mii de refugiați musulmani repartizati de madam Merkel, cea mai catastrofală alegere a nemților în functia de cancelar al Germaniei. Doar Hitler o mai depășește la nivel de politică de rahat.

Citește pe gandul.info mai multe informații despre românii plecați în străinătate și despre alte grupuri importante de rezidenți străini din România

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Romania, singurul stat UE in care sirienii rezidenti reprezinta o minoritate importanta”

  1. Informatii inedite despre populatia Romaniei | A șaptea dimensiune says:

    februarie 4th, 2016 at 21:17

    […] Romania, singurul stat UE in care sirienii rezidenti reprezinta o minoritate importanta […]

  2. Dupa ce-a jefuit Romania, PSD-ul incepe s-o islamizeze | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 21st, 2016 at 19:48

    […] Romania, singurul stat UE in care sirienii rezidenti reprezinta o minoritate importanta […]

Adauga un comentariu