Este greu, daca nu chiar imposibil, sa alegi intre doua gasti de mafioti PSD

sâmbătă, iunie 17, 2017 17:09

PSDMafia nu se reformează, ci se elimină

Este adevărat că, la eliminarea Mafiei tradiţionale din SUA, au contribuit decisiv mafioţii “pocăiţi”, cei care au furnizat informaţii preţioase autorităţilor şi au depus mărturie împotriva foştilor “tovarăşi” de crime. Nu este cazul PSD-ului. Cu Grindeanu, dar mai ales Ponta, ca alternativă la clanul mafiot Dragnea, se poate spune fără teama de a greşi că PSD-ul rămâne acelaşi cuib de interlopi, care încă mai speră la posibilitatea unor jafuri în România. “Jigodia naţională” Ponta, Puie Monta pentru prieteni, a devenit, peste noapte, “reformatorul” PSD (hăăă, hăăă, hăăă). Chiar s-au uitat toate ilegalităţile şi toate măgăriile acestui mitoman? Hai să amintim despre câteva.

  • ”Luptătorul pentru democraţie” în PSD a mituit, prin organizaţia PSD Gorj, ţiganii tot mai mulţi din Oltenia pentru a fi ales parlamentar. Fiecare ţigan-parazit a primit 1000 lei să-l voteze pe Puie Monta. Altfel, dacă nu ieşea parlamentar, adică nu avea imunitate, ar fi fugit din România, cu banii furaţi, precum prietenul Sebastian Ghiţă, cel care finanţează, tot din bani furaţi, rahatul Romania TV, această cocină infectă, care nu are nicio legătură cu jurnalismul autentic.
  • Adversarul tătucului Dragnea, Puie Monta, azi mare “democrat”, lăuda pe Facebook acţiunile dictatorului criminal Erdogan, al cărui consilier (?) era (mai este?), în timp de turcaletul aresta poştaşi care au dus scrisori membrilor opoziţiei din Turcia şi ziarişti care aveau alte opinii decât Erdogan, mafiotul care are un palat din aur, cu o sută de camere, plus câteva zeci de cadâne, o parte din ele oferite, probabil, şi lui Victoraş Ponta, tot îi plac acestuia curvele minore.
  • Tot Puie Monta a demarat acţiunea criminală cu mega-moscheea din Bucureşti, un adevărat atentat la adresa istoriei creştine a românilor, durându-l în cur de faptul că 80% dintre români se opun proiectului.
  • Puie Monta, dacă aţi uitat, este creaţia macabră a puşcăraişului Dan “Felix” Voiculescu, cel care l-a împins în vârful piramidei politice, ştiind că este un jeg ordinar, care se şterge la fund cu lupta anticorupţie sau cu noţiuni precum: stat de drept, democraţie autentică, domnia legii, transparenţă decizională, profesionalism etc.
  • Adversarul de astăzi al lui Liviu Dragnea era în aceeaşi barcă, la inundaţii, cu baronul de Teleorman, iar “Fă Doina” nu părea deranjat de companie. Ba, dacă ne aducem bine aminte, mafiotul Dragnea a fost şi prim-viceprim-ministru în guvernul Puie Monta, cel mai cinstit guvern de hoţi.
  • Doctoratul plagiat, asasinarea procurorului Cristian Panait, plus că este omul lansat de puşcăriaşul Adrian Năstase, fac din Ponta o alegere la fel de proastă ca şi alegerea lui Dragnea. Sunt doi interlopi, doi infractori, două jeguri ce trebuie trimise la puşcărie, nu în fruntea României.

Revenind şi la acest Grindeanu, fosta păpuşă a lui Dragnea, s-a trezit în el spiritul civic abia când se încearcă eliminarea sa. Ceea ce nu este rău (mai bine mai târziu, decât niciodată). Dar “păpuşa” are mare grijă de mafia PSD-istă, nu cumva, ferească Lenin, Marx şi Ilici Iliescu, să piardă guvernarea. Şi tot îi trage cu câştigarea alegerilor de către PSD. Adică 18% votează mafia PSD-istă şi Grindeanu vede PSD-ul mare câştigător (parcă a terminat informatica sau o fi plagiat şi ăsta ca toţii PSD-iştii, hoţi şi interlopi de felul lor). El vrea binele PSD-ului, adică vrea răul României, doar PSD-ul a distrus această ţară, după 1989, fiind cel mai mult timp la guvernare. Unde era Grindeanu în februarie 2017, atunci când mii de oameni erau în pieţe, înfruntând frigul şi oboseala? Era la căldurică, în compania “dictatorului” Dragnea, punând la cale alte ilegalităţi. Unde era “democratul” Grindeanu atunci când PSD-ul său iubit aducea ţigani şi aurolaci în faţa Palatului Cotroceni, pentru a-l scuipa pe Preşedintele României, ales cu 6,5 milioane de voturi, faţă de 3,2 milioane cât a obţinut PSD-ul în decembrie 2016? Unde era Grindeanu atunci când mafiotul Dragnea şi camarila sa minţeau cu neruşinare că Soros plăteşte manifestanţii din Piaţa Victoriei? Pe Grindeanu tot Soros l-a plătit?Şi ar mai fi de spus multe altele. Un lucru este cert: fără eliminarea mafiei PSD din România, niciun Grindeanu nu poate vindeca această ţară de tot răul făcut României în ultimii 27 de ani, de către ciuma roşie. Oare Grindeanu ştie că PSD = Ciuma roşie?

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu