Filiera mafiei PSD-iste: Ceausescu, Iliescu, Nastase, Ponta, Dragnea

miercuri, octombrie 12, 2016 18:02

PSDNicoale Ceaușescu, sultanul comunist al României, i-a educat și pregătit pe viitorii mafioți

Toți, dar absolut toți, au învățat să fure și să mintă în comunism. De la regimul fanariot al lui Ceașcă au fost deprinse “tainele” hoției multilateral dezvoltate și ingineriilor financiare la umbra secerei și ciocanului, devenite între timp buchetul de trei trandafiri simbolizând prostia turmei de idioți ce votează PSD-ul, incapacitatea societății de azi de a se curăța de mafioții PSD-iști și lipsa de reacție a autorităților statului la marile distrugeri de după 1989 (să nu-mi spuneți că arestul la domiciliu este o reacție a unui stat ce-și apără cetățenii de mafioți deoarece nu cred așa ceva). Tot răul produs de mafia PSD-istă își are rădăcinile în politica de căcat a regimului comunist: un regim unde înflorea hoția, minciuna, nepotismul, traficul de influență etc. Dacă vreți să scăpați de mafioți, scoateți limba din curul lui Ceaușescu și nu mai lăudați un cizmar diabolic ce a transformat România într-o imensă mahala, unde toți mitocanii și toți neaveniții ajung în funcții de conducere. Ne mirăm că azi un Negoiță de la PSD și-a luat Bacalaureatul la 31 de ani, dar uităm de Emil Bobu, un idiot ce era ditamai ministru de interne, sau de Elena Ceausescu, cea care a fost declarată de bolșevici “academician doctor inginer”, deși avea numai 4 clase primare absolvite.

Iliescu, Năstase, Ponta, Dragnea reprezintă rezultatul firesc al continuității Partidului Comunist Român, după 1989, sub denumirea de Partidul Social Democrat

Iliescu n-a apărut din neant. El este un produs al comunismului, un om nou, creat în laboratoarele KGB-ului, acolo unde Ilici a învățat diversiunea și manipularea. Este un produs al centrului de copii și juniori bolșevic, iar marginalizarea sa nu s-a produs din cauza faptului că a devenit, brusc, un adept al democrației occidentale, ci pentru că Ceaușescu a văzut în el un posibil succesor, un posibil dușman, dispus să-i ia locul Prințișorului Nicu Ceausescu, cel mult prea ocupat cu alcoolul, violuri de minore, accidente de circulație și alte asemenea. Năstase, Ponta și Dragnea sunt rezultatul “occidentalizării” bolșevismului, adică tovarășii au trecut la aplicarea în practică a hoției multilateral dezvoltate, adică noi furăm tot, dă-i în mă-sa de fraieri. Și uite-așa am ajuns să ne căutăm job-uri în Occident, iar mafioții PSD-iști să rămână doar cu asistații sociali și pensionarii, cei care fac posibilă, prin votul lor, continuitatea tradiției mafioto-bolșevice în spațiul carpato-danubiano-pontic.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Filiera mafiei PSD-iste: Ceausescu, Iliescu, Nastase, Ponta, Dragnea”

  1. Pedofil decorat de Ion Iliescu si angajat la Romania TV | A șaptea dimensiune says:

    octombrie 27th, 2016 at 18:53

    […] Filiera mafiei PSD-iste: Ceausescu, Iliescu, Nastase, Ponta, Dragnea […]

  2. Cum au fost asasinati martorii Evenimentelor din 1989 de catre regimul KGB-istului Ion Iliescu | A șaptea dimensiune says:

    decembrie 5th, 2016 at 18:19

    […] Filiera mafiei PSD-iste: Ceausescu, Iliescu, Nastase, Ponta, Dragnea […]

Adauga un comentariu