Evanghelia după Pimen

duminică, ianuarie 10, 2021 7:07

Ion IliescuUn text din 2004, dar care face parte din istoria jafului şi ticăloşiilor fără margini comise de grupul infracţional organizat cu acronimul PSD.

Ion Iliescu a creat lumea politică în şapte mandate.

La început, Iliescu a făcut certurile şi pământul. Şi pământul era proprietate de stat, şi Iliescu a văzut că lucrul acesta e bun.

Apoi a venit Crăciunul şi Iliescu a zis: “Să nu mai fie Ceauşescu!”. Şi Ceauşescu nu a mai fost, şi Iliescu a văzut că şi Crăciunul poate fi bun la ceva.

Şi a fost seară şi dimineaţă şi confiscarea Revoluţiei. Acesta a fost mandatul întâi.

Iliescu a zis: “Să fie “Măi, animalule!”!”. Şi aşa a fost. Şi Iliescu a surâs: “Să mişune trenurile de mineri şi bâtele lor să zboare deasupra pământului precum păsările!”. Şi aşa au fost.

Iliescu a făcut apoi peştii cei mari şi peştii cei mici şi i-a lăsat pe toţi să înoate liberi prin mape tulburi. Şi s-a făcut seară şi mineriadă şi dimineaţă. Acesta fost mandatul al doilea.

Iliescu a zis: “Să fie SPP, FSN, PDSR şi PSD!”. Şi au fost. Şi Iliescu a zis: “Să fie corupţie!”. Şi, din nou, a fost PSD, şi Iliescu a văzut că lucrul acesta e bun pentru corupţie.

Iliescu a zis: “Să facem acum omul politic după chipul Nostru şi asemănarea Noastră!”. Şi Iliescu i-a făcut pe Văcăroiu, Stănoiu şi Năstase, şi le-a zis: “Creşteţi, înmulţiţi-vă, îmbogăţiţi-vă, umpleţi pământul cu vile şi supuneţi-l şi stăpâniţi peste peştii cei mari şi cei mici, peste Cozmâncă şi Ponta şi peste orice vieţuitoare cu drept de vot!”.

Şi Văcăroiu a văzut că apa nu e bună. Şi Stănoiu a văzut că o casă părintească e numai bună de vândut la Petrom. Şi Năstase a văzut că şi corupţia e cea mai bună. Şi a fost seară şi efect de seră şi dimineaţă. Acesta a fost mandatul al treilea.

Iliescu a zis: “Să fie presă liberă!”. Şi a fost presă liberă, poate prea liberă, şi Ilescu a văzut că lucrul acesta nu e bun. Şi a fost seară şi talkshow şi dimineaţă. Acesta a fost mandatul al patrulea.

Iliescu a zis: “Să nu fie lumină în dosare!”. Şi nu a fost lumină. Şi Iliescu a numit lumina girogfar. Şi a fost seară şi multă minciună şi multă dimineaţă. Acesta a fost mandatul al cincilea.

Şi Iliescu a zis: “Măi, dragă!”. Şi aşa a fost. Şi Iliescu a vrut apoi să râdă în turul al doilea şi l-a creat pe Vadim. Şi Iliescu a văzut că lucrul acesta a fost bun. Şi a fost seară şi turul I şi turul II şi dimineaţă. Acesta a fost mandatul al şaselea.

Şi Iliescu a zis în glumă: “Să fie opoziţie!”. Şi au apărut Băsescu, Stolojan, Guest şi Pimen şi alţi câţiva. Şi Iliescu a văzut că lucrul acesta nu e bun, că Opoziţia îi vorbeşte de rău creaţia.

Iliescu a zis: “Să fie 500 de ani de la moartea lui Ştefan cel Mare!”. Şi aşa a fost. Şi Iliescu i-a luat pe Văcăroiu şi Năstase şi s-a dus la Putna şi la Putna era lume multă şi Iliescu a zis: “Să fie SPP!”. Şi a fost SPP şi n-a mai fost lume la Putna.

Şi Pimen s-a enervat şi i-a făcut şarlatani pe Iliescu şi oamenii lui. Şi Iliescu a văzut că acest lucru nu e bun. Şi a fost seară şi Iliescu şi Năstase şi Daba şi Nina şi Corina şi Iliescu şi FSN şi Iliescu şi Văcăroiu şi PSD şi Iliescu. Şi Pimen a văzut că aceste lucruri nu sunt bune. Acesta a fost mandatul al şaptelea. (“Academia Caţavencu”, nr. 658/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu