Există poporul român?

sâmbătă, mai 25, 2019 13:47
Posted in category Mass-media

Citat GogaExistă poporul român? Evident că nu. O turmă de mămăligari, ce se lasă jefuită în schimbul unor cadouri nesemnificative, nu se poate numi popor. Nici măcar trib. Triburile aveau nişte valori morale, între două expediţii de jaf si pârjol.

Pentru mine, România ca ţară nu mai există. Există doar un loc ce poartă acest nume si din care trebuie să pleci, daca ai avut ghinionul sa te naşti acolo, sau să-l ocoleşti, daca ai avut norocul să te naşti în altă parte.

Aş vota oricând alipirea acestui teritoriu la o ţară civilizată (nu la Rusia barbară si dictatorială), poate doar aşa aş avea drumuri bune, condiţii decente în spitale, o educaţie de calitate, facuta de profesionişti, nu de rahaţi absolvenţi de Spiru Haret sau de pupincurişti ai comuniştilor criminali.

Acest teritoriu cu numele Romania, un stat eşuat în propriul rahat, va muri în derizoriu şi ridicol. Va muri pe mana proştilor şi analfabeţilor, a cocalarilor si piţipoancelor majoritari în aceasta ţară.

Era normal sa fie aşa. În acest teritoriu, geniul Eminescu a murit de foame, iar geniul Caragiale a fost alungat din ţară de politicienii mafioţi de pe vremea sa, comparabili cu cei de astazi.

Romanul e cel mai spurcat specimen uman, incapabil sa se ridice din mocirla intestinului gros si să privească la stele. Religia ortodoxă nu are nicio legatura cu învaţăturile lui Hristos, fiind doar un ritual golit de conţinut, care nu zideşte niciun micrometru de credinţă autentică în sufletul ortodocşilor de rând.

Alegerile de duminica viitoare (26.05.2019), probabil furate, vor confirma din plin cele scrise mai sus. Mi-aş dori să mă înşel, dar tare mi-e teamă că am dreptate.

Cateodată mă gândesc să închid şi această pagină, copleşit de sentimentul inutilităţii. O turmă de imbecili merită tot ce i se întamplă şi nimeni, şi nimic, nu va schimba soarta de căcat a romanului.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu