Pensionari idioţi, nu mai nenorociţi această ţară (IV)

sâmbătă, septembrie 1, 2018 11:47

PensionariMaterialul de mai jos se referă strict la pensionarii care au votat ciuma roşie, adică la minim 80% dintre cei prezenţi la vot. Îi rog pe aceia dintre pensionari care nu au votat ciuma roşie, din păcate minoritari, să nu se simtă jigniţi. Aceştia din urmă au toată stima şi respectul meu. Cât priveşte respectul pentru părul lor alb, îmi pare rău că trebuie s-o spun dar nu pot avea respect faţă de nişte jeguri care ucid viitorul acestei ţări, care transformă România, prin votul lor, în ţara hoţilor, a borfaşilor, a cocalarilor ajunşi în cele mai înalte funcţii ale statului român.

Şi să începem. Înainte de asta, o mărturisire: am fost astăzi la o farmacie de pe aici pentru a cumpăra un supliment alimentar numit Linex. O cutie, cu 16 capsule, din acest hai să-i spunem medicament costa aproximativ 16 lei, în urmă cu două luni. Ştiţi cât este preţul astăzi, în ţara puşcăriaşului Dragnea, acest mafiot ce merită jupuit de viu? Ei bine, preţul actualizat este de, atenţie, 25,50 lei. Ceea ce înseamnă o creştere de preţ de aproximativ 60%. Ăştia sunt PSD-iştii analfabeţi şi politica lor economică de căcat, mama lor de hoţi şi de mafioţi! Dar să revenim la pensionarii votanţi de ciume roşii.

  • Pensionari idioţi, jeguri ordinare votanţi de PSD, la ce vă ajută creşterea pensiei, din moment ce preţurile medicamentelor au crescut, la fel preţurile la alimente, preţul biletelor mijloacelor de transport în comun etc.? Nenorociţi, pramatii, imbecili, puşlamale, oare sunteţi chiar atât de retardaţi încât să nu vedeţi realitatea şi să credeţi în continuare minciunile de la Mafia TV (România TV şi Antena 3)?
  • Pensionari idioţi ce aţi votat de 28 de ani partidul unui criminal, Ion Iliescu, al unui puşcăriaş, Adrian Năstase, al unui mitoman plagiator, Victor Ponta, al unui puşcăriaş, hoţ, mafiot şi criminal, Liviu Dragnea, cum puteţi accepta ca partidul votat de voi – vorba vine, de fapt PSD-ul e o gaşcă de borfaşi, nu un partid politic – să vă gazeze copiii, nepoţii, semeni de-ai voştri, români ca şi voi, în 10 august 2018? Băi nenoriciţilor, jandarmii criminali sunt plătiţi din munca acestor oameni, bătuţi, amendaţi, gazaţi etc., la fel ca şi pensiile voastre, plătite tot de românii pe care care-i înjură idolul vostru, pedofilul Dragnea, ce formează cu acea puştoaică familia tradiţională de care sunteţi mândri, nu?
  • Pensionari senili, unii dintre voi foşti securişti, foşti miliţieni, foşti torţionari comunişti, foşti membri ai nomenclaturii bolşevice, ce aveaţi pensiile tăiate dacă nimereaţi în Polonia democrată şi civilizată, nu în România roşie şi bananieră, ei bine, gunoaie ordinare, cum vă simţiţi când ştiţi că tinerii îşi rup maşinile pe drumurile de căcat, mor nepoţii voştri în spitale cu viermi, dar voi aveţi pensii speciale, deoarece aţi slujit dictatura comunistă, adică aţi ucis şi torturat, iar astăzi slujiţi, prin votul vostru, o mafie care va distruge complet România?
  • Pensionari retardaţi, cu puţină minte rămasă funcţională, că suflet oricum nu aveţi pentru această ţară, ce spuneţi de faptul că România este făcută de ruşine, în Europa şi în lume, de analfabeta Viorica Dăncilă şi de puşcăriaşul Liviu Dragnea, pe care nimeni nu-l bagă în seamă în lumea civilizată? Cretini, idioţi, panarame, adică pensionari votanţi de PSD, ştiţi voi ce-i în sufletul nepoţilor voştri geniali, cu doctorate şi masterate, care trebuie să emigreze, doarece ciuma roşie promovează toţi analfabeţii, toţi cocalarii, toate piţipoancele în funcţii de conducere ale statului român?
  • Pensionari votanţi de ciumă roşie, care nici scuipaţi nu meritaţi, acel scuipat fiind mai important decât voi, jeguri ordinare, ştiţi oare cât s-a chinuit România să intre în UE şi NATO? Cum a stat această ţară în genunchi să fie primită, fiind primită ultima, pentru a avea un viitor în lumea civilizată? Şi vine astăzi acest oltean împuţit numit Liviu Dragnea, cu gaşca lui de panarame, penali, ţigani, puşcăriaşi, ţoape şi anlfabeţi şi este la un pas de a scoate România din UE şi NATO. Oare nu vă doare, pensionari cretini votanţi de PSD, chinul prin care a trecut această ţară, din 1990 în 2007, cu reforme economice dureroase şi cu umiliri de tot soiul?
  • Pensionari imbecili, aş mai avea multe de spus, dar mă opresc aici. Pentru mine, pensionari votanţi de ciume roşii, sunteţi răul suprem, sunteţi călăii României, a acelei Românii, prospere, civilizate, dezvoltate, comparabilă cu ţările Occidentului, pe care mi-aş dori s-o las moştenire copiilor şi nepoţilor mei. Pensionari, votanţi de criminali PSD-işti, mi-e scârbă de voi, de teoriile voastre de căcat, de justificările voastre de rahat, de tot ce aţi făcut rău, votând PSD, din 1990 încoace. Băi jegurilor manipulaţi de Mafia TV (Antena 3 şi România TV), crema PSD-ului şi-a permis să fure şi să aibă averi imense, deoarece a găsit nişte proşti, adică pe voi, cărora le-a dat nişte bănuţi în plus, bănuţi care n-au nicio valoare dacă preţurile cresc, şi a obţinut puterea în România. Apoi a făcut praf această ţară. Doar că ei n-au păţit nimic, sunt tot mai bogaţi şi mai tupeişti, în timp ce voi sunteţi tot mai săraci, iar copiii voştri sunt tot mai departe. Oare chiar sunteţi atât de proşti să votaţi hoţi şi mafioţi? Oare chiar nu vă pasă deloc de această ţară, de viitorul ei?

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu