Mai ales la volan, românul dovedeşte că este cel mai needucat cetăţean al Europei

marți, aprilie 30, 2019 9:55
Posted in category Educatie

Citat GogaCum să nu voteze PSD = ciuma roşie cocalarul imbecil căruia democraţia i-a adus posibilitatea de a avea o maşinuţă, pe care s-o lase oriunde, în mijlocul drumului, în vârful pantei, pe şinele de tramvai, în intersecţie, pe trecerea de pietoni etc. Nu s-ar deplasa câţiva metri pe jos mămăligarul membru al turmei româneşti, nici să-l ameninţi că-i iei găleata roşie cu 3 trandafiri, primită şpagă electorală de la mafioţii din politică. Aşa încât, viermele needucat de la volan opreşte maşina oriunde, doar e drumul lu’ mă-sa.

Am văzut sute de filmuleţe cu cretini la volan, beţi, fără permis etc., am citit mii de articole despre lipsa crasă de educaţie a acestor patrupede ce formează măreţul “bobor” român, încât am mereu sentimentul apartenenţei la o turmă formată din ignoranţi care nu dau doi bani pe viaţa aproapelui, pe sănătatea lui, dar se declară “creştini”, pe când ei sunt doar “cretini”.

Citeam undeva că, în Elveţia, dacă parchezi o maşină pe spaţiul verde, amenda e jumătate din preţul maşinii. Şi, nu-i aşa, e democratic! De exemplu, dacă parchezi un Merţan ultimul răcnet, plăteşti jumătate de Merţan, deoarece, dacă ai acest model de maşină, înseamnă că ai bani. Pe când unul cu un Logan, de exemplu, va plăti jumătate din preţul Loganului, adică mult mai puţin. Din două parcări contra naturii amândoi au scăpat de maşină! E aproape ca într-o deviză a comunismului luminos, pe care-l regretă pupincuriştii dictatorului Prea Târziu Împuşcat: fiecăruia după cât poate!

Bun, Eleveţia nu este în UE şi s-ar putea ca unii cârcotaşi să spună că nu e cel mai fericit exemplu. Să trecem, aşadar, la mama libertăţii şi tata democraţiei, SUA. În Statele Unite, dacă arunci gunoi pe autostradă, din maşină, amenda este una mie dolari. Iar la americani nu scapi fără să plăteşti amenda, precum în România, ţara aia unde nişte milioane de oameni au fost nevoiţi să emigreze, deoarece alte milioane, proşti şi răi de această dată, au votat mereu hoţi şi mafioţi să conducă ţara.

Şi tot în SUA, dacă treci printr-o zonă rezervaţie naturală şi arunci din maşină pachetul de ţigări sau sticla de cola, amenda e dublă, adică 2 mii de dolari, iar această amendă nu poate fi contestată la tribunal.

Povesteşte Ioan T. Morar în “Academia Caţavencu” (nr. 602/2003): “Am avut privilegiul ca în vacanţă să mă aflu în Colorado, în oraşul Colorado Springs, invitat de bunul meu prieten Dragomir Cioroslan, antrenorul naţionalei de haltere a SUA (era în 2003 – n.m.). Într-o seară, într-o plimbare, uimită de curăţenia excepţională, de farmacie, a străzilor din jur, şi nevăzând, într-o săptămână, nici un măturător, soţia mea a întrebat: “Dragomir, dar aici cine face curat pe străzi?”. Iar răspunsul a venit prompt: “Aici nimeni nu face murdar!”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Mai ales la volan, românul dovedeşte că este cel mai needucat cetăţean al Europei”

  1. Există poporul român? | A șaptea dimensiune says:

    mai 25th, 2019 at 13:47

    […] Mai ales la volan, românul dovedeşte că este cel mai needucat cetăţean al Europei […]

Adauga un comentariu