Francezi, am început să vă iubesc

miercuri, iunie 18, 2014 15:18
Posted in category Justitie

Opriti tiganizarea Romaniei!Furturile reprezintă una din cauzele nivelului scăzut de trai din România. De exemplu, cine credeți că suportă furturile de curent electric practicate zilnic de țiganii din România? “Fraierii” care plătesc regulat facturile. Pierderile cauzate de aceste furturi se vor regăsi în facturile cu sume mai mari, pe care noi toți trebuie să le plătim. Așadar, noi toți, prin tăcerea și lașitatea noastră, cotizăm la infracțiunile țigănești.

Cine credeți că suportă pagubele pricinuite de furturile zilnice de combustibil din vagoanele CFR, practicate tot de țigani? Evident, noi toți, cei care vom plăti mai mult pentru benzină sau motorină. Situația este asemănătoare în multe alte cazuri: furtul de componente ale infrastructrii rutiere și/ sau feroviare, furturi de materiale care protejează localitățile de intemperii, furturile de lemne ce conduc la inundații și poluare, iar în caz de inundații, Guvernul României intervine financiar, plătind din bani publici (colectați de la noi toți) daunele provocate.

Și dacă mai sus m-am referit doar la furturi din avutul public, ce ne afectează pe toți, la fel de grave, sau chiar mai grave, sunt furturile de bunuri personale. Muncești din greu pentru a-ți cumpăra niște bunuri (o mașină, de exemplu) și vine țiganul și ți-o distruge sau îți fură ceva de valoare din locuință. Te pune pe drumuri și speranțele de a-ți recupera bunurile furate sunt minime.

Soluția pentru a stopa această stare de lucruri au găsit-o francezii. Aceștia l-au învățat pe-un țigan ce rău faci dacă furi. Francezii au sânge-n instalație, mămăligarii din România nu. Țiganii fură orice în România, iar “uoi” și “fă” acceptă ce seninătatea această stare de lucruri. Doar suntem neamuri de ciobani care ne acceptăm soarta, ca-n Miorița, soarta fiind să ne-o tragă țiganii din toate pozițiile, iar noi să acceptăm senini așa ceva. Noi ne scuipăm președinții aleși democratic, sau le aruncăm cerneală pe față, dar pe țigani îi lăsăm să ne fure copiii, să ne fure demnitatea, să ne facă de căcat în lumea civilizată, să ne fure viitorul. Noi nu suntem în stare să ne deosebim, prin comportament, de țiganii infractori, dar vrem respectul lumii civilizate. Chiar crede cineva că ungurii din Harghita și Covasna se pun la punct cu armele și armata? Fals, dragii mei compatrioți. Ei trebuie să-și dorească să trăiască în România, o țară fără infracțiunile țiganilor. Între unguri țiganii nu mișcă, între mămăligarii români da. Cum să-și dorească maghiarii să trăiască împreună cu o nație ce promovează jegurile, adică țiganii. Și este un exemplu, din multele posibile.

Mareșalul Ion Antonescu, Ștefan cel Mare, Iuliu Maniu etc. să fi suferit inutil pentru o țară ce peste 50 de ani se va numi Rromania? Mulțumim criminalulul Ilici “KGB” Iliescu, cel ce a schimbat numele “țiganilor” în “romi”, murdărind numele sfânt de “român”.

Tiganii ne vaneaza, tiganii ne conduc tara, tiganii ne injosesc si ne asupresc, tiganii ne incaseaza tot rodul muncii noastre, tiganii sunt privilegiati in fata Romanilor, tiganii ne lasa tara distrusa pe unde trec, tiganii nu muncesc, nu platesc nimic. Suntem sclavi in tara noastra.

Cei care vorbesc de drepturile tiganilor, sa mearga la parintii fetei de 22 de ani, injunghiata de tigani (vedeti filmuletul de deasupra), sa le explice de ce copilul lor nu a avut viitor in Romania, dar tiganii au drepturi.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Francezi, am început să vă iubesc”

  1. Limba franceza trebuie scoasa din programa scolara | A șaptea dimensiune says:

    iunie 15th, 2016 at 18:47

    […] Francezi, am început să vă iubesc […]

Adauga un comentariu