Franta guvernata de socialisti, o cocina islamisto-infractionala

sâmbătă, iulie 16, 2016 15:23
Posted in category Mass-media

Nu islamistilorFrancezi islamizați, înainte de a-i eticheta pe toți românii “țigani”, aruncați o privire în “marea” Franță islamistă

Franța este acea țară unde anarhia socialistă, de sorginte bolșevică, face imposibilă funcționarea instituțiilor statului francez. Un stat încremenit în proiectul “Fiecare face ce vrea”, mai ales dacă este musulman și republica franceză vrea echipă de fotbal performantă, cu 90% musulmani în rândurile ei. Franța a fost mare până în perioada interbelică, atunci când s-a produs ruptura: o parte a elitei franceze a virat spre stânga, de-a ajuns republica de rahat franceză în șanț. Cu 15% populație musulmană, Franța are mari șanse să nu mai scape de terorism în următoarele decenii. Precum țiganii în România, islamiștii au găsit la francezi un popor apatic, dispus să ia în brațe orice dezaxat care-și dorește să ajungă la cele 100 de fecioare din raiul musulman, trecând cu camionul peste copiii puri veniți să se bucure de focurile de artificii. Oare câte tragedii trebuie să se mai întâmple pentru ca rahații socialiști ai Franței să înțeleagă un fapt elementar: musulmanii trebuie să admire Coranul la ei acasă, în împărăția islamului, plină de feudalism și înapoiere.

De ce islamiștii sunt doar niste infractori periculoși, care ucid sub pretextul aderării la idei religioase

Islamistii care ajung la masacrarea unor nevinovați sunt, în primul rând, niste idioți. Probabil, fără școală, fără creier, fără nimic bun. În aceste condiții, apare șmecherașul de “preot” musulman, cel care, deși realizează foarte exact falsitatea poveștii, îi toarnă-n cap “sărmanului” imbecil, ce urmează să moară pentru cauza islamului, tot felul de bla-bla-uri, menite să-i deschidă apetitul spre crime. De un cinism înfiorător, mi se pare povestea cu fecioarele din raiul islamic, poveste menită să facă din ultimul nespălat (și neras) islamist un fel de vedetă, ce are la picioare numai fete una și una, 90-60-90.

Cum au ajuns europenii să cheltuie o groază de bani cu monitorizarea și integrarea triburilor islamice în civilizația vestului

Teoria socialisto-bolșevică a majorității politicienilor europeni este aceea conform căreia musulmanii trebuie integrați, iar cei periculoși monitorizati. Cu alte cuvinte, din taxele plătite de francezi, de exemplu, conducerea socialistă de căcat a Frantei trebui să ia bani pentru a plăti integrarea și monitorizarea islamistilor infractori, în loc de a folosi acei bani pentru alte scopuri, cum ar fi cercetare științifică, modernizarea infrastructurii, modernizarea dotării spitalelor etc. Cu alte cuvinte, după ce vii la mine în țară și te bucuri de tot ce au construit străbunii mei, dupa ce că îți ofer și un job, mai trebuie să te și monitorizez, să te și integrez, dacă ești un dement dezaxat. Nu mai bine s-ar face altceva: islamist odios, nu-ți place civilizatia occidentală, te simți marginalizat, ia marș în deșertul de unde ai venit, ia-ți și familia și nu mai ai voie să calci niciodată în țară mea.

Exemple de „credință” musulmană

  • În Austria, un băiețel de 10 ani a fost violat de un imigrant irakian, care a avut o “urgență sexuală”
    Barbatul l-a violat pe micut pe 2 decembrie, insa politia nu l-a facut public pentru a-l proteja pe copil. Dupa ce au circulat pe Facebook mai multe zvonuri, autoritatile au anuntat oficial detaliile infioratoare. Presa din Austria a urmarit si cazul unei fetite de 13 ani care a fost violata in repetate randuri de sotul sau in varsta de 26 de ani, cu care s-a maritat in Siria. Copila nu a facut insa nicio plangere impotriva barbatului, care se prespune ca are dreptul sa intretine relatii sexuale cu sotia lui ori de cate ori vrea, dupa ce casatoria s-a consumat, potrivit legii islamice.
  • Dezvăluiri din iadul ISIS: “Orice femeie capturată va deveni musulmană dacă zece luptători o violează”
    Jihadiştii susţin că orice femeie capturată devine musulmană dacă zece luptători ai grupării Stat Islamic o violează, a povestit o tânără care a fost sclava militanţilor, fiind violată de 12 bărbaţi, relatează CNN.

Analiza dura din Israel: „Europa plange ca o FEMEIE pentru ca nu se poate apara ca un barbat”

Sa numesti dusmanul „teroare” este o greseala. Dusmanul este fundamentalismul islamic, care a inecat Europa in sange, crede jurnalistul Amotz Asa-El, citat de Jerusalem Post.

Spusele lui Francoise Hollande dupa atacurile din noiembrie de la Paris au fost: „Franta e in razboi”. Aceste cuvinte s-au transformat acum in „Europa e in razboi”. Amenintarea musulmana, in fata careia sunt puse mai multe guverne europene, se dezvolta de mai mult de trei generatii, dupa ce Europa de Vest a deschis portile migratorilor pe care, in mare masura, nu a reusit sa ii integreze.

In plan istoric, Europa si islamul au fost in conflict neintrerupt, cu anumite pauze, inca din secolul al VIII-lea, cand armatele musulmane au cucerit Spania, dupa aceea intrand in Franta prin Pirinei, inainte de a debarca in Italia si a ajunge la Roma. A urmat o perioada de dominatie musulmana, din Barcelona pana in Sicilia. Acest episod istoric pote fi minimalizat de crestinii de azi, dar pentru musulmani reprezinta o amintire vie.

In mod asemanator, trupele otomane au lasat urme adanci in cealalta partea a Europei, in Grecia, Bulgaria, Serbia si Ungaria. Spre deosebire de precedentele patrunderi musulmane in Europa, care erau urmarea unor razboaie, acum acestea se desfasoara liber, prin intermediul unei migratii pasnice. Cauzele acestei migratii aduc aminte de luptele europenilor cu musulmanii Evului Mediu si de prabusirea Imperiului Roman.

Inainte ca Roma sa fie „lasata in inconstienta pe campurile de lupta din Germania si Scitia”, numarul romanilor in armata Imperiului scazuse semnificativ. Clasa mijlocie era impovarata de taxe, pentru a putea fi finantate construirea de cladiri publice marete. Orase marete s-au surpat apoi sub presiunea imigratiei, elita hedonista evita politica, iar credinciosii care credeau intr-o noua religie amenintau ordinea sociala, culturala si politica.

O mare parte dintre aceste lucruri au avut loc si in Europa ultimelor decenii. Ca si Roma antica, Europa a deschis portile unei forte de munca necalificate dar iefine, care a adus cu ea fanatici ai religiei. In timp ce europenii au din ce in ce mai putini copii, muncesc mai putin, platesc dari mari pentru proiecte grandioase si li se cere cat mai putina implicare in serviciul de aparare, musulmanii fac exact contrariul.

Acum, dupa ce migratorii arabi rezultati in urma razboaielor civile din zona dau tarcoale Europei, se pare ca acesteia nu i-a ramas decat varianta defensivei. Europa este in fata a ceea ce seamana cu prabusirea Romei si inflorirea islamului. Europa va fi in defensiva permanenta.

Ceea ce trebuie sa faca Europa, in primul rand, este sa denumeasca dusmanul. Sa numesti dusmanul „teroare” este total gresit. Teroarea nu e dusman, ci o arma a dusmanului. Dusmanul este fundamentalismul islamic, ideologia care ii hraneste pe teroristi si ineaca Europa in sange.

Al doilea tel trebuie sa fie reinstaurarea prospetimii politice, deterioarata constant si inconstient in UE. In acest context, cea mai mare problema a fost adusa de introducerea monedei euro care a pus economii solide deasupra unora slabe. Acestor economii slabe li s-au facut cadouri financiare, apoi impunandu-li-se austeritate bugetara. In acelasi timp, UE a privit nepasatoare fuga acestora de responsabilitate.

Pentru a fi purtat un razboi de tipul celui in fata caruia este expusa Europa trebuie reinstaurata responsabilitatea politica si leadershipul. Acest lucru nu poate fi atins de guverne care impoziteaza direct si cheltuie independent. Asta inseamna ca guvernele care continua sa lucreze cu euro vor trebui sa isi consolideze un buget comun si un sistem fiscal unic.

Ceilalti trebuie sa renunte la ideea de a adera la euro si sa se bazeze pe monedele nationale. Va fi o operatie grea, dar va reinstaura convingerea ca toti europenii, indiferent ca vorbim de cetateni sau de guverne, se intorc la spiritul de autoconservare.

Europa trebuie sa le spuna cetatenilor sai ca este in razboi si ca acestia trebuie sa se implice. Asta va presupune redimensionarea serviciilor de siguranta, crearea de organizatii voluntare pentru apararea comunitatilor. Totodata, femeile tinere trebuie sa fie convinse ca trebuie sa aiba mai multi copii pentru ca aceasta criza demografica a Europei crestine duce le degenerare sociala, fenomen care a distrus Roma antica.

Europa va trebui sa intre in cartierele, mintea si inimile migrantilor musulmani si sa se lupte pentru convingerile si ideile sale. Dusmanii trebuie infruntati atat fizic, cat si pe plan educational.

Asta e ceea ce face inamicul islamic zi de zi, an dupa an, in timp ce Europa isi deschide granitele, isi imparte banii, face compromisuri si are tot mai putini copii. Daca nu va exista o reinstaurare a spiritului social, a autoritatii politice, raspunderii individuale si ordinii sociale, Europa crestina poate fi intoarsa cu dosu-n sus.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu