Gruparea USL care a incercat sa-l lichideze pe Radu Moraru

marți, martie 8, 2016 19:50
Posted in category Mass-media

USLCu toții ne amintim de manipularea tembeliziunilor cu ocazia alegerilor prezidențiale din 2009. Atunci, Realitatea TV, Antena 3 și TVR îl dădeau câștigător pe Mircea Geoană, prostănacul care se visa Președintele României. Singurul care a dat rezultat egal (50% ambii candidați) a fost Radu Moraru. A mai fost si singurul care a încercat echilibrarea balanței, în condițiile în care toate celelalte televiziuni l-au linșat pe Traian Băsescu. Consecinta pentru Radu Moraru a fost cea din titlu: gruparea USL a încercat să-l lichideze. Iată cum povestește Radu Moraru drama prin care a trecut și, probabil, mai trece.

La inceput, au fost citiva: Ponta si cei doi Nasi ai sai, Maior-SRI si Oprea-Vicepremier pe Securitate Nationala si Ministru de Interne. La aceasta grupare achiesa si Udrea, pe care cei 3 plus Coldea au prostit-o ca o baga in turul 2 de la prezidentialele din 2014 dupa ce ICCJ il condamna pe Iohannis, pe motiv clar de incompatibilitate!

Ponta – Presedinte al Romaniei, Maior Premier, Oprea – sef al SRI si Udrea liderul Opozitiei (ca doar blonda ajungea in finala prezidentiala!). Acesta era planul lor maret si stiau ca eu ma voi opune din toate puterile!

Operatiunea de lichidare a inceput in 2010, dupa ce au vazut ca nu pot fi fortat sau cumparat sa schimb datele din alegerile din 2009 si sa iasa Geoana, asa cum au facut toti! Intii m-au luat cu frumosul, sa ma faca direct colonel. Am refuzat si mi-au propus sa fiu general! Am refuzat!

Au pus mina pe B1 Tv si atunci am fost obligat sa plec. Mi-au intins o capcana impreuna cu Teszari dar am scapat si de acolo si am construit NASUL TV.

Toti acoperitii lor din presa au ris de mine si de echipa noastra si ne-au dat 3 luni de existenta! Stiau „baietii” ca ei controleaza toti banii si vom muri de foame!

Cind au vazut ca NASUL TV creste, nu moare, nu se preda, e independent, au pus-o pe Laura Georgescu-CNA sa ne amendeze (cu falsuri) pina dam faliment! LG era direct sub Ponta si gasca! Amenzi de aproape 2 miliarde!

In acest moment, in 2014, intra in „Joc” si primul liberal vopsit: Gelu Diaconu, omul propulsat la virful ANAF din gasca Rusanu-Chitoiu-Fenechiu-Vlasov, un individ pe care Rusanu i l-a facut cadou si lui Nastase in perioada 2001-2004 ! Rolul lui Diaconu este sa blocheze conturile NASUL TV sistematic dar sa protejeze toate celelalte televiziuni care au datorii de aproape 170 milioane de euro la ANAF! Diaconu ne-a blocat de 13 ori in ultimii 3 ani! Nici astazi nu vrea sa ne restituie banii furati de Laura Georgescu!

Cind a vazut ca nici ANAF, nici CNA nu ne pot lichida, fizic si psihic, Gabriel Oprea, ajuns Premier Interimar in iunie 2015 ma suna la telefon si, pe un ton amenintator, ma cearta fiindca ai mei colegi il fac „generalul izmana” si „generalul plagiator”! Chiar le-am spus colegilor ca Oprea a luat-o razna!

Ce face gheneralu’? Gabriel Oprea o pune pe o uslamista feroce sa o declare pe mama „terorista si spalatoare de bani”, iar uslamista se conformeaza si ONPCSB emite plingerea penala impotriva mamei mele pe 27 iulie 2015!!! Mama fiind o pensionara de 65 de ani cu o pensie de 800 de lei!

Cine e uslamista?! Ei bine, e din Brasov, e procurorul Elena Hach, cea care trebuia sa devina Procuror General al Romaniei in locul lui Tiberiu Nitu! Ea face parte din trupa Mona Pivniceru (Vlasov, etc) dar si din tabara Gabi Oprea.

Sotul procuroarei Elena Hach (mai precis fostul, fiindca au divortat acum doua saptamini), individ care a pacalit multe firme brasovene cu cecuri false si a vindut 500 de tone de cereale fara acte si fara taxe, s-a angajat la Ministerul Apararii exact in perioada in care Gabi Oprea era Ministru!

Si o precizare: termenul de „uslamist”, folosit si de Radu Moraru, a fost introdus in mediul online de subsemnatul. Chiar mi-a spus cineva prin 2012 ca va tine minte unde a citit prima data cuvantul „USLamist”. Pe acest site l-a citit!

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Gruparea USL care a incercat sa-l lichideze pe Radu Moraru”

  1. Elena Udrea si-a început cariera politica in PSD | A șaptea dimensiune says:

    noiembrie 4th, 2016 at 14:03

    […] Gruparea USL care a incercat sa-l lichideze pe Radu Moraru […]

Adauga un comentariu