In Romania, mafiotii sunt si despagubiti cu milioane de euro

duminică, februarie 14, 2016 16:48
Posted in category Justitie

PSD = MAFIAJustitia de rahat din Romania face doar circ televizat, mafiotii fiind eliberati rapid, iar banii furati raman tot la ei

Ceea ce arestează DNA-ul noaptea, eliberează judecătorii de rahat ziua. Judecători corupți+polițiști corupți = mafia, stăpâna României. Toți mafioții sunt liberi. Sau aproape toți. Oprescu, liber și vindecat miraculos de 1001 de boli care-l atacau la penitenciar, Cătălin Voicu, liber din cauza unor judecători de cacat de printr-un orășel din județul Arges, județul acela în care țiganii analfabeți obțineau permise de conducere prin anii 2000, Elena Udrea, liberă la mare și ieșită din peisajul tembeliziunilor care nu mai puteau de grija ei (Antena 3 și Romania TV, nu vă mai interesează recuperarea prejudiciului creat de Elena Udrea? Sau era doar praf în ochi, pe voi efectiv vă doare-n cur de banii țării, urmăriți doar împroșcarea cu noroi a unora sau a altora!), mafioții din fotbal (ciobanul agramat și jegos George Becali, ar fi un exemplu) sunt liberi și cu banii intacți.

Cum au furat milioane de euro, în România, pupincuriștii lui Mahomed, criminalul pedofil, sau nebunii lui Allah, ca să-l citez pe Mironov

Libanezul Hassan Awdi a fost condamnat, de către Curtea de Apel București, la 8 ani de închisoare, în timp ce fratele său, Mehdi Awdi, a fost condamnat la 6 ani și patru luni de închisoare pentru delapidarea și falimentarea companiei “CFR Mesagerie”. Mai exact, cei doi libanezi, împreună cu un al treilea, Bassam Istanbouly, plus un român, Iordan Bădeanu, au prejudiciat firma cu aproximativ un milion de euro, prin evaziune fiscală și spălare de bani. Asta ca să înțeleagă și nostalgicii bolșevismului criminal cum s-a distrus economia României. Dar ca în orice banc prost cu milițieni, “made in România”, cei doi libanezi fug din țară, înainte de pronunțarea sentinței. Se întâmpla în 2013, anul în care cei 15 mii de specialiști ai USL (Uniunea Sovietico-Liberală) asigurau guvernarea (citește “furarea”) României.

Odată ajunși în SUA (sunt și cetățeni americani), cei 2 libanezi, prin firma Allah + Mahomed = 100 fecioare în Paradis (glumesc), acționează în justiție statul român (probabil că fraierul de stat român, care nu a reușit să le pună cătușele, mai trebuie și jecmănit de niște bani), cerând daune de 447 milioane de euro (au ales suma, probabil, deoarece se divide cu 3 și nu este pătrat perfect). Curtea de Arbitraj Internațional, căreia s-au adresat libanezii lui Allah, a considerat suma exagerată și a obligat statul român “doar” la plata sumei de 48,7 milioane lei, adică aproximativ 11 milioane de euro.

Să recapitulăm: Hassan Awdi și fratele lui fură 1 milion de euro din banii României, falimentând “CFR Mesagerie”, ocazie cu care niște muncitori români își pierd locurile de muncă și viața lor devine un calvar. Libanezii sunt condamnați la pușcărie, dar fug din România (mulțumim Viorel Ponta). Ulterior, sunt despăgubiți de statul român, adică din banii plătiți de noi toți, cu 11 milioane de euro (Guvernul Cioloș deja a emis o Hotărâre de Guvern și a alocat acești bani pentru mafioții libanezi). Cică statul român nu și-a îndeplinit obligațiile din contractul de privatizare. Cine este era statul român? În ordinea numerelor de pe tricou: Cătălin Voicu, Viorel Ponta, Elena Udrea, Relu Fenechiu etc.

Unei țări de ciobani și țigani nu-i trebuia democrație. Domocrația este pentru țările cu cetățeni educați, cu magistrați necorupți, cu polițiști care nu sunt milițieni, cu politicieni care pun binele public mai presus de binele personal. În România, zece ani trebuie o dictatură militară care să-i pună la zid pe toți mafioții și apoi să asigure o tranziție pașnică spre democrația reală, nu cea bananieră, iliesciană, de azi. Cum s-a întâmplat în Chile, cea mai dezvoltată țară din America de Sud.

Ultima soluție: încă revoluție, una reală și neumbrită de KGB-iști.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “In Romania, mafiotii sunt si despagubiti cu milioane de euro”

 1. dispecer de zi says:

  februarie 15th, 2016 at 16:03

  Toti de la putere sunt niste hoti. Nici nu ma mai uit la Antena3.

 2. Judecatorul spagar Florin Costiniu primeste pensie speciala de 16.000 lei lunar (160.000.000 lei vechi) | A șaptea dimensiune says:

  februarie 28th, 2016 at 12:06

  […] In Romania, mafiotii sunt si despagubiti cu milioane de euro […]

 3. LuigiCFR says:

  iunie 2nd, 2016 at 23:53

  Ioan Tatar la ARR nu misca un  deget fara stirea lui Petricu Cristian Alexe. Kg de aur si 10 case angajat la stat ?Se v-a face dreptate in tara asta ?

 4. Gruparea USL care a incercat sa-l lichideze pe Radu Moraru | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 2nd, 2019 at 17:35

  […] In Romania, mafiotii sunt si despagubiti cu milioane de euro […]

 5. Viorel Catarama, unul dintre mafiotii regimului Ilici KGB Iliescu | A șaptea dimensiune says:

  iunie 1st, 2019 at 6:50

  […] In Romania, mafiotii sunt si despagubiti cu milioane de euro […]

Adauga un comentariu