Guvernul PSD de la răcoare

marți, septembrie 29, 2009 17:36

PSDDacă tot se dau tovarăşii din PSD cinstiţi şi iubitori de ţară, haideţi să ne aducem aminte ce mai făceau ei, săracii şi (ne)cinstiţii, în sistemul ticăloşit (ticăloşit pentru români, pentru ei fiind de-a dreptul paradisiac). De exemplu, Miron Mitrea, pe final de mandat, în 2004, i-a adus aminte uneia din fostele lui neveste că încă o iubeşte şi are atâta încredere în ea încât îi lasă în custodie două viloaie în Dorobanţi. Iar fosta nevastă, casnică fiind, a fost de acord. Doar ştiţi ce se spune despre casnice: fac o curăţenie imobiliară exemplară.

Şi tot legat de Manivelu (Miron Mitrea): cât timp a fost ministru la Transporturi, sistemul de şpăgi era organizat mai ceva ca un motor de Ferrari. Adică funcţiona impecabil, la viteze incredibile şi făcea posibile toate fiţele. În plus, era şi foarte silenţios. Biela-manivelă a acestui motor era finul lui Mitrea, Florian Buşcă, care stabilise cartierul general al operaţiunilor pe lângă Arcul de Triumf, pe strada Docenţilor. Acolo, într-o vilă închiriată, Buşcă primea petenţii. În schimbul unor bacşişuri care se numărau în multipli de cinci mii de coco, petenţii primeau ba o autorizaţie, ba un act foarte important de la minister, ba o linie verde de plată a contractelor sau ce-i mai trebuia omului de afaceri cu statul.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

5 Responses to “Guvernul PSD de la răcoare”

 1. Suntem iarăşi ce am fost şi mai mult decât atât | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 5th, 2015 at 17:52

  […] Guvernul PSD de la răcoare […]

 2. Mircea Geoana, prostanacul etern | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 6th, 2015 at 8:06

  […] Guvernul PSD de la răcoare […]

 3. Mircea Geoana, „economistul” | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 6th, 2015 at 8:14

  […] Guvernul PSD de la răcoare […]

 4. Ion Radoi, un al PSD-ist ce a furat banii romanilor | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 6th, 2015 at 8:30

  […] Guvernul PSD de la răcoare […]

 5. Cum a furat famiglia nasului Mircea Geoana banii romanilor | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 6th, 2015 at 8:39

  […] Guvernul PSD de la răcoare […]

Adauga un comentariu