Haine originale de la Differenta – invata sa faci diferenta intre original si fake

miercuri, martie 18, 2020 8:14
Posted in category Diverse

Haine originaleExista prin diverse magazine haine semnate de branduri celebre. Cum te increzi in acestea? Cum poti sti ca acestea sunt originale? Din nevoia de a da bani pe ce merita, de a plati pentru hainele care chiar merita si nu doar pentru o sigla cu care incerci sa iti castigi un statut in societate, trebuie sa inveti sa faci diferenta intre fake si original.

Magazinele multibrand sunt in numar mare, dar asta nu inseamna ca toate iti ofera si ceea ce ai nevoie. Daca vorbim despre differenta.ro, reputatia acestui eshop este deja un motiv solid pentru care multi se intorc si cumpara produsele dorite.

Nu te lasa cucerita doar de culoare si design

Este una din asa zisele greseli. Privesti, esti absolut cucerita de design, print sau culoare si ai deja toate sansele sa alegi produsul fara sa fii atenta la detalii. De regula aici sunt de fapt marile diferente ce tradeaza daca un produs este fake sau original. Cusaturi, croi, ate contrastate si calitatea materialelor sunt aspecte pe care sa le pui sub lupa, fie ca vorbim de o achizitie de genul o rochie Desigual, fie lenjeria intima Calvin Klein.

Hainele originale sunt perfecte

De fapt atunci cand cumperi articole vestimentare sau accesorii, pretul pe care il platesti include nu doar costurile de fabricatie, materialele, reputatia brandului, ci si perfectiunea produsului. Marile branduri nu isi permit sa produca si sa ofere spre vanzare produse care nu sunt… perfecte. Asadar, pana in cele mai mici detalii sunt respectate anumite standarde de calitate, iar inainte de a fi trimise spre vanzare produsele sunt atent verificate, asadar nu scapa niciun defect de productie. Nu te lasa indusa in eroare de explicatii puerile ale comerciantilor.

Magazinul din care cumperi

Vorbim nu doar de reputatia acestuia. Spre exemplu suspect este un magazin in care regasim doar un produs de la un brand anume si nu o intreaga colectie. Nu te astepti sa gasesti o geanta ratacita, de la O bag, ci chiar colectia recenta a acestuia brand. O singura exceptie exista, ale acelor shop-uri care prefera sa faca selectii de produse de la un brand. Chiar si asa, e greu de crezut ca un singur produs semnat de un brand gigant este parte din oferta unui shop.

Exista de asemenea certificate de autenticitate si chiar si la ambalajele articolelor sunt semne specifice si sigle care atesta calitatea si originalitatea acelor bunuri. Pretul poate fi si el un element major care sa de-a de banuit. Nu vei gasi haine originale ieftine, pentru ca, asumandu-ne ca te costa calitatea, mai cu seama cele de la marile case de moda vor costa ceva mai mult.

In fond, un cumparator obisnuit cu aceasta nisa de produse distinge clar ce este fake si ce este original. Desigur, pare tentant ca un top sau o geanta de la un mare brand sa te coste foarte putin. Nu este posibil insa, altfel aceasta nisa nu ar mai fi departajata astfel, brandurile nu ar mai avea popularitatea pe care o au.

Haine si accesorii de la branduri precum Desigual, Anekke, O Bag si multe altele, Guess, Tommy Hilfger originale 100% gasesti la differenta.ro.

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu