În loc să construiască spitale, mafia PSD-istă a preferat să arunce banii ţării pe alte prostii

sâmbătă, martie 28, 2020 9:10

PSD-istii, criminalii RomanieiEvident, PSD = ciuma roşie arunca bani pe alte prostii doar în momentul în care se oprea din furat. Altfel, banii nu mai ajungeau să fie aruncaţi nici pe alte prostii, ci ajungeau direct în averile mafioţilor roşii.

Un exemplu din 2004.

Copiii PSD-ului vor să meargă la sală

Acum două săptămâni (era aprilie 2004 – n.m.), când se îngânau sondajul IRSOP cu sondajul IMAS, guvernul Adrian Năstase a făcut un împrumut populist şi ilegal la CEC.

Printr-o ordonanţă de urgenţă, Compania Naţională de Investiţii SA şi Agenţia Naţională de Locuinţe, ambele aflate sub manivela lui Mitrea, au fost autorizate să împrumute de la CEC 6.500 de miliarde (lei vechi – n.m.) “prin derogare de la prevederile bancare”, astfel încât cu banii ăştia PSD-ul să-şi poată îndeplini promisiunile electorale.

Dar PSD-ul e pe cale să facă mai mult de atât. Nu numai că-şi va îndeplini promisiunile electorale, dar îl va ajuta şi pe Năstase să ia de la Ţiriac Mercedesul pe care cei doi au pus pariu în chestiunea sălilor de sport.

Bunăoară, în Vrancea, judeţ care l-a aruncat în Parlament pe deputatul Miron Tudor Mitrea, se vor cheltui 5 milioane de dolari din banii de la CEC pentru o sală de sport şi pentru un bazin olimpic ce se vor întinde pe o suprafaţă de 5.000 de metri pătraţi.

E nevoie mare de bazine olimpice la Focşani, ca să aibă lumea unde da jos şuncile ce se pun după fiecare cină cu eugenii şi covrigi. La fel de mare nevoie e şi de sală olimpică, doar trebuie să aibă şi procurorii PNA o pistă de alergat după cai verzi pe pereţi, că doar n-or să alerge oamenii dezorganizat prin oraş, în văzut corupţilor.

Foarte interesant, Consiliul Judeţean al lui Marian Oprişan a şi aprobat indicatorii tehnico-economici ai investiţiei, deşi finalizarea încă nu a fost aprobată de Mitrea. De unde s-ar înţelege că treaba e aranjată la centru, iar cărţile sunt deja făcute – deşi poate vi se pare cam deplasat să vorbim de cărţi tocmai într-o chestiune în care i-am invocat pe Mitrea şi Oprişan. (“Academia Caţavencu”, nr. 644/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu