În Republica Ortodoxă România, nu eşti PSD-ist adevărat dacă n-ai averi şi case fără număr, obţinute din bani furaţi de la fraierii de români

joi, aprilie 16, 2020 7:38

PSDAstăzi, despre fostul primar PSD-ist al sectorului 1, din Bucureşti, Vasile Gherasim

Vasile Gherasim, primarul sectorului 1 (era în 2004 – n.m.), locuieşte în Bucureştii Noi. Nu la bloc, ci la casă. Mai exact, la case. Are şi el, acolo, o pereche de case, prinse una de alta.

Că doar nu era să stea ziua şi noaptea în aceeaşi casă. Se mai schimbă omul. Să zicem că una e de purtare şi una de oraş.

Una de vară, alta de iarnă. Una pentru că-i PeSeDist, alta pentru că-i primar.

Una pentru că-i ochelarist, alta pentru că-i băiat cu ochi albaştri (fost securist comunist – n.m.).

Una pentru Vasile, alta pentru Gherasim. Când o spală pe prima, locuieşte în cealaltă.

Vecinii care-i cunosc casele spun că-i ciudat cum un primar PeSeDist cu pretenţii ca el poartă doar o pereche de case, de câţiva ani încoace.

Unii însă spun că primarul are (avea în 2004, în guvernarea mafiei PSD-iste, n.m.) un şifonier întreg de case, dar nu se arată cu ele în lume, fiind momentan trecute pe numele unor persoane dichiste din anturajul său.

Este şi normal să-şi fi făcut mai multe, la ce stofă de primar PeSeDist are. (“Academia Caţavencu”, nr. 646/2004)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu