Ce a înţeles PSD-istul Radu Mazăre, actual puşcăriaş, prin politică: droguri şi curve

sâmbătă, noiembrie 23, 2019 7:51

PSD = ciuma rosie = mafiaCum se înfrăţeşte Constanţa cu fetele din oraşele lumii

În week-end-ul trecut (era ianuarie 2004 – n.m.), în timp ce constănţenii înotau prin nămeţi, cu ţurţuri la slip, primarul Mazăre, subprefectul (PSD-ist, n.m.) Moga şi fiul prefectului, Edi, efectuau o vizită de lucru, probabil pe spate, în Brazilia. Scopul deplasării: înfrăţirea cu vreun oraş brazilian, despre care bănuim că, în curând, va afişa nişte pancarte cu “Acest oraş a fost vizitat de primarul Constanţei, Radu Ştefan Mazăre”.

Ceea ce este interesant la aceste înfrăţiri ale oficialilor constănţeni este că, imediat după, li se umple oraşul cu diferite poveşti despre unele grabnice uniriale lor cu detaşamente de băştinaşe binevoitoare, mari amatoare de exerciţii de pronunţie care solicită la greu limba latină. Evident, în interesul comunităţii.

Un exemplu: la ultima înfrăţire a Constanţei, cu oraşul port Novorossirsk, din Ucraina, protocolul a fost udat cu câteva orgasme ale unor exemplare blonde, cu membrele inferioare cocoţate până în gât, aduse special pentru desfătarea musafirilor.

Din toată istoria a rămas să facă ocolul oraşului succesele depline realizate în domeniu de actualul (cel din 2004 – n.m.) subprefect, pe atunci simplu deţinător de procent mic spre mediu la firma de construcţii a prefectului de Brăila (PSD-ist şi el – n.m.). Fetele l-au preferat pe acesta să le arate cum se fac înfrăţirile pe la noi, drept care, cât de curând, invidia colegilor de protocol, care şi-au relatat eşecurile, a lansat expresia “Al dracului boşorog!”. Secretul îl ştie doar doamna Moga, despre care soţul a declarat, la gazetă, că este prima şi singura iubire (minciuna – sufletul nepieritor al neocomuniştilor din PSD = ciuma roşie = mafia, n.m.).

Text preluat din revista “Academia Caţavencu”, nr. 633/2004.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu