În România comuistă a anului 2018, eroii anticomunişti se sting în tăcere, în timp ce cocalarii şi piţipoancele sunt non-stop la tembelizor

duminică, mai 6, 2018 16:21
Posted in category Mass-media

Doina CorneaS-a stins Doina Cornea, o eroină a neamului românesc, un exemplu de curaj şi moralitate pentru fiecare dintre noi. La ce se vede astăzi, cu ciuma roşie ce distruge tot ce înseamnă moralitate, dreptate şi, până la urmă, normalitate, nu meritam să fim contemporani cu această personalitate a României, acest monument de suferinţă şi dăruire pentru libertatea acestei ţări. Mass-media controlată de ciuma roşie nu a acordat nimic semnificativ evenimentului dispariţiei celei care a avut curajul să înfrunte teroarea Securităţii comuniste, comuiste mai corect spus, dar aceleaşi latrine PSD-iste continuă zi de zi şi noapte de noapte ţiganizarea României, prin prezentarea non-stop de cocalari analfabeţi şi piţipoance retardate, asta dacă nu spală creierele imbecililor care se mai uită la asemenea rahaturi, prin texte pentru cretini şi idioţi, de genul “Soros este de vină deoarece puşcăriaşul Dragnea a fost prins cu ITP-ul expirat, la maşina de 140.000 de euro cu care se deplasa la mare, alături de ‘familia tradiţională’ a acestui mafiot, numita Cătălina, viitoare Dragnea, ce are mai puţin de jumătate din vârsta dictatorului ce izolează România şi controlează aproape toată presa din această ţară”.

Tot în ultima perioadă l-am mai remarcat de maimuţărilă Dinescu Mircea, cel care s-a îmbogăţit luând şpăgi de la mafiotul Sorin Ovidiu Vântu, şi nu numai, cu o declaraţie ce activist bolşevic în toată regula. După mintea acestui baron roşu (ăsta este Mircea Dinescu, un limbric avar şi lacom, care, după ce s-a vazut moşier, adică bogat, se şterge la cur cu memoria celor ucişi în 1989), “anchetarea lui Ion Iliescu este o mare prostie”. Cu alte cuvinte, această larvă PSD-istă gândeşte cam aşa: au murit nişte fraieri în 1989, din cauza criminalului Ion Iliescu, dă-i în mă-sa, doar n-o să ne apucăm acum de anchete despre cum a organizat Ilici Iliescu măcelul din 1989, după fuga lui Ceauşescu. Păcat, păcat de sângele vărsat. Sau, mai corectă ar fi o altă zicere, “Ultima soluţie, înc-o revoluţie”, în care să mori cu acest vierme de Mircea Dinescu de gât.

Şi o ştire despre TVR-ul roşu, la care cotizăm cu toţii. Probabil aţi auzit de ţoapa numită de către ciuma roşie şefă la TVR. Deşi nu sunt misogin de felul meu, am remarcat că scula lui Dragnea este suptă, la figurat, mai ales de femei. După ce puşcăriaşul nenoroceşte România prin intermediul analfabetei Dăncilă la şefia Guvernului, iată că şi la TVR tot o femeie i-o suge lui Liviu mai ceva decât o face Cătălina. Să vorbeşti în acest fel despre jurnaliştii TVR-ul (“cap de porc”, “trebuie puşi în lanţuri”, “trebuie bătuţi”, “imbecili” etc.), doar pentru că au adresat întrebări incomode mafioţilor roşii, dovedeşte cât de aproape de dictatură este România comuistă a anului 2018, precum şi dispreţul acestei ţaţe (de unde le tot scoate puşcăriaşul Dragnea?) faţă de nobila misiune de jurnalist, adică acea persoană care îmi vrea mie binele – şi pentru asta mă informează corect, cu toate riscurile. TVR-ul care a fost furat de ciuma roşie în ultimul hal, mai ales începând din 2012, cu o audienţă minusculă, seamănă tot mai mult cu TVR-ul comunist, cel plin de minciuni şi propagandă.

Am spus-o, o spun şi-o voi spune mereu: ciuma roşie este o organizaţie teroristă ce a ucis oameni în decembrie 1989, la mineriada din iunie 1990, a distrus economia acestei ţări, ne-a lăsat fără păduri, a furat totul în România şi nu a construit nimic etc. Toate aceste motive ar trebui să determine scoaterea în afara legii a PSD-ului şi judecarea liderilor organizaţiei criminale şi teroriste cu acronimul PSD, fost PDSR, fost FSN, pentru genocid, distrugerea deliberată a economiei naţionale şi înaltă trădare de ţară.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu