Cum s-au imbogatit din furt sefii Politiei si fostii securisti in regimul KGB-istului Ilici Iliescu

vineri, decembrie 30, 2016 12:39
Posted in category Iliescu KGB, Justitie

Ion IliescuAnii 1992 – 1994: KGB-istul Ilici Iliescu la Cotroceni coordona formarea mafiei care va distruge România, mafie formată, în principal, din foștii nomenclaturiști comuniști și foștii securiști

Mafia din Poliția Română, zona Galați, în regimul KGB-istului Ilici Iliescu

Șeful mafiei locale a poliției gălățene este domnul colonel Nicolae Ionescu, șef al Ispectoratului Județean. Domnul colonel începe ca șef al poliției Galați. Este mutat la scurt timp în comun de baștină a abuziv-împușcatului, Scornicești Olt. După revoluție, este avansat și revine la Galați pe funcția de șef al Inspectoratului. În civil, locuiește în blocul “Egreta” din centrul orașului, vecin cu Ștefania Sandu, director economic la PECO, care se ocupă cu buteliile poporului. Domnul colonel și-a tras nu de mult un cumătru în persoana domnului Iulian Vârgolici, patronul pseudolegalului cazinou LAS VEGAS. Pe cealaltă parte, soția domnului colonel se ocupă de contabilitatea firmei SIFA, care aprovizionează cele trei consignații la familiei Ionescu puse în circulație pe numele rudelor. Din salariul de polițist bugetar domnul colonel și-a construit o vilă cu 12 camere, 3 garaje, piscină și grădină.

Sub domnul colonel Nicolae Ionescu stă colonelul Chiriloaie. Posesor al vilei “Mon Caprice” de pe strada Domnească, vis-à-vis de Biserica Catolică, domnul colonel satisface capriciile clienților într-un bar select pe care l-a amenajat la parter.
Mai jos de colonelul Chiriloaie s-a așezat domnul căpitan Răducanu Oprea, șeful Serviciului Economic din poliția locală Galați, care a fost recent promovat, în locul maiorului Călin Tudoran, pe motiv de nevastă contabilă la Abatorul Șendreni și proaspăt naș de cununie al fiicei domnului colonel Dumitru Culcea, șefulm poliției locale Galați, fost secretar PCR (Partidul Comunist Român) cu propaganda pe Inspectoratul Județean de Miliție Galați în ultima duzină de ani, de sub domnia lui Ody. Cuibușorul de nebunii al domnului căpitan se înalță pe strada Scânteii, lângă IIRUC, vis-à-vis de filiala Băncii Agricole Galați. “Căsuța” a înghițit până acum 30 de milioane de lei. Urmează restul, evident tot din salariul de bugetar.

Fost CI-ist (securist) la Brăila, căpitanul Vasile Stoian devine peste noapte șeful Serviciului de Informații și Protecția Cadrelor din Inspectoratul Județean de Poliție Galați. Un viloi de pe strada Rizer, din spatele spitalului, a ajuns deja până la nivelul trei, construit fiind tot din salariul de bugetar al domnului căpitan Vasile Stoian. Ceva mai la vale, alte două superconstrucții executate tot din salariu, își ridică spre soare mustățile de beton. Prima, a directorului ICMRSG (Întreprinderea de Construcții-Montaj și Reparații Siderurgice Galați), și a doua, corect, a maiorului Marcel Cristea, șeful politiei Sidex Galați. Avansat excepțional de la căpitan la maior pentru “merite deosebite”, printr-o intervenție la fostul Ministru de Interne a directorului combinatului, domnul maior își mai construiește încă o viluță cu jde’ mii de camere pe bulevardul Coșbuc, colț cu strada Tecuci. Materialele de construcție au fost practic donate la prețuri de nimic de SIDEX și ICMRSG, prin șeful depozitelor de cherestea și materiale de construcție Gheorghe Burcea. Fiind ieftină, domnul maior a cumpărat cărămidă refractară cât pentru zece vile, pe care apoi a revândut-o cu profit gras. A fost plata pentru neînceperea urmăririi penale împotriva directorilor de la ICMRSG, acuzați de deturnare de fonduri, sustrageri de materiale de construcție, trafic de influență și concurență neloială. Numele pârâților: Prică, Smărăndescu, Ciubotaru, Ciocârlan, Ciucă, Tănase și Stanciu. În 1992, în Combinatul siderurgic se înfiripase cu greu datorită stângii lui Durbacă, câștigătoare în alegeri, sindicatul ZEUS, care, cu sprijinul domnului maior și coordonarea juridică a șefului onorific al poliției SIDEX Nicolae Tudorel, a fost marginalizat. Anchetele declanșate în combinat poartă următoarea parafă: există corupție, dar nu pot fi nominalizați corupții. Asta în timp ce vila domnului maior Marcel Cristea costă, în actualul stadiu de construcție, peste 40 milioane de lei, din salariul de bugetar, firește.

Informații preluate din “Academia Cațavencu”.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

8 Responses to “Cum s-au imbogatit din furt sefii Politiei si fostii securisti in regimul KGB-istului Ilici Iliescu”

 1. George Pruteanu a fost condamnat, in 1976, la 2 ani de puscarie pentru furt calificat | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 8th, 2017 at 16:42

  […] Cum s-au imbogatit din furt sefii Politiei si fostii securisti in regimul KGB-istului Ilici Iliescu […]

 2. Ricu1 says:

  februarie 4th, 2018 at 12:41

  Astfel de fapte le regăsim în fiecare județ al țării,astfel cs as h cooperat insii în județe diferite să li se piarda urmă,
  Așa au ales să facă case,vile,etc în toată țara,ajungind apoi si peste hotare,in frunte,si cimplicitate cu politucieni justitionari,ministeriali din toate legislațurile!

 3. Mafiotii PSD-isti au beneficiat de dreptul constitutional de a ramane comunisti si dupa 1989 | A șaptea dimensiune says:

  august 28th, 2018 at 8:20

  […] Cum s-au imbogatit din furt sefii Politiei si fostii securisti in regimul KGB-istului Ilici Iliescu […]

 4. Cum a esuat flota romaneasca in oceanul coruptiei | A șaptea dimensiune says:

  mai 26th, 2019 at 8:38

  […] Cum s-au imbogatit din furt sefii Politiei si fostii securisti in regimul KGB-istului Ilici Iliescu […]

 5. Cum dadea mafia PSD-ista cupoane la tot cartierul, de-au disparut intreprinderile de stat una cate una | A șaptea dimensiune says:

  mai 26th, 2019 at 8:38

  […] Cum s-au imbogatit din furt sefii Politiei si fostii securisti in regimul KGB-istului Ilici Iliescu […]

 6. Regimul criminalului KGB-ist Ilici Iliescu: muma pentru securisti, ciuma pentru Romania | A șaptea dimensiune says:

  mai 26th, 2019 at 9:02

  […] Cum s-au imbogatit din furt sefii Politiei si fostii securisti in regimul KGB-istului Ilici Iliescu […]

 7. De ce povestea cu Basescu ce a vandut flota Romaniei este o mare minciuna | A șaptea dimensiune says:

  iunie 1st, 2019 at 6:36

  […] Cum s-au imbogatit din furt sefii Politiei si fostii securisti in regimul KGB-istului Ilici Iliescu […]

 8. Andrei Ursu, fiul disidentului Gheorghe Ursu, ucis în bătaie în beciurile Securităţii, despre securiştii comunişti criminali (I) | A șaptea dimensiune says:

  decembrie 4th, 2019 at 8:36

  […] Cum s-au imbogatit din furt sefii Politiei si fostii securisti in regimul KGB-istului Ilici Iliescu […]

Adauga un comentariu