In Romanica bananiera, prostitutia nu a primit liber de la alesi, acestia preferand sa violeze doar legile si banul public din toate pozitiile

joi, februarie 8, 2018 11:59
Posted in category Mass-media

Citat Octavian GogaDacă vreau sa vomit instantaneu, citesc tot soiul de aberaţii ale unor “tovarăşi” care-i trag cu “originile” dacice ale românilor, ce nobili eram noi odată, ce viteji, ce primii am fost pe unde-am fost. Cu nu ştiu aceşti falnici apărători ai românismnului este că toate acestea nu prea mai contează. Ceea ce contează este doar prezentul. Dacă o luăm pe logica ce am fost odată, s-ar putea să ieşim şifonaţi rău de tot, pe anumite paliere. Odată ungurii ne-o trăgeau din toate poziţiile, odată turcii luau din Ţările Române cam tot ce era mai bun, odată ruşii ne violau din toate poziţiile etc. Ca să nu mai spunem că, odată, existau tot felul de imperii ale răului de care am scăpat greu şi doar odată cu ridicarea din cenuşa istoriei a Patriei Libertăţii, Statele Unite ale Americii. Fără intervenţia americană în Europa, în primul război mondial, şi hotărârea acesteia de a termina cu imperiile Europei, acordând naţiunilor mai mici dreptul la autodeterminare, am fi cerut şi astăzi dreptul la educaţie în limba română în Transilvania componentă a Ungariei Mari.

Dar să revenim la tema din titlul articolului. Trebuie să acceptăm că cea mai veche meserie din lume, prostituţia, se practică, ilegal, la greu în Românica. “Ilegal” înseamnă că toţi banii proveniţi din traficul de carne vie intră în buzunarele mafioţilor şi în şpăgile poliţiştilor, aflaţi, uneori, în exerciţiul misiunii în apropierea unor puncte fierbinţi de lucru. O eventuală legalizare a prostituţiei (cum există în Germania sau Ungaria, de exemplu) ar fi condus la ceva bani la buget, plus un control medical mai strict, ceea ce ar conduce la restrângerea îmbolnăvirilor cu tematică sexuală. Au existat, de-a lungul timpului, încercări de legalizare a prostituţiei, doar că, aleşii neamului, au preferat să nu legalizeze evidenţa, doar în Românica poţi fura, poţi distruge, poţi viola legea din toate poziţiile, poţi cere miliarde de lei bani publici pentru tot soiul de megacatedrale (în timp ce mor oameni cu zile în spitale nedotate), dar nu poţi, Doamne Fereşte, să deschizi un bordel doar suntem ţară creştină (sau cretină), în care Decalogul şi Cuvântul lui Dumnezeu sunt botjocorite zilnic, dar fariseismul este la mare căutare.

Haideţi să vedem cu era respinsă o iniţiativă, în acest sens, prin 1999, printre alţii, de către “creştinul” Hrebenciuc, cel care a acumulat, prin furt, o avere de un miliard de euro, dar care nu-şi bătea capul cu hormonii românilor, aşa cum nu şi-a bătut capul că-i lasă în fundul gol, fără şcoli, spitale, drumuri, furându-le tot, inclusiv speranţa într-un viitor mai bun, şi obligându-i să emigreze în ţări ceva mai evoluate.

De ce a rămas Prostituţia virgină în România

“Academia Caţavencu”, nr. 411/1999: “E un semn că românilor nu poate să le placă munca, dacă nici cea mai veche meserie din lume nu se mai poate practica în România! Asta, deşi, din 1990, de când s-a legalizat politica,tot felul de politicieni şi alţi peşti mari s-au suit încălţaţi pe ţărişoara asta şi au tot siluit-o, făcându-se că marchează la condicuţă – dar numai cu promisiuni, din patru-n patru ani, când le vine lor ciclul electoral. Iar când o doamnă din Parlament a propus o Lege prin care să se legalizeze – să-i spunem pe nume – prostituţia, Camerele au sărit în sus, mustind de indignare. Cei poftiţi de ţărişoara asta credulă să-şi facă de cap la Cameră s-au adunat în Comisia pentru Drepturile Omului şi au decis la scurt, pentru un întreg popor, că aşa ceva nu se poate legaliza. Pentru că, pasămite, s-ar încălca drepturile omului şi demnitatea femeii. Dar cine sunt domnii aceştia care decid pentru noi şi în locul nostru, ce e legal şi ce nu, ce e demn şi ce nu? Iată aşadar cine obligă un întreg tineret, când de dreapta, când de stânga, s-a agaţe pe Sida prin discoteci, pentru că aşa vrea vârsta lor: Dan Marţian – preşedintele Comisiei pentru Drepturile Omului, Otto Weber – vicepreşedinte, Şerban Rădulescu-Zoner, Mitzura Arghezi, Petre Ţurlea, prietena lui Gavril Dejeu, Lia Galic, şi hopa, Viorel Hrebenciuc! Iată deci unde s-a adunat rezerva de demnitate şi cinste a poporului român, instanţa care a decis că o singură prostituţie de lux, pe banii contribuabilului, este de ajuns în ţara noastră.”

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu