Guvernul Fudose nu se dezminte: fiica unui bulibasa peste un clan de interlopi a ajuns consilier al premierului

joi, septembrie 21, 2017 20:23

Mihai TudoseCum promovează repetentul Tăriceanu ţigani interlopi în sferele înalte ale puterii. Ţiganizarea României continuă în ritm accelerat.

Premierul Mihai Tudose a numit-o in functia de consilier de stat in aparatul de lucru al Guvernului pe Rozalia Dana Varga, secretar executiv al Departamentului ALDE pentru minoritati nationale, ea avand aceeasi functie si in 2015, in timpul Executivului condus de Victor Ponta.

Rozalia Dana Varga a mai fost consilier de stat la Secretariatul General al Guvernului condus de Victor Ponta, in 2015, consilier in Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, in 2013, Consilier in M.A.I. 2012-2013, dar si secretar personal al prim-ministrului Calin Popescu Tariceanu, in 2008. Ea este secretar executiv al Departamentului ALDE pentru minoritati.

Jurnalistul Laurentiu Ciocazanu a scris, in 2015, ca Rozalia Dana Varga este fiica unui bulibasa interlop din judetul Cluj.

„Este vorba de fiica celebrului bulibasa Varga Rudolf, din Gilau (Cluj), despre care presa a relatat pe larg. Politistii curati din Cluj nici nu mai pot sa tina socoteala de cate ori au ajuns membrii familiei bulibase la beci, pe vremea lui Ceausescu, pentru implicare in afaceri cu aur si alte probleme infractionale. Dar Revolutia i-a salvat, desi erau la puscarie pentru trafic de aur! In decembrie 89, membri ai clanului Varga se aflau in arestul Militiei Cluj, iar valul revolutionar i-a scos pe sus din puscarie si i-a pus in libertate, desi trebuia sa ramana la zdup. Cei care se ocupau de contrainformatii atunci stiu mai multe (Timisoara,…).

(…) Va cer doar sa va imaginati cum ar arata premierul Italiei avand la dreapta sa un consilier provenit din familiile Cosa Nostra sau Camorra. Aici nu e vorba despre vinovatia sau nevinovatia Danei Rozalia Varga, ci despre ceva mult mai grav: accesul la informatii secrete al unor grupuri care pot destabiliza statul roman.

Dar sigur ca DNA, SRI, Parchetele locale, politistii cinstiti, cei care au lucrat in contrainformatii si care n-au fost prinsi in retele de spaga pot investiga sa afle daca exista un interes direct intre familia bulibasei Varga Rudolf si ordonanta prin care guvernul Tariceanu a inapoiat masiv aurul din rezervele nationale, fara niciun control, inclusiv catre cei care au fost prinsi pe vremea lui Ceausescu facand trafic cu metalul pretios. Exista informatii berechet la fostii sefi ai Directia Aur&Valuta, din fostul Inspectorat Judetean al Militiei Cluj, care au avut mult de furca pentru a-i dovedi si a-i tine sub control pe traficanti”, spunea Ciocazanu. (Sursa)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

3 Responses to “Guvernul Fudose nu se dezminte: fiica unui bulibasa peste un clan de interlopi a ajuns consilier al premierului”

 1. Tudose, betivanul agramat de la care se asteapta informatizarea Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 24th, 2019 at 19:16

  […] Guvernul Fudose nu se dezminte: fiica unui bulibasa peste un clan de interlopi a ajuns consilier al … […]

 2. La Antenele lui Voiculescu-Puscarie, tiganizarea Romaniei merge mai departe | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 27th, 2019 at 19:49

  […] Guvernul Fudose nu se dezminte: fiica unui bulibasa peste un clan de interlopi a ajuns consilier al … […]

 3. In Romanica bananiera, prostitutia nu a primit liber de la alesi, acestia preferand sa violeze doar legile si banul public din toate pozitiile | A șaptea dimensiune says:

  mai 3rd, 2019 at 14:51

  […] Guvernul Fudose nu se dezminte: fiica unui bulibasa peste un clan de interlopi a ajuns consilier al … […]

Adauga un comentariu