Cateva sute de boschetari ai mafiei PSD-iste, devin mii la Onania TV si Latrina 3

luni, februarie 6, 2017 9:47

Votanti PSDOnania TV (Romania TV) și Latrina 3 (Antena 3) continuă să manipuleze și să dezinformeze cu bună știință românii care ajung la respectivele cocine TV. CNA-ul infractoarei Laura Georgescu, numită acolo de mafia PSD-istă, condusă într-o vreme de Puie Monta, favorizează la greu manipulările și dezinformările acestor rahaturi numite pompos televiziuni de știri. România nu poate arăta altfel în condițiile în care minciuna bolșevică, stalinismul în cel sinistru mod, nu dispare din presa românească. Postului TV al mafiotului Sebastian Ghiță trebuie să-i dăm foc, poate doar așa vor înțelege mafioții importanța adevărului. Oricum, limbajul forței este singurul de care par dispuși să țină seama jeguri ca Dragnea, Ponta sau Ghiță. România frumoasă, România adevărată, România celor 500.000 ce au arătat ieri, 5 februarie 2015, că nu suntem o nație de hoți și corupți, este sufocată, printre altele, de gunoaie precum Onania TV și Latrina 3. Muriți, jeguri ordinare!

PSD-ul a juns la Cotroceni prin reprezentanții săi tradiționali: țigani, aurolaci, boschetari, pensionari cretini, maimuțe inculte, foști milițieni proști și idioți, asistați sociali cu jumatate de creier etc.

Numai dacă-i priveai îți dădeai seama ce gloată de dobitoci reprezintă. Pe acești dezaxați nu i-ar angaja nimeni nici măcar să-i curețe wc-ul. Aștia ne fac de râs în lumea civilizată. La ăștia trebuie să le iei dreptul de vot și sa-i aduci la statutul normal de ploșnițe ce doar sug banii publici. Privindu-le fețele desfigurate de alcool (la unii), fețele neîngrijite, de aurolaci care dorm prin șanțuri și canale, realizezi că mafia PSD-istă a ajuns la marginea societății, a ajuns să fie apărată de ultimii oameni, de cea mai joasă speță. O mizerie este apărată de altă mizerie. Pănă și Eminescu are un mesaj pentru voi, jeguri în putrefacție ce apărați hoția, minciuna și corupția mafiei PSD-iste: “Spuma asta-nveninată, astă plebe, ăst gunoi/ Să ajung-a fi stăpână şi pe ţară şi pe noi!/ Tot ce-n ţările vecine e smintit şi stârpitură,/ Tot ce-i însemnat cu pata putrejunii de natură,/Tot ce e perfid şi lacom, tot Fanarul, toţi iloţii,/ Toţi se scurseră aicea şi formează patrioţii,/Încât fonfii şi flecarii, găgăuţii şi guşaţii,/Bâlbâiţi cu gura strâmbă sunt stăpânii astei naţii!”

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Cateva sute de boschetari ai mafiei PSD-iste, devin mii la Onania TV si Latrina 3”

 1. Cuplul odios Dragnea-Tariceanu continua sa minta si sa dezinformeze | A șaptea dimensiune says:

  august 5th, 2018 at 17:30

  […] Cateva sute de boschetari ai mafiei PSD-iste, devin mii la Onania TV si Latrina 3 […]

 2. Cine este cu adevarat Codrin Stefanescu? | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 18th, 2019 at 19:01

  […] Cateva sute de boschetari ai mafiei PSD-iste, devin mii la Onania TV si Latrina 3 […]

 3. Romania votantilor mafiei PSD-iste: tara lui Ciordache si Ciuvica | A șaptea dimensiune says:

  mai 26th, 2019 at 8:59

  […] Cateva sute de boschetari ai mafiei PSD-iste, devin mii la Onania TV si Latrina 3 […]

 4. Simptomele destructurarii morale ale unei natiuni: decadenta agonizanta a Romaniei | A șaptea dimensiune says:

  septembrie 30th, 2019 at 16:02

  […] Cateva sute de boschetari ai mafiei PSD-iste, devin mii la Onania TV si Latrina 3 […]

Adauga un comentariu