În timp ce PSD-iștii continuă să fure, tehnologia merge înainte

duminică, mai 25, 2014 10:06

Telefon 3GRevoluția informațională din ultimii 30 de ani, mai importantă după unii decât revoluția industrială de acum câteva sute de ani, își continuă drumul. În timp ce infractorii din PSD vor o Românie înapoiată tehnologic, în care ei să fure în voie, în lumea liberă de lăcustele roșii, se dezvoltă sisteme și aplicații pe care le vedeam doar în filmele SF. Desigur, acestea vor ajunge și în România, vor cuceri segmentul tânăr și inteligent al țării, cel care, în loc să găsească în România condiții optime IT, va emigra, scăpând de hoții, plagiatorii și gunoaiele bolșevice. Iată, mai jos, o asemenea aplicație. Înainte de asta, (re)amintesc faptul că există allview.ro, locul în care găsiți produse IT fabricate în România. Sunt mai ieftine și de calitate. Au un segment important din piața vânzărilor din România. Merită să cumpărați de la ei. Sunt dovada clară că românii sunt buni în domeniul IT, indiferent de cât fură PSD-iștii în România. Nu pot ei fura, cât putem noi produce.

Pentru sistemele Android și iOS, a apărut aplicația Word Lens, ce traduce în timp real un text, după cum se poate vedea în filmulețul de mai jos. Firma care a lansat aplicația, Quest Visual, a fost achiziționată de Google, în 2010.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “În timp ce PSD-iștii continuă să fure, tehnologia merge înainte”

 1. Primii roboți pentru uz personal își încep munca says:

  iulie 8th, 2014 at 10:42

  […] În timp ce PSD-iștii continuă să fure, tehnologia merge înainte […]

 2. Transformă online și gratuit formatul oricărui fișier | A șaptea dimensiune says:

  martie 29th, 2015 at 16:43

  […] În timp ce PSD-iștii continuă să fure, tehnologia merge înainte […]

 3. GIF-uri geometrice fascinante | A șaptea dimensiune says:

  mai 24th, 2015 at 18:31

  […] În timp ce PSD-iștii continuă să fure, tehnologia merge înainte […]

 4. Cum poți pierde cu un simplu “” (backslash) 3 milioane de dolari într-o oră | A șaptea dimensiune says:

  august 19th, 2016 at 19:21

  […] În timp ce PSD-iștii continuă să fure, tehnologia merge înainte […]

Adauga un comentariu