Un soft pentru artistul din tine
duminică, aprilie 6, 2014 15:35De multe ori ne-am amuzat la pozele așa-zis “trucate”, în care personaje cunoscute, în special politicieni, era prezentate în ipostaze dintre cele mai diverse. Respectivele “trucaje” erau realizate cu un soft specializat. Un asemenea soft este prezentat și mai jos. Textul este scris de Dan Darie și publicat în “Academia Cațavencu”.
Sorcova, vesela! Veselă s-o crezi mata, că arăt ca Dracula. Cu ochi roșii sângerii, buni să-i sperii pe copii. Bine că nu se vedeau caninii, înfipți în capanul de porc sau în sticla de vin, că după niște zeci de pahare începi să crezi că lumea e doar voință și reprezentare, nu sticlă mată care-ți face praf plombele. Și povestea ar putea continua la nesfârșit, dar nu-i nevoie, că deja ați prins ideea.
Faceți poze, folosiți blițul, arătați rezultatele cunoscuților și apoi vă mirați că ăia vă intră în casă duhnind în mod barbar a usturoi, de se încrețește covorul din sufragerie, iar geamurile încep să se deschidă singure. Cumplit, apocaliptic sau cel puțin neplăcut, motiv pentru care am căutat o soluție simplă și practică.
Un expert IT sau un grafician serios ar începe imediat să turuie despre Photoshop sau măcar Picasa, că-s fete bune și serioase și scot roșul din ochi mai ceva ca un detergent scump și isteț de dă prin gropi. Așa o fi, dar ambele soft-uri presupun instalare, pornire, și ceva joacă prin meniuri care nu-s la îndemâna unui utilizator începător spre mediu. Iar utilizatorii profesioniști sunt prea ocupați să link-uiască sticle, să facă upload la masă și download pe unde s-o nimeri, că oricum spală nevasta mâine dimineață.
Prin urmare, eu vă recomand FixRedEyes. E simplu, complet online și oferă rezultate cel puțin mulțumitoare. Încărcați poza, jucați-vă puțin la nivelul zoom-ului, repetați operațiunea și în cazul “Tolerance” (doar dacă aveți poftă de finisaje mai precise, altfel varianta default e prea destul), luați de urechi dreptunghiul care selectează zona în chestiune și puneți-l unde trebuie, fixit!, download și gata. Eventual, aveți la îndemână și un mic buton de Undo, că poate vreți s-o luați de la capăt pentru un rezultat și mai reușit.
Citeste si articolele:
USBDeview, dacă vrei informații complete despre folosirea portului USB | A șaptea dimensiune says:
ianuarie 11th, 2015 at 18:51
[…] Un soft pentru artistul din tine […]
Cum funcționează Google (I) | A șaptea dimensiune says:
august 18th, 2016 at 13:25
[…] Un soft pentru artistul din tine […]
Cum funcționează Google (II) | A șaptea dimensiune says:
august 18th, 2016 at 16:03
[…] Un soft pentru artistul din tine […]
Cum funcționează Google (III) | A șaptea dimensiune says:
august 18th, 2016 at 16:33
[…] Un soft pentru artistul din tine […]
Instrumente pentru controlul componentelor PC-ului | A șaptea dimensiune says:
august 18th, 2016 at 16:38
[…] Un soft pentru artistul din tine […]
Cum scanăm și reparăm un computer infectat | A șaptea dimensiune says:
august 18th, 2016 at 16:44
[…] Un soft pentru artistul din tine […]
Cum poți avea propria suită de aplicații portabile | A șaptea dimensiune says:
august 18th, 2016 at 16:49
[…] Un soft pentru artistul din tine […]
În timp ce PSD-iștii continuă să fure, tehnologia merge înainte | A șaptea dimensiune says:
decembrie 3rd, 2018 at 8:03
[…] Un soft pentru artistul din tine […]