Informaţii inedite despre evrei

sâmbătă, august 30, 2014 17:05
Posted in category Educatie

EvreiFoștii bolșevici au devenit anti-masoni, atei, naționaliști, daci, luptători împotriva “sclaviei” moderne

Poate știți, poate nu, dar există o lege (dată în timpul sistemului ticăloșit Năstase Adrian Infractor), conform căreia este interzisă propaganda fascistă. Dar, ca orice lege din România, mulți se șterg la fund cu ea și viața merge mai departe. Deși s-au făcut numeroase demersuri, nu există o lege care să condamne propaganda comunistă, deși victimele comunismului au fost mult mai numeroase decât ale fascismului. Dar, în opinia mea, chiar dacă ar exista legea, mulți nu ar respecta prevederile ei, așa cum se întâmplă cu propaganda fascistă. Într-o țară de ciobani și țigani, dominată de infracționalitate și incultură, respectarea unor reguli este o poveste SF. Ce am remarcat în niște ani pe Internet? Mulți creștini îi urăsc pe evrei. Pe toți evreii. Ei sunt răul absolut pe Terra. Ce nu înțeleg? Cum poți fi tu creștin, adică unul care aplică învățăturile evreului Iisus, și să dai de înțeles că evreii fac numai rău. Păi, dacă toți evreii sunt răi, logic, și Iisus, evreu fiind, este în aceeași categorie. Iar daca accepți că Iisus nu este rău, înseamnă că nu toți evreii sunt răi, adică teoria cu privire la evreii care conduc lumea cu finanțele bla, bla, bla cade. Mă-ntreb dacă indivizii care-i urăsc pe evrei știu că regimul criminal al lui Adolf Hitler n-a avut nicio treabă cu creștinismul. Hitler nu avea nicio tangență cu normele morale, acestea fiind considerate “povești evreiești”. Mai mult, am descoperit tot pe Internet cretini (că altfel nu pot să le spun) care pun la îndoială existența camerelor de gazare sau a atentatelor teroriste din 11 septembrie 2001, spunând că sunt povești inventate sau, chiar, înfăptuite de victime. Dar mai pe larg despre aceste jigodii frustrate sau cu mintea redusă, și uneori la plimbare, într-un alt material.

13 lucruri pe care nu le ştiai despre Israel

 1. Cele mai vechi cimitire din lume, încă funcţionale, sunt cele de pe Muntele Măslinilor. Credinţa evreiască spune că morţii de aici vor fi primii înviaţi la venirea lui Mesia, prin urmare, locurile de veci sunt foarte râvnite. În 2009, un grup de real-estate francez a cumpărat o jumătate de hectar de pământ pe munte cu de 24 de milioane de dolari, cu scopul de a face un cimitir pentru VIP-uri. Un loc de veci cu lăţimea de 60 de cm poate costa şi 50.000 de dolari dacă se află în proximitatea mormântului vreunui rabin celebru.
 2. Cel mai bun moment să vizitezi Sfântul Mormânt fără a sta la cozi uriaşe e duminica dimineaţa, înainte de începerea liturghiilor din biserică (ora 6.30-7.30). Vei vedea adevărate procesiuni religioase de preoţi şi călugări şi te vei putea ruga în voie în faţa mormântului sfânt, pe fundalul sonor al cânturilor bizantine.
 3. Israelul produce o mulţime de vinuri foarte bune, din cele mai vechi timpuri, după cum putem afla şi din episodul “Nunta din Caana Galileii” din Noul Testament. Tradiţia a fost bine întreţinută, căutaţi vinurile podgoriei Margalit, din Galileea, vestitul critic de vin Robert Parker le recomandă ca fiind unele dintre cele mai bune din lume.
 4. Hatikvah (Speranţa), imnul naţional al Israelului are versurile compuse de Naftali Herz Imber, un poet evreu născut în Galiţia, în timpul şederii lui la Iaşi. Compozitorul muzicii, Samuel Cohen, a mărturist că s-a inspirat inclusiv dintr-o melodie românească, Carul cu boi.
 5. Tel Aviv e supranumit capitala LGBT a Orientului Mijlociu pentru toleranţa unică în regiune de care se bucură minorităţile sexuale. Cea mai mare paradă “gay pride” de pe tot continentul asiatic are loc aici în fiecare an în luna iunie, cu peste 100.000 de participanţi, localnici şi turişti.
 6. Apa şi condiţiile de climă din zona Mării Moarte ajută la ameliorarea psoriazisului.
 7. Iarna poţi face plajă la Marea Roşie, ba chiar şi la Mediterană sau Marea Moartă, dar şi ski în Munţii Hermon. Aici sunt două piste de ski corespunzătoare pentru competiţiile olimpice, dar şi trasee pentru începători.
 8. În Israel sunt peste 250 de kibbutz-uri, nişte comunităţi egalitariste în care membrii lor lucrează mai ales în agricultură. 1,5% din populaţia Israelului trăieşte într-un asemenea loc. Pentru o experienţă autentică, puteţi să vă cazaţi într-un kibbutz contra cost sau puteţi deveni voluntar pentru o perioadă limitată de timp.
 9. Deşi hummus-ul a ajuns în România prin restaurantele turceşti şi arăbeşti, în Israel se consumă de două ori mai mult hummus decât în ţările arabe vecine. Acest fel de mâncare e considerat mâncarea naţională (neoficială). Să nu vă miraţi dacă varianta evreiască vine cu un ou fiert în farfurie, alături de pătrunjel tocat şi dacă e mai lichid decât fratele ei arăbesc.
 10. Israelul e singura ţară din lume în care mamele au învăţat de la copiii lor limba oficială, ebraica. Asta pentru că la fondarea statului s-a adoptat o limbă nefuncţională, antică, folosită numai în scopuri religioase. Imigranţii care au ajuns aici din Europa au învăţat şi adaptat această limbă.
 11. Safed (sau Tzfat) este “capitala mondială” a religiei Kabbalah, promovată de Madonna. E unul dintre oraşele sacre ale iudaismului. Preşedintele palestinian Mahmoud Abbas este născut aici.
 12. Israelul are cele mai multe muzee din lume pe cap de locuitor şi e constant în top 10 ţări cu cetăţeni care deţin o diplomă universitară.
 13. În Valea Arava există un curmal provenit dintr-o sămânţă găsită în fortăreaţa Masada şi care a fost datată ca fiind din primul secol al erei noastre.

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “Informaţii inedite despre evrei”

 1. Ce (nu) ştim despre francmasonerie | A șaptea dimensiune says:

  mai 1st, 2019 at 15:04

  […] Informatii inedite despre evrei […]

Adauga un comentariu