Judeţul Vrancea sub cizma baronilor PSD

joi, aprilie 22, 2021 7:01

Marian OprisanAtunci când copiii de astăzi vor povesti nepoţilor despre marile jafuri care s-au abătut asupra României, distrugerile, jaful şi hoţiile PSD-iştilor ar trebui să ocupe cel mai important loc în istorisirea horror despre care ar auzi urmaşii noştri. Iar dintre zonele României supuse unui jaf crunt zeci de ani, de către ciuma roşie, judeţul Vrancea ocupă un loc de (ne)cinste. Nu trebuie uitat unul dintre cele mai nocive personaje ale PSD = ciuma roşie, turnător la Securitatea comunistă, fost hoţ de portofele prin piaţă, după cum povestesc unii, tătuc al judeţului Vrancea vreme de peste două decenii, cel care scria cu greşeli gramaticale grave turnătoriile la Securitate, fostul tractorist grobian, Marian Oprişan. Din perioada de glorie a acestui baron PSD, articolul de mai jos, apărut în presa vremii.

La Baloteşti, Vrancea, doamna Lucia Gerarde, mama lui Marian Oprişan, cea de la care baronul a învăţat toate lucrurile bune, mai puţin ştiinţa de a scrie delaţiuni la Securitate fără greşeli gramaticale, posedă o vilă trecută de fiu pe numele ei. Vila asta are un gard, unul înalt, probabil pentru ca doamnei Gherarde să nu-i intre hoţii în curte – lucru pe care l-am aprecia dacă şi hoţii din curtea dânsei ar fi astfel împiedicaţi să mai iasă pe stradă.

Zilele trecute (era iulie 2004 – n.m.), la vila trecută de Oprişan pe numele mamei a fost instalată şi o poartă uriaşă, iar de treabă se pare că s-a ocupat Aispa Stars. Adică firma lui Corneliu Prunache, mâna de ajutor a lui Oprişan sau, mai bine zis, mâna de ajutor cu care Oprişan a greblat bugetul Consiliului Judeţean.

Întrebat de reporterul Ziarului de Vrancea de ce a ales tocmai firma lui Prunache, Oprişan a zis: “Te duci şi o întrebi pe mama mea despre chestia asta. Deci mama are un contract cu un SRL care construieşte casa, iar utilajele care lucrează în zonă, macarale, buldozere sau mai ştiu eu ce, sunt ale societăţii respective. Nu ştiu cum se numeşte SRL-ul.” (Minciuna a fost, este şi va fi sufletul nepieritor al comunismului. – n.m.)

La un asemenea răspuns, se vede treaba că Oprişan nu prea are cei 7 ani de acasă. Şi asta pentru că mama lui n-a fost în stare să-i ofere decât un an de vilă. (“Academia Caţavencu”, nr. 660/2004)

Citeşte şi articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

Adauga un comentariu