În Vrancea roşie şi ţiganizată, de 20 de ani mafiotul PSD-ist Marian Oprişan fură tot, iar sclavii ciumei roşii acceptă şi aplaudă

luni, iulie 29, 2019 13:09

PSD = ciuma rosie = mafiaIar dacă nu eşti sclavul lui Marian Oprişan, în Vrancea roşie şi ţiganizată, pe care acest mafiot – acest cocalar împuţit care-şi plimbă şi îmbracă amanta (o fătucă mult mai tânără decât repetentul Oprişan) din bani publici, acest fost turnător la Securitatea comunistă – pare s-o fi primit moştenire de la mă-sa, ei bine, dacă vorbeşti despre hoţiile sale rişti să fii interzis, doar cu mafioţii roşii nu te joci de-a adevărul. Şi asta se întâmplă nu de ieri, nu de azi, ci de 20 de ani. Un exemplu, mai jos.

În 2003, la băgat pumnul în gura presei, tot Vrancea lui Oprişan era fruncea

După războiul din Vrancea, cel care a făcut din Marian Oprişan o vedetă internaţională şi l-a consacrat ca baron în propria-i ţărişoară, lucrurile au intrat într-o aparentă acalmie. Ziarul boicotat (Ziarul de Vrancea) şi-a mai revenit după ce primăria i-a retras chioşcurile, iar Marian cel retras din funcţia politică şi-a mai revenit, fiind reales în mod democratic de toţi subalternii de partid (cu alte cuvinte, jegurile din PSD = ciuma roşie = mafia nu pot alege în frunte decât tot jeguri ca ei – n.m.).

Dar se pare că urmele lăsate de conflict (în guvernarea Ilici “Criminal KGB” Iliescu – Adrian “Puşcărilă Năstase, acest mafiot PSD-ist, Marian Oprişan, a dispus pur şi simplu ca în judeţul este baron PSD, Vrancea, un ziar local să fie pur şi simplu interzis; asta în România condusă de mafia PSD, Românie cică democratică şi europeană – hăăăă, hăăăa, hăăăăă – n.m.) în sufletele vrâncenilor au fost mai adânci decât demisia de faţadă (a lui Oprişan): un sondaj de uz intern al PSD a produs rezultate horror – susţinătorii au scăzut, ajungând la 20%.

Moment în care cozmâncii i-ar fi pus în vedere baronului Oprişan să facă ce-o şti, dar să-şi pieptene imaginea. Or, cine-l hărţuieşte pe baronul Oprişan? Ziarul de Vrancea! Cum am putea să-l amuţim total? Înlocuindu-l definitiv de pe piaţă cu Monitorul de Vrancea. Drept care, săptămâna trecută (era noiembrie 2003 – n.m.) Consiliul Municipal a votat acordarea unui număr de vreo 15 – 20 de amplasamente pentru chioşcuri de ziar Monitorului. Unele situate chiar pe locaţii ale Rodipet-ului. Directorul local al Rodipet nu pare a fi deranjat de pierdere, pentru că el este totodată vicepreşedinte PSD pe municipiu (Focşani – n.m.).

Dar, în Focşani, nu trebuie să fii pesedist ca să ai comportament de slugă: Crin Constantinescu, Dan Victor Iacob şi Cezar Mihăilescu au votat propunerea primarului, deşi erau, bine mersi, consilieri PNL şi ştiau că fără voturile lor decizia nu ar fi trecut.

În sfârşit, dl. Decebal Bacinschi, un primar foarte preocupat de aspectul oraşului, a anunţat şi faptul că “vrea să termine cu ţigănia”, adică să interzică vânzătorii volanţi, respectiv singura cale pe care o mai are (o avea în 2003, în plin sistem ticăloşit Iliescu – Năstase, n.m.) Ziarul de Vrancea pentru a ajunge la cititori.

Şi uite-aşa, Vrancea va deveni un judeţ în care baronii PSD nu vor fi deranjaţi de nimeni din hoţiile lor. Vrânceni, dormiţi liniştiţi. Oprişan are grijă de voi. Noapte bună. (“Academia Caţavencu”, nr. 621/2003)

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “În Vrancea roşie şi ţiganizată, de 20 de ani mafiotul PSD-ist Marian Oprişan fură tot, iar sclavii ciumei roşii acceptă şi aplaudă”

  1. Baronul PeSeDist Marian Oprişan turna la Securitate cu greşeli gramaticale | A șaptea dimensiune says:

    august 28th, 2019 at 14:35

    […] În Vrancea roşie şi ţiganizată, de 20 de ani mafiotul PSD-ist Marian Oprişan fură tot, iar sc… […]

Adauga un comentariu