Cuplul odios Dragnea-Tariceanu continua sa minta si sa dezinformeze

marți, februarie 7, 2017 11:11

Hotii RomanieiPrezența mafioților Liviu Dracnea și CAP Tăriceanu în cele mai înalte poziții ale statului român pune în pericol prezența României în grupul țărilor civilizate și prospere, respectiv UE și NATO. Acolo unde am intrat cu mari eforturi și sacrificii, umilindu-ne uneori, adevăruri uitate se pare de mafioții din PSD și de boschetarii care susțin mafia PSD-istă. Știți ce înseamnă ieșirea noastră din UE și NATO, la care se poate ajunge cu acești doi mafioți în fruntea țării? Reîntoarcerea la barbarie, la teroare, la umilințe, suferințe și nedreptăți inimaginabile. Dacă astăzi, de rău de bine, ne mai putem striga durerea în stradă, o eventuală apropiere de Rusia medievală a dictatorului Vladimir Putin ar însemna sfârșitul oricărui protest și dictatura totală a mafiei. Crede cineva că-n Rusia sunt contestate legile făcute pentru îmbogățirea mafiotilor lui Putin? Evident că nu. Crede cineva că pe rețelele de socializare din Rusia, poți vorbi liber, poți crea grupuri, poți declanșa mișcări de stradă? Evident că poți, numai că a doua zi te vei trezi la pușcărie sau cu un glonț în cap.

Au fost eroi care au luptat pentru această țară, în anii 1950, în condiții mult mai grele. Au preferat să moară pentru libertatea țării lor. Nu am zărit niciodată la televiziunile de căcat din România să fie elogiați acești eroi. Doar Realitatea TV a făcut excepție. Ei bine, dragii mei, astăzi este încă ușor să luptăm pentru această țară, pentru viitorul ei alături de țările democratice și civilizate, alături de cei care au transformat țările lor, pe cale democratică, în bastioane ale prosperității. Ne-am săturat de evul mediu întunecat bolșevic sau de altă natură. Ori, exact acolo vor să ne ducă mafioții.

Mafioții și criminalii din PSD ar fi capabili să alunge firmele străine din România pentru a ne transforma pe toți în sclavii unui stat mafiot, în care nu poți protesta deoarece ți-ai pierde serviciul și ai rămâne pe drumuri. Ei stiu foarte bine că dozvoltarea sectorului privat, accentuată, ar crea clasa de mijloc, oamenii frumoși și liberi din Piața Victoriei, care ar pune capăt dominației mafiei în politica românească. Atacând multinationalele, cu păcatele lor, uneori inevitabile, mafia PSD-istă, susținută de mafiotul Tăriceanu, acest jeg nenorocit, acest corigent în liceu ce merită jupuit de viu pentru răul făcut României, nu urmărește altceva decât transformarea oamenilor liberi, cei care nu depind de statul mafiot PSD-ist, în sclavi ai acestuia. Așa cum boschetarii votanți de PSD sunt ținuți în lesă și manipulați din cauza banilor care vin de la statul PSD-ist, mafia PSD-istă și mafiotul Tăriceanu, cu grupulețul lui de căcat, fomat din jeguri și mafioți, visează la extinderea “firmei”, la mărirea numărului viitorilor sclavi ai mafiei PSD-iste. Acesta este, până la urmă, țelul final al acțiunilor mafiei PSD-iste de prin 2012 încoace.

Până nu este prea târziu, până nu ne vom trezi sclavi iarăși în această țară, până nu vom ajunge din nou să cerșim un litru de uleiu de la Geniul Carpaților Dragnea, trebuie luptat, inclusiv brutal, pentru a-i alunga pe acești mafioți. Iar singura metodă sunt alegerile anticipate, în care mafia PSD-istă nu va mai avea nici 20%, dacă oamenii ies masiv la vot. Mai aud pe la televiziunile de căcat faptul că Grindeanu poate fi dat jos, dar Dragnea nu, el nu are funcții de conducere. Ceea ce uită așa-zișii ziariști ce ling în cur mafia PSD-istă este un fapt elementar: mafioții din PSD au aproape toate pârghiile de conducere în această țară. Jegul Tăriceanu este președintele Senatului, adică numărul 2 în România, mafiotul Dragnea este președintele Camerei Deputaților, adică numărul 3 în România, au majoritate în parlament, au guvernul, au prefecturile și primăriile. Doar două obstacole le mai stau în cale pentru a face ce vor în această țară: Președintele României și Justiția. De aceea își trimit aurolacii din Teleorman la Cotroceni, să protesteze, și tot de aceea dau Ordonanțe care să facă din Justiție o anexă a mafiei. Exact ca în Rusia. Acolo justiția funcționează ca o anexă a grupului mafiot din jurul criminalului KGB-ist Putin.

Temele staliniste de dezinformare sunt reluate la 27 ani de la căderea comunismului (cel puțin teoretic, comunismul a căzut în 1989, chiar dacă, în mod practic, acest sistem criminal continuă și azi în varainta mafiei PSD-iste). Nu mi-am imaginat vreodată că, dupa anii negri ai bolșevismului, în care ne erau spălate creierele cu “agenturile străine”, acelasi subiect va fi reluat de politicieni mafioți și televiziunile aservite lor. De aici, se poate înțelege clar miza: controlul total al mafiei asupra României. Până nu este prea târziu (și la un moment dat va fi prea târziu) trebuie luptat prin orice mijloace împotriva acelora care ne vor sclavii mafiei PSD-iste. Bătrâneii ticăloși și idioți din fața Palatului Cotroceni nu sunt, așa cum s-ar părea, niște inocenți, cu creierele spălate. Ei sunt, până la urmă, unul din brațele mafiei, unul din brațele caracatiței care vrea să îngenuncheze România. Acești batrânei inocenți, acești aurolaci și boschetari, acești țigani făra școală, pot deveni oricând acuzatori în tribunalele populare înființate de PSD, ne pot acuza pe noi de instigare (cum este acuzat Iohannis), ne pot acuza de faptul că mafia lui Dragnea nu poate fura în liniște din cauza noastră. Nici bolșevicii nu erau mai numeroși în perioada interbelică, ci doar câteva sute (precum sunt jegurile ce protestează în față Palatului Cotroceni), dar aceste câteva sute au adus, sprijiniți de armata roșie, întunericul comunist în România. A mininaliza pericolul acestor “săraci” și “manipulați” ar fi o mare greseală.

Rămân la părerea că mafia PSD-istă nu va ceda în urma protestelor pașnice. Iar in aceste condiții, ar trebui să ne punem o întrebare simplă: cât de departe suntem dispuși să mergem cu sacrificiul pentru viitorul copiilor noștri, pentru ca ei să fii mândri de o Românie comparabilă cu Italia, Franța, Germania, prin valori, aspirații, civilizație și prosperitate?

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

4 Responses to “Cuplul odios Dragnea-Tariceanu continua sa minta si sa dezinformeze”

 1. Ilie gheorghita says:

  februarie 7th, 2017 at 17:07

  Daca aceste partide vor fi lasate la putere incontinuare sa conduca destinele acestui popor,nu vom mai fi o natiune ,ci un popor invrajbit si chinuit!?

 2. Iesim in strada pentru un principiu, manipulatori jegosi de la tembelizor | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 9th, 2019 at 18:39

  […] Cuplul odios Dragnea-Tariceanu continua sa minta si sa dezinformeze […]

 3. Cuplul Tariceanu – Ciorbea se antrena in comiterea de ilegalitati inca din anii 1990 | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 9th, 2019 at 18:57

  […] Cuplul odios Dragnea-Tariceanu continua sa minta si sa dezinformeze […]

 4. Romania votantilor mafiei PSD-iste: tara lui Ciordache si Ciuvica | A șaptea dimensiune says:

  mai 26th, 2019 at 8:34

  […] Cuplul odios Dragnea-Tariceanu continua sa minta si sa dezinformeze […]

Adauga un comentariu