KGB-istul criminal Vladimir Putin mai ucide un opozant

miercuri, august 30, 2017 13:56
Posted in category Mass-media

Criminalul KGB-ist Vladimir PutinO NOUĂ CRIMĂ LA MOSCOVA: Un activist rus, bătut în locul unde a fost omorât Boris Nemțov, a murit

Un activist rus a fost bătut în centrul Moscovei, pe locul unde a fost omorât Boris Nemțov, iar pe data de 23 august acesta a decedat la spital, transmite Radio Europa Liberă.

Ivan Skripnicenko a fost lovit în nas pe podul Bolshoy Moskvoretsky, în apropierea Kremlinului, unde făcea ture de pază, împreună cu alți colegi, la memorial improvizat în memoria lui Boros Nemțov. Cauza decesului nu este anunțată oficial, dar potrivit datelor preliminare aceasta ar putea fi ruperea unui cheag de sânge. Potrivit martorilor, atacatorul l-a lovit cu pumnul în nas pe Skripnicenko, după ce ar fi strigat: „Cum adică, tu nu-l iubești pe Putin?”. Ivan Skripnicenko avea 37 de ani, el lucra în calitate de montator la televiziune. Agenția TASS transmite că organele ruse de anchetă au pornit o investigație pe acest caz (haaaaaaaaa, haaaaaaaaaaa, haaaaaaaaaaaaaaaaaa!).

Prietenul și colegul de idei a lui Skripnicenko, Serghei Kireev, spune că nu există înregistrări foto sau video ale momentului atacului, iar poliția susține că nu poate da de urmele atacatorului (nu va fi prins niciodata; „piticul porno” Vladimir Putin stie de ce).

Citeste si articolele:

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

One Response to “KGB-istul criminal Vladimir Putin mai ucide un opozant”

  1. Moscova controleaza Romania prin intermediul aliantei intunericului PSD + ALDE | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 25th, 2019 at 14:27

    […] KGB-istul criminal Vladimir Putin mai ucide un opozant […]

Adauga un comentariu