Ucrainieni macelariti in propria tara de rusii criminalului KGB-ist Putin

duminică, mai 29, 2016 11:51
Posted in category Justitie

Crimele rusilor in UcrainaDovada crimelor de război rusești în Ucraina. Țoapa de Merkel și chelnerul negru musulman Hussein Obama au lăsat oameni nevinovați la cheremul rușilor criminalului KGB-ist Putin. Acest Vladimir Putin trebuie judecat de Tribunalul Internațional de la Haga pentru crime de razboi și crime împotriva umanității

Filmul de mai jos (18 +), postat chiar de ruși, arată clar faptul că Noul Imperiu Rusesc a încălcat grav, în Ucraina, prevederile Convenției de la Geneva pentru tratamentul prizonierilor de război. Iată ce spune această convenție la Art. 3.

În caz de conflict armat neprezentând un caracter internaţional şi ivit pe teritoriul uneia dintre Înaltele Părţi Contractante, fiecare dintre Părţile în conflict va trebui să aplice cel puţin următoarele dispoziţii:
1.Persoanele care nu participă direct la ostilităţi, inclusiv membrii forţelor armate care au depus armele şi persoanele care au fost scoase din luptă prin boală, rănire, detenţiune sau pentru orice altă cauză vor fi, în toate împrejurările, tratate cu omenie, fără nici o deosebire cu caracter discriminatoriu bazată pe rasă, culoare, religie sau credinţă, sex, naştere sau avere sau orice alt criteriu analog.
În acest scop, sunt şi rămân prohibite, oricând şi oriunde, cu privire la persoanele menţionate mai sus:
a) atingerile aduse vieţii şi integrităţii corporale, mai ales omorul sub toate formele, mutilările, cruzimile, torturile şi chinurile;
b) luările de ostatici;
c) atingerile aduse demnităţii persoanelor, în special tratamente umilitoare şi înjositoare;
d) condamnările pronunţate şi execuţiile efectuate fără o judecată prealabilă, dată de un tribunal constituit în mod regulat, însoţită de garanţii judiciare recunoscute ca indispensabile de cătrepopoarele civilizate.
2. Răniţii şi bolnavii vor fi ridicaţi şi îngrijiţi.

Pentru fapte similare, după al doilea război mondial, ofițeri germani au fost condamnați la moarte

Iar dacă luăm istoria recentă, sârbii Slobodan Milosevici si Radko Mladici au ajuns încarcerați și judecați de Tribunalul de la Haga pentru crime asemănătoare. Rușii criminali își imaginează că nu vor da socoteală niciodată pentru crimele și genocidul din Ucraina. Mulți și-au imaginat că scapă. Și puțini au scăpat de judecată și pedeapsă. Hussein Obama nu va mai fi, în 2017, la Casa Albă, iar Merkel, femeia catastrofă pentru Europa, are zilele numărate în fruntea Germaniei. Și din acel moment criminalul KGB-ist Putin va avea un somn mai puțin liniștit. Sunt absolut convins că cel care va veni după Putin, mai devreme sau mai târziu, va scoate la iveală toate ororile acestui dictator sadic. S-a întâmplat cu Stalin, se va întâmpla și cu Putin.

Citeste si articolele:

Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.

2 Responses to “Ucrainieni macelariti in propria tara de rusii criminalului KGB-ist Putin”

  1. Opozantii criminalului Vladimir Putin sunt asasinati unul cate unul | A șaptea dimensiune says:

    august 24th, 2016 at 10:08

    […] Ucrainieni macelariti in propria tara de rusii criminalului KGB-ist Putin […]

  2. Dupa ce ne-au furat Basarabia, tezaurul si ne-au adus ciuma rosie, rusii piticului porno Putin, kgb-ist si criminal, vor si sa ne (dez)informeze | A șaptea dimensiune says:

    ianuarie 21st, 2019 at 21:35

    […] Ucrainieni macelariti in propria tara de rusii criminalului KGB-ist Putin […]

Adauga un comentariu