Rusia KGB-istului criminal Putin: tara crimelor zilnice, tara in care poti muri in orice moment la volan, tara ortodoxismului fara Dumnezeu

marți, august 22, 2017 10:49
Posted in category Mass-media

Vladimir Putin si camarila sa de ucigasiPentru iubitorii de rusnaci beţivi şi criminali, posesori de mafii şi dictatori odioşi, posesori de curve exportate în toată Europa şi nu numai, posesori de nivel de trai scăzut, chiar foarte scăzut, am un sfat: mergeţi în Rusia lui Vladimir Putin, nu în Italia, Spania, Germania etc., pentru a vedea cum arată o ţară din care comunismul nu a fost alungat, ci a fost frumos vopsit într-o dictatură de culoare incertă, având la conducere clica mai mult decât criminală a KGB-istului Putin.

Rusia ultimilor 20 de ani a însemnat revenirea barbariei bolşevice, sub alt nume, evident, a spălării creierelor ruşilor, cu informaţii false despre “piticul porno” Vladimir Putin, cum vânează acest criminal, cum pilotează acest invadator, cum călăreşte balerine acest bolnav psihic (ultima parte nu prea apare pe ecranele ruşilor).

Viaţa de zi cu zi a ruşilor este chiar mai incertă decât pe vremea Uniuniii Sovietice. În orice moment, în Rusia clanului Putin, poţi muri, poţi fi bătut, încarcerat pentru fapte pe care nu le-ai comis, poţi fi asasinat, poţi fi victima unui atentat. Dincolo de propaganda putinistă, rămân adevărurile vieţii de fiecare zi, acolo unde nu mai poţi schilodi realitatea, spunând că albul este negru şi negrul este alb. Iată două exemple horror din Rusia putinistă.

 • Campion mondial la haltere ucis în bătaie în Rusia lui Vladimir Putin
  Este vorba despre campionul rus Andrei Drachiov, care a fost ucis duminică dimineaţă, în plină stradă, în oraşul Khabarovsk. Scena şocantă a fost surprinsă de camerele de supraveghere. În înregistrarea video, Drachiov şi cei care i-au adus moartea sunt surprinşi la pieptul gol, ceea ce înseamnă că bătaia nu a fost una spontană, ci una programată. Cel care l-a atacat pe Drachiov este luptător MMA. Campionul a fost pus la pământ în mai puţin de zece secunde, după ce oponentul său i-a aplicat o lovitură de picior în plină figură. A urmat o rafală de pumni, în urma căreia Drachiov s-a prăbuşit pe caldarâm. Drachiov a murit la spital, din cauza rănilor grave. Criminalul, Anar Allakhveranov, a fugit de la locul tragediei şi este dat în urmărire de poliştii ruşi. (Chiar credeţi că va fi prins? Am mari îndoieli că se va întâmpla aşa ceva.)
 • Rusia, ţara în care violul şi crima sunt acceptate într-un show
  Un nou reality show din Rusia starneste controverse puternice. Show-ul va debuta pe mici ecrane in 2017, va avea loc in Siberia si concurentii vor fi nevoiti sa faca fata unor provocari care le pot aduce si moartea. Dar, poate cel mai controversat aspect al reality-showu-ului este faptul ca participantii au libertatea de a face orice si pot recurge la masuri extreme ca violul sau crima. “Fiecare concurent trebuie sa isi dea acordul inainte si sa isi asume ca poate fi ucis sau mutilat. Vor fi 2000 de camere, 900 de hectare si in joc sunt vietile a 30 de oameni. Totul este permis: bataia, violul, crima, fumatul, orice” este specificat in regulamentul oficial, conform The Guardian.

Citeste si articolele:

Una dintre crimele KGB-istului Vladimir Putin: asasinarea liderului opozitiei ruse, Boris Nemtov. Evident, asasinii nu au fost gasiti pana acum, desi au trecut doi ani jumatate de acea odioasa crima (Nemtov a fost mitraliat in plina strada si in plina zi).

Sigla A7
Dacă ţi-a plăcut articolul, ai ceva de completat sau ai ceva de reproşat (civilizat) la acest text, scrie un comentariu, ori pune un link pe site-ul (blogul) tău, în cazul în care vrei ca şi alţii să citească textul sau (obligatoriu) dacă ai copiat articolul parţial sau integral. După ce ai scris comentariul, acesta trebuie aprobat de administratorul site-ului, apoi va fi publicat.
Tags: , ,

4 Responses to “Rusia KGB-istului criminal Putin: tara crimelor zilnice, tara in care poti muri in orice moment la volan, tara ortodoxismului fara Dumnezeu”

 1. KGB-istul criminal Vladimir Putin mai ucide un opozant | A șaptea dimensiune says:

  ianuarie 22nd, 2019 at 21:47

  […] Rusia KGB-istului criminal Putin: tara crimelor zilnice, tara in care poti muri in orice moment la v… […]

 2. Mai ales la volan, românul dovedeşte că este cel mai needucat cetăţean al Europei | A șaptea dimensiune says:

  aprilie 30th, 2019 at 16:29

  […] Rusia KGB-istului criminal Putin: tara crimelor zilnice, tara in care poti muri in orice moment la v… […]

 3. Moscova controleaza Romania prin intermediul aliantei intunericului PSD + ALDE | A șaptea dimensiune says:

  mai 5th, 2019 at 9:15

  […] Rusia KGB-istului criminal Putin: tara crimelor zilnice, tara in care poti muri in orice moment la v… […]

 4. Ruşii au obrazul gros şi intestinul subţire | A șaptea dimensiune says:

  octombrie 25th, 2019 at 18:55

  […] Rusia KGB-istului criminal Putin: tara crimelor zilnice, tara in care poti muri in orice moment la v… […]

Adauga un comentariu